Pusti ti mene testova, to sa realnim životom veze nema. Razlikq između telefona jeste drastična, ne sporim, samo se čudim da za 10 godina korišćenja, baterije koja je 3x veća u odnosu na 6S, i dalje smo na dva dana korišćenja.
Do te opservacije sam došao korišćenjem telefona u periodu od svega 2-3 godine za 6S i 12 (ponaosob) i sada skoro 5 mjeseci druženja sa 17PM. A i skoro 6 mjeseci sa običnom 17icom.
Navike su mi iste, dodat je pokoji gMail nalog, plus je sada ugašen Background Refresh, pa odatle opservacija. Igrice, društvene mreže, gledanje videaa i slušanje muzike - ne, pokoja fotka i video po potrebi.
Nije valjda da očekujem previše od skoro 2x u odnosu na 12, tj. 3x u odnosu na 6S veće baterije? Mada, možda su i moja očekivanja nerealna. Ipak, ja nisam imao problema ni sa SW, ni sa HW, ni na 6S, ni na 12, jedini problem je bila baterija. Koja jeste pojedena od strane SW.
Znam samo da mi je ovo telefon do daljnjeg. iPad Mini mi služi kao test ground za iOS27 i odluku da li će iPhone biti prebačen na isti, utisci su takvi da hoće, prvenstveno zbog optimizacija i peglanja, ali dalje od toga neće.