dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Prelistaj temu
Jel si proveravao ovde kad ukucas podatke dal ti izbaci nesto?Danas je 2 nedelje od kada je pošiljka LA_HU primljena u izmeničnu poštu. Danas zvao poštu - dali mi broj da zovem carinu, i naravno niko se ne javlja... Dokle tako?
Reklamirao - malopre dobio odgovor malom da je na carini - kao da to nisam znao a napisao sam im u tekstu reklamacije. Naravno na carini se niko ne javlja, niti ima paketa po mom tracking broju na njihovom portalu...odes u Postu, ako pracenje kaze da je u Posti.
ili pisi reklamaciju Posti
![]()
Кориснички сервис - Рекламације
Пошта Србије је највећи инфраструктурни и логистички пословни систем у земљи који покрива целокупну територију Републике Србије.www.posta.rs
NeJel se sada i na AE odma naplaćuje carina?

Stiglo mi ovo danasMeni je u prema evidenciji naše pošte pošiljka u Izmeničnoj pošti od 27.07. (reč je o LA_HU) a na Aliju isto kao iz poruke iznad "Delivery failed".
Isčitao sam temu - koliko vidim stići će, samo treba da se ohoho pričeka!?
Malo pre mi stiže jedan LP…PP, kurir BEXa doneo, samo pdv kao dodatni trošak, i super brzo, naručeno 8.8. tj samo 10 dana putovao. Nekad duže čekaš sa Ananasa ili drugih online platformi.
Isti slučaj samo dan kraće, devet dana 10. - 19. 😮LOL, ista situacija kod mene danas, bex doneo, samo PDV i stiglo za 10 dana od poručivanja 😀
Isto poručeno 8.8, mora da je uhvatio isti avion 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari