Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Daju isti popust. Ja sam imao Soko Lite, uzeo 5icu M. Nudili 50%, tražio i dobio 60%.
5ica S - 70%
5ica M - 60-70%
5ica L - 60%
5ica XL - 50%

Kroz iskustva ljudi sa foruma, ovo je najčešće ono što može da se dobije za nabrojane tarife. Naravno, bilo je situacija gde je neko prošao bolje za ove više tarife, ali ovo je neki standard.
Nije to loše
Nego jer bi moglo uz to reciklaža, nov uredjaj.
Meni polovinom septembra ističe. Pisao sam,nisu ni pozvali.Morace prenos da se podnosi

Ne, koliko znam (secam se) a i iz pisanja drugih po temamam provajdera svi daju popust na tarifu bez telefona ili daju "povoljno" telefon uz punu ili skoro punu cenu tarife.
Najpovoljnije je kupiti telefon kod nekoliko malih prodavaca koji daju 2g garancije, a imaju svoju radnju i prodaju nove, EU telefone uz znatno niz cenu ili jos bolje kupiti za crni petak pa do nove godine.

Evo i ja da se javim, na 50% L paket, prenos iz A1.
Veoma ljubazan i prijatan komercijalista.
Najbitnije sa se nismo pogadjali, moze-moze i tolko 😀 a ne ono ajde za ovu cenu ajde za onu 😀
Mislim da trenutno za ovu cenu nema bolji paket, kome treba net ova kolicina naravno, mada je u A1 10gb i neograniceni pozovi slicna cena, ako ne i ista...

Ne, koliko znam (secam se) a i iz pisanja drugih po temamam provajdera svi daju popust na tarifu bez telefona ili daju "povoljno" telefon uz punu ili skoro punu cenu tarife.
Najpovoljnije je kupiti telefon kod nekoliko malih prodavaca koji daju 2g garancije, a imaju svoju radnju i prodaju nove, EU telefone uz znatno niz cenu ili jos bolje kupiti za cr
Nije to loše
Meni polovinom septembra ističe. Pisao sam,nisu ni pozvali.Morace prenos da se podnos
Sa eko popustom ne moze danas prebacio pripejd iz A1 na 5L sa 50% na ceo ugovor

Kad ti istekne ugovorna obaveza, plaćaš punu cenu paketa za koji si vezan proporcionalno broju dana koliko si ga koristio od isteka do potpisivanja nove ugovorne obaveze ili prebacivanja broja kod drugog operatora.

Najpovoljnije je kupiti telefon kod nekoliko malih prodavaca koji daju 2g garancije, a imaju svoju radnju i prodaju nove, EU telefone uz znatno niz cenu ili jos bolje kupiti za crni petak pa do nove godine.
Znam za to .Trenutno imam S25U.Uredjaje svakako kupujem tako.Nego sam mislio da iskoristim .Nova obnova i da maknem stare uredjaje .Smetaju mi .Plus novi uredjaj bio bi poklon

Korisnici koji sa Soko tarifa pređu na 5ica tarife momentalno po prelasku gube mogućnost korišćenja Iris GO?
Je li nekom radi IrisGO i dalje?

Upravo probao i radi na 5L u okviru Box paketa. Jedino ako to ne vuče sa zajedničkog MTS naloga gde su još dva broja sa Soko tarifama.Skraćeno, radi kao što je i pre radio, jedino što je tražio da zamenim uređaj pošto su već tri kao bila uključena, a radi se samo o novim softverskim verzijama iOS-a na istom uređaju. Identično prikazuje i za macOS kao da su dva razlićita uređaja nakon update-a sistema 😁

Nije to loše
Meni polovinom septembra ističe. Pisao sam,nisu ni pozvali.Morace prenos da se podnosi
Planiram da mog klinca prebacim sa pripejd Mts na postpejd A1...
Agent iz A1 mi nudi 40% popust na tarife i može telefon iz njihove ponude sa uklj. reciklažom (uzgred mi rekao da i ne moram da mu donosim stari ako nemam)...
Kad sam ja prelazio pre 16 meseci na A1 moglo je 50% (i telefon uz to), a sad su im valjda dozvolili najviše 40% popust na tarifu...

da dodam da nakon jucerasnjeg zahteva za prenos dva broja iz MTS, ponudili su mi malocas (i pristao sam) na 50% za 5S na 24 meseca za oba ugovora. Odnosno u proseku ce biti 1280 dinara, sto je verovatno i malo vise od 50%, svakako nisam hteo da se natezem za vise jer je ovu ponudu imao spremnu i dovoljno je dobra za mene.

zanimljivo je da Yetel omogucuje zahtev za prenos samo jednog broja (pa ako taj bude prenet onda mogu zahtevati i za drugi), tako da sam za drugi broj podneo zahtev za prenos u A1, kod njih (iako mi nije trebalo ali pitao sam) kako shvatam nema ogranicenja po ovom pitannu

Planiram da mog klinca prebacim sa pripejd Mts na postpejd A1...
Agent iz A1 mi nudi 40% popust na tarife i može telefon iz njihove ponude sa uklj. reciklažom (uzgred mi rekao da i ne moram da mu donosim stari ako nemam)...
Kad sam ja prelazio pre 16 meseci na A1 moglo je 50% (i telefon uz to), a sad su im valjda dozvolili najviše 40% popust na tarifu...
Do kad imaju to?

da dodam da nakon jucerasnjeg zahteva za prenos dva broja iz MTS, ponudili su mi malocas (i pristao sam) na 50% za 5S na 24 meseca za oba ugovora. Odnosno u proseku ce biti 1280 dinara, sto je verovatno i malo vise od 50%, svakako nisam hteo da se natezem za vise jer je ovu ponudu imao spremnu i dovoljno je dobra za mene.

zanimljivo je da Yetel omogucuje zahtev za prenos samo jednog broja (pa ako taj bude prenet onda mogu zahtevati i za drugi), tako da sam za drugi broj podneo zahtev za prenos u A1, kod njih (iako mi nije trebalo ali pitao sam) kako shvatam nema ogranicenja po ovom pitannu
Za 5s išlo 70%.Bez uredjaja .Mislim da si mogao vise

Pa moguce je al i ovo mi je ok. Sad su mi stigli dokumenti th ugovori na mail da se saglasim. Iako je spomenuo agent da brojke u ugovoru tj ponudi nece odgovarati onima o kojima smo pricali (cena, gigabajti itd) opet nisam siguran da li je skroz bezbedno tek tako pristati, na rec sto se kaze?

Pa moguce je al i ovo mi je ok. Sad su mi stigli dokumenti th ugovori na mail da se saglasim. Iako je spomenuo agent da brojke u ugovoru tj ponudi nece odgovarati onima o kojima smo pricali (cena, gigabajti itd) opet nisam siguran da li je skroz bezbedno tek tako pristati, na rec sto se kaze?
Iz mog iskustva veliki je rizik potpisati nešto što ti ne odgovara a na osnovu njihovog obećanja da će biti kako ste dogovorili a ne kako stoji u ugovoru. Ja sam to debelo platio (živcima) i jedva se spasao (bar se nadam). U životu više na reč ništa ne potpisujem.

Iz mog iskustva veliki je rizik potpisati nešto što ti ne odgovara a na osnovu njihovog obećanja da će biti kako ste dogovorili a ne kako stoji u ugovoru. Ja sam to debelo platio (živcima) i jedva se spasao (bar se nadam). U životu više na reč ništa ne potpisujem.
u pravu si naravno, cuo sa se njima sada, u sustini se na te 'cudne' cene primeni 50%, onda se oduzme 100 dinara zbog e-racuna i dodje se do iznosa koji su spominjani u razgovoru. duple GB ne pominju u papirima svakako.

Dve Soko tarife (Max i Lite) nakon danas zappočete procedure za prenos u A1 mrežu pređoše na 5ica XL - 6 meseci po 450 RSD i 18 meseci po 2450 RSD.
Takve su i ugovore poslali na imejl.

Potrošeno 20 minuta za lep razgovor sa RSA, ostalo još 980 minuta za ovaj mesec. 🙂

u pravu si naravno, cuo sa se njima sada, u sustini se na te 'cudne' cene primeni 50%, onda se oduzme 100 dinara zbog e-racuna i dodje se do iznosa koji su spominjani u razgovoru. duple GB ne pominju u papirima svakako.
Na dnu stavki iz paketa pise sta se duplira.Nego jel imao neko problem sa 5G na multisim dok sam placao 350kinti radio sad u 5L free samo 4G.

Sto se tice uzimanja telefona a vec imate popust. Ja sam pre 2 meseca potpisao novi ugovor, do duse BOX 4 je u pitanju, 24 meseca 50%, a u petak sam uzeo telefon i popust na pretplatu ostaje da vazi, tako mi je rekla radnica u poslovnici, a tako sam i potpisao. Uz reciklazu 3 uredjaja uzeo sam Samsung A57 128gb za 600 dinara mesecno.

Dve Soko tarife (Max i Lite) nakon danas zappočete procedure za prenos u A1 mrežu pređoše na 5ica XL - 6 meseci po 450 RSD i 18 meseci po 2450 RSD.
Takve su i ugovore poslali na imejl.

Potrošeno 20 minuta za lep razgovor sa RSA, ostalo još 980 minuta za ovaj mesec. 🙂
Ovo 450 i 2450 je za dve 5-ice XL ?!
To ukupno jace od 60% popusta...

Ja neupucen, sta je RSA?
Neko inostranstvo u mtel mrezi?

--------------

Da li je iko, bilo kad, trazio da dobije besplatno Net boost?
Da li je dobio, da li uopšte moze?

.

Da, za dve 5ice XL je dobijeno 450 / 2450 dinara. (nisu u paketu nikakvom, išle su odvojeno, ako si na to mislio).

RSA - službena skraćenica za Južnu Afriku. 🙂

Net Boost je automatski aktiviran na 5ica XL tarifii i po rečima mts podrške se ne može deaktivirati i tvrde da je BESPLATAN. za XL tafifu,
Nikakve nema veze što su i u sms poruci i u aplikaciji navedene cene od 149 RSD mesečno i automatski obnova.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno