Meni je AnyDesk pravio ovaj problem. Kada sam ga obrisao sa telefona proslo je dalje bez problema.Ажурирао сам апликацију јер је морало, и сад кад отворим апликацију добијем ово обавештење:
''Сигурносно упозорење''
На уређају су пронађене апликације које би омогућиле неовлашћени приступ на даљину. Потребно је да их уклоните пре наставка коришћења апликације BPŠmBank.
И ту испод има само опција ''затвори апликацију''...
Пробао сам да се улогујем преко Web-а, и ту ми тражи ''верификацију броја телефона'' тако што се упише ЈМБГ.
Међутим први пут кад сам пробао избацило је грешку ''Internal Error...'' а сваки наредни пут након тога да је ''број телефона закључан''. Тако да сада у потпуности немам приступ свом сопственом рачуну. Који су они &$%$#%#$&!
Што се тиче апликација, телефон ми је потпуно чист, нарочито што су ми ту и неки од новчаника за крипто,
које користим за пребацивања на берзу и назад.
Da utvrdimo gradimo.Znaci ovo su koraci,dok je tel na wifi azuriram app,pa onda ugasim wifi,pa ugasim i upalim tel,pa upalim wifi,onda otvorim app i onda ide JMBG i kod.Ovo bi trebalo biti koraci?Treba ažurirati aplikaciju.
Isključiti opciju za programere.
Isključiti wifi.
I Isključiti pa uključiti telefon, ne restart nije isto.
Sada dobijeni kod plus JMBG.
I trebalo bi da radi čak i u inostranstvu.Znaci koraci su sledeci,dok je tel nakacen na wifi azuriram app.Onda iskljucim wifi pa ugasim i upalim tel.Pa onda upalim wifi i otvorim app. i onda ide JMBG i kod
Ne nije, ovo je urađeno za sve ljude koji normalno koriste telefon. A ne za vas “hakere” sa kripto, vpn, rutovanim i osakaćenim uređajima… i ostale gluposti, nemojte da trolujete temu ovakvim stvarima.Kako je ovo loše, naivno, urađeno. Ne može vpn servis, ne može opcija za programere. To ni jednoj drugoj aplikaciji za bankarstvo, na svetu, ne smeta. I, umesto da kažu tačno koja je to aplikacija na daljinu otkrivena na uređaju, anydesk, rustdesk, teamviewer itd, oni napisali opšti opis. Lenjost, i nedostatak obzira za korisnike
Mislim da ne razumeš tematiku, nema nikakve veze sa hakovanjem ili rutovanjem. Ovo je traljavo i na brzinu odrađeno.Ne nije, ovo je urađeno za sve ljude koji normalno koriste telefon. A ne za vas “hakere” sa kripto, vpn, rutovanim i osakaćenim uređajima… i ostale gluposti, nemojte da trolujete temu ovakvim stvarima.
Da vama “hakerima” će da pišu specijalno uputstvo. Svašta će se ovde pročitati🤣
Koje/kakave aplikacije? I šta je to pristupačnost?Da dodam da opcija pristupačnost za neke aplikacije, a koje to naravno ne kaže, mora biti isključena
Pogledaj pod pristupačnost /accessibility. Videćeš tu razne aplikacije.Stvarno se na forumu može videti da neko koristi telefon drugačije nego ostali svet.
Add bloker, VPN, cleaner, 3rd party launcher.. pa i root, custom ROM i sl.
Što je ok, ali ako ima problema sa servisima poput bankarstva, tu treba tražiti razlog. Ne u timu koji razvija bankarsku aplikaciju.
Anydesk, Teamviewer i sl su koliko znam servisi za pristup uređaju na daljinu.. i moguće da nisu pogodni radi naše bezbednosti.
Ako je tako i zbog toga - onda su ljudi iz BPŠ uradili dobar posao.
Koje/kakave aplikacije? I šta je to pristupačnost?
Interesuje me, jer ja iako problema sa njima nikada nisam imao, hoću biti u toku.
I ja obrisao AnyDesk i sada uspem da otvorim aplikaciju ali mi izbacuje upozorenje i kaže "broj telefona zaključan" i dalje ni makac...Вероватно је мени правило проблем због AnyDesk-a.
Обзиром да ми та апликација треба јер контролишем неке уређаје на даљину,
обрисао сам апликацију банке и инсталирао је на другом телефону и сада ради.
Сигурно нећу да бришем AnyDesk... 😎
Po mom iskustvu - ne mora.i sta sad mora opcija za programere da bude iskljucena da bi aplikacija normalno radela?🤡 ovako svaki put tek iz treceg pokusaja otvara aplikaciju..
Izgleda da je isključivanje i uključivanje telefona rešilo problemPo mom iskustvu - ne mora.
Developrer options mi je uključen i sve je prošlo glatko.
Pokreće bez problema, inače.
Stvarno morate videti šta ste menjali, oduzimali i dodavali u prošlosti.. a da liči da remeti nesmetan rad aplikacije.
Šta ti prikazuje kad probaš da pokreneš bpšOvo je stvarno bolesno. Ugasio sam developer mod, obrisao anydesk, gasio/palio telefon, ništa ne pomaže... Kome je ovo palo na pamet?
***...na windowsu je to standard dok na androidu mi ne padne napamet 🙂Odlično.
Restart je uvek prvi korak kada nešto ne radi danas, a radilo je juče.
Dobra praksa je i restartovati barem jednom nedeljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari