To je normalno, kao što je normalno da skontaju i popravku. Proizvođač da ponudi ceo sklop, aftermarket će da prevesla ili bar da pokuša.
Sudomašina crko motor, drugi 170e u ovlašćenom. Hint od servisera bele tehnike da zamenim kondenzator od 250 din. Rešeno.
Ne bi trebalo ni sad da je zabranjeno, ali je papirološki komplikovano...Sta mislite hoće li u Srbiji dozvoliti da se bilo koji auto prepravi da bude na struju?
Kao što je slučaj u Hrvatsku.
Zvanično ni moja pumpa na sudomašini nije rastavljiva, pa jeste. EV clinic ima u cenovniku popravak BYD baterija, tako da je to “demoliranje” očigledno u ceni.Trebalo bi da je normalno.
Ako nema originalni deo osim ceo sklop, sam deo mora biti rastavljiv.
Ali problem je ako sklop nije rastavljiv.
Cela elektronika zalivena u plastiku, ili BYD blade baterije koje nisu rastavljive na pojedinačne ćelije bez nepovratnog demoliranja celog paketa.
Postoji rešenje I za to..Trebalo bi da je normalno.
Ako nema originalni deo osim ceo sklop, sam deo mora biti rastavljiv.
Ali problem je ako sklop nije rastavljiv.
Cela elektronika zalivena u plastiku, ili BYD blade baterije koje nisu rastavljive na pojedinačne ćelije bez nepovratnog demoliranja celog paketa.
electrek.co
Sta mislite hoće li u Srbiji dozvoliti da se bilo koji auto prepravi da bude na struju?
Kao što je slučaj u Hrvatsku.
Hvala na otvaranju očiju, ja mislio benevolentno neće nikad uvesti nikakve takse i da je infrastruktura besplatna.“Таксиметар” за сус иде преко акциза за гориво и других намета, за пуњење е-возила, посебно у кућним условима тренутно не постоји слична наплата, и било је очекивано да ће државе у неком моменту да уводе, градња и одржавање путева и инфраструктуре кошта, и то пуно.
Nisam ni mislio da se taj motor i danas ugrađuje, već da se taj princip dugovečnosti i servisabilnosti primenjuje...Po planetu da, po ljudsko zdravlje je mnogo gori taj 200D jer ti sipa dizel čestice direktno u pluća u gradu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari