Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vec par nedelja ima hr prevod, ceka se i srpski za par meseci.
Akcijska cena u Srbiji i dalje traje za D+, ako neko hoce neka se javi, mozemo da delimo nalog na pola.

Koja je cena za godinu dana sa tom promocijom (za jači 4k paket)?
I što na 2 dela, zar ne može na 4 ?

Za 6 meseci cena je 60e Premium nalog (promocija), ne moze na 12 meseci. Moze na 4 slota ali zbog household-a mi je sigurnije na 2.

Ja sam za, bilo bi dobro da iskoristimo ovih 6 meseci po 10€.

Može, dodajte i mene ako pravite grupu

Mora da se javi jedan koji ce da napravi i pozove nas ostale 😂

Ja upravo napravio nalog, imam 3 prazna mesta.
4k Premium paket, uzeo na 6 meseci za sad, pa cemo videti dalje za produžavanje.
Neka mi pošalje PM ko hoće u grupu, poželjno ljudi koji su u Srbiji, da ne bude problema zbog IP adresa i slično.

Popunjena grupa, nemam više mesta

Kako pravite te grupe za deljenje naloga kad Disney ima household?
Zar može na više lokacija?

Izbacuje household za nas nalog, nemojte praviti bezveze grupe.

Možda da se a1, supernova i yettel korisnici udruže pošto su oni svi iza CG-NAT mnogo njih verovatno moglo da nađu one koji dele istu izazlnu IP adresu. Već kad MTS i SBB je mešovito pa je teže.

Nema household provere van države u kojoj je nalog napravljen.
Znaci dovoljno je napraviti npr bosanski nalog po istoj ceni i koristiti ga u Srbiji bez household restrikcija.

Ja kad sam pravio sam ukljucio VPN na USA i tako napravio, trebalo bi da mi je US nalog.
I kad sam se logovao pisalo je "we see that you are traveling" ili tako nesto.
Ako je tacno ovo sto kolega iznad pise, onda ne bi trebalo da nam proveravaju household.
Delimo nalog tek 24h, ali za sad se niko nije zalio 🙂

Ja kad sam pravio sam ukljucio VPN na USA i tako napravio, trebalo bi da mi je US nalog.
Ako je tacno ovo sto kolega iznad pise, onda ne bi trebalo da nam proveravaju household.
Ja koristim US nalog vise od godinu i po, delim sa još troje. Nijednom nam nije bila household provera

Koliko je pretplata kada ideš preko US naloga? Ima smisla praviti kada je u pitanju problem sa household-om ali nema ako treba plaćati njihovu cenu. Kod njih je premium+hulu paket 20$.

Ja sam samo napravio nalog na US, posle sam iskljucio VPN i ponudio mi je cenu u evrima i promociju 60e za 6 meseci, prepoznao je da sam u drugoj zemlji.
Kako sad to tretiraju, nemam pojma, saznacemo 🙂

Hvala bogu pa su se setili da ubace prevod za Balkansko trziste posle koliko 4 godine sigurno, ja mislim da je 2022 prvi put Dizni + bio dostupan kod nas
Ima dosta dobrih Marvelovih filmova prevedenih kao i Lost, Family Guy, Modern Family, Simpsonovi sto je po meni dovoljno za ozbiljno bindzovanje

Nadam se da ce i Srpski biti dostupan uskoro i da ce krenuti sa sinhronizacijom

Nazad
Vrh Dno