Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

I just found this on AliExpress:
US $13.85 | VEITHDIA Brand Sunglasses Unisex Retro Aluminum+TR90 Sunglasses Polarized Lens Vintage Eyewear Sun Glasses For Men/Women 6108

Imam dva para ovih VEITHDIA od ranije i odlicne su. Ove su $5 i neki cent preko zavisi od boje, bez futrole. Sa futrolom i ostalim je nesto vise od $2.19 skuplje.

Ne znam odakle su ovo poslali ali nikad mi brže nije stigla pošiljka sa Alija, devet dana. Broj pošiljke LPxxxxxxxxxPP.
Dažbine 80 RSD.

Prilozi

• 20260819_122937.webp
    20260819_122937.webp
    127.9 KB · Pregleda: 67
Isto meni, 11og naruceno, danas doneo BEXov kurir jos jedno Yottamaster kuciste, 45 rsd harac

Nakupovah se ovih senzora i koječega na popustu od 95% i ostadoh bez koinsa a beše oko 15000.
Užas - ne znam ko je koga ojadio, ja njih ili oni mene

Samo baterije u tim senzorima su skuplje od samog senzora kod nas, super su to cene.

Ja uzeh eWelink i Zigbee + BT gateway-e da mogu da kombinujem senzore, sad je vreme da se uzima ko ih nema

Edit: i drugi Yottamaster je sa Realtek R9201R cipom, za sad 2 od 2

Prilozi

• 20260819_140320(1).webp
    20260819_140320(1).webp
    174.8 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
Pustaj link 😂

Ova dva sam uzeo

EWelink Zigbee Gateway Hub Mini Smart Bridge Home Appliances Remote Controller Automation Device Work Alexa Google Assistant

Lincukoo Tuya Zigbee/Bluetooth Gateway Smart Wireless Hub Gateway Connect 128 Zigbee Devices Multi-mode Gateway Home SmartLife

Stigle Veithdia cvidze za 9 dana. Rekord je jos uvek 8 dana, isto neke naocare ali davno. PDV 105 dinara tacno kako treba posto sam ja platio 5.15, nisam gledao kupone.

Ove su mi fantasticne kao model, jos bolje izgledaju uzivo nego na slici ali izgleda da nije stari kvalitet. Sarke za rucke nemaju onaj "zastoj u hodu" kad su sklopljene ili skroz otvorene. Nadam se da neko razume sta sam hteo da kazem 😎 . Ranije sam uzimao jedne bez futrole i bile su skroz bez icega a sad bez futrole ide i krpica i originalna kutijica.

P.S. Kako se testira UV zastita bez odlaska kod opticara?

Poslednja izmena:
Bez UV lampe teško 🙂 Ima li neka oznaka na drškama, UV400 ili CE? Da li su polarizovane?

Juće su mi stigle naočare za sunce isto Bex-om. Dobio sam porruku da treba da platim 41din pdv. Pošto sam na odmoru van zemlje majka je preuzela paket. Kurir joj je tražio 200din a pošto mu je dala 500 vratio joj je 150 din pravdajući se da nema više ništa sitnog. Tako da me je sve koštalo na kraju 350din od najavljenih 41din
Pitanje za ljude kojima je bex donosio pakete sa alija je , da li su vam naplatili samo pdv ili i neku svoju uslugu pored ?

Nema dodatnih usluga, kurir mi uvek trazi onoliko koliko pise u poruci, ukljucujuci i danasnju dostavu.

Raspitaj se ko je da ti "vrati kusur".

Teoretski moze ali ne znam podrzava li OTG, sad cu da probam

EDIT:

Moze, radi u kombinaciji Rocoren 240W tip C na tip C kabl + S23 Ultra + Yottamaster sa Netac 128GB SSDom, samo mora da bude formatiran kao exFat da bi mogao da kopiras stvari na njega

Samo za to ti je prakticnija neka USBC fleska tipa Sonizoon, ja nju nosim pa kopiram po potrebi neke stvari koje generalno ne drzim u telefonu

Poslednja izmena:
Juće su mi stigle naočare za sunce isto Bex-om. Dobio sam porruku da treba da platim 41din pdv. Pošto sam na odmoru van zemlje majka je preuzela paket. Kurir joj je tražio 200din a pošto mu je dala 500 vratio joj je 150 din pravdajući se da nema više ništa sitnog. Tako da me je sve koštalo na kraju 350din od najavljenih 41din
Pitanje za ljude kojima je bex donosio pakete sa alija je , da li su vam naplatili samo pdv ili i neku svoju uslugu pored ?
Sve zavisi od kurira. Danas je decko zvao, izasla zena i platila 100din. koliko je i trazio. Tek kasnije sam video poruku, a u njoj pise 110din za naplatu. I tako, 100 ljudi... Takodje BEX

Isto smo narucili, paket je placen 41 din kao sto je bilo u poruci.

Za ovo bi mogao da se zalis korisnickom servisu, ali sve zavisi da li ce uzeti za ozbiljno bez nekih dokaza.
Ubuduce da znas, ono sto dobijes u poruci to i placas, bez obzira sto on kaze vise, on je samo zeleo baksis za posao koji mora da obavi.

Kod mene isto 41 din, i satro pokusana dostava, ali to se desava redovno. Donece kurir sutra

Prilozi

• Screenshot_20260819-202659.webp
    Screenshot_20260819-202659.webp
    52.2 KB · Pregleda: 30
Bez UV lampe teško 🙂 Ima li neka oznaka na drškama, UV400 ili CE? Da li su polarizovane?
Imam neku obicnu UV opcija na onoj jednoj lampici sto smo uzimali za dolar ako moze bilo kakva ali ne znam kako se testira.

Ja sam od ranije poceo da spremam sitno za kurire posto ocekujem takvo klepanje, lici na njih.

Da presečemo iskustva sa kurirskom službom, ima li neko link za povoljan ssd da se napuni to yottamaster kućište?

I ja gledam zadnjih par dana i apsolutno nista nema na iole solidnom popustu a kamoli nesto da je bas dobra ponuda.Ni netac,cusu,wallram,orico,kingspec kodak,goldenfir, bukvalno nista. Sve na 10-15% popusta uz coine a vec su poprilicno jake pocetne cene tako nista za sada.

Male su šanse ali ne škodi pitati,
da li je neko možda nekad video/stavio u viš listu elektroniku za 12V COB led sa dve boje (hladno i toplo belo) ali da ima dva tač senzora, nešto kao ova sa linka dole ali da ima jedan senzor za paljenje i jačinu a drugi sa prebacivanje/kombinaciju boja svetla?
(ima raznih opcija sa daljinskim, one što mogu da kombinuju RGB ali mi ta opcija ne odgovara).

Teoretski moze ali ne znam podrzava li OTG, sad cu da probam

EDIT:

Moze, radi u kombinaciji Rocoren 240W tip C na tip C kabl + S23 Ultra + Yottamaster sa Netac 128GB SSDom, samo mora da bude formatiran kao exFat da bi mogao da kopiras stvari na njega

Samo za to ti je prakticnija neka USBC fleska tipa Sonizoon, ja nju nosim pa kopiram po potrebi neke stvari koje generalno ne drzim u telefonu
Одавно ми у фиоци чучи 2.5" хард из лаптопа замењен ССДом, па реко да га искористим.

Razumem, ja ih koristim kao plasticna kucista za raznorazne SSD i HDD koje sam povadio iz laptopova i racunara tokom vremena.

Ne zaboravi da odradis unmount svaki put kad vadis kabl iz telefona

Nazad
Vrh Dno