Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025 / 2026)

Ne zanima me dovoljno da bih pitao iskreno, svakako mi nista ne menja u kontekstu dobijanja ili nedobijanja ucesca u akciji.
Ma naravno, baš te i briga, nego eto, ako se neko čudi što (ni)je dobio, skoro sigurno bi mogao da dobije objašnjenje preko četa.

i evo vec godinama ljudi su nesposobni to da vrate u aplikaciji.
Makar funkcioniše bez problema kad im se obratiš, ali istina je da je sad smaranje.

Svrati u poslovnicu po detalje i svoj link za najvise 3 preporuke.
Moraš u poslovnicu da bi dobio link? 😬

Ma naravno, baš te i briga, nego eto, ako se neko čudi što (ni)je dobio, skoro sigurno bi mogao da dobije objašnjenje preko četa.

Makar funkcioniše bez problema kad im se obratiš, ali istina je da je sad smaranje.

Moraš u poslovnicu da bi dobio link? 😬
Kako mislis, da im pisem u chetu da mi to oni odrade? Nisam znao za to, ej vidis ovu kupovinu u maksiju aj to prebaci sa kreditne hahah🤣

Bolje vala, sve ti to onda kaze o kakvoj je banci rec 🤣🤣🤣 placem znaci 21 vek ovako nesto postoji.

Može preko četa, tako je. A koja bi tebi bila upotrebna vrednost toga? Kad zapravo dospevaš u situaciju da nešto na licu mesta moraš da platiš debitnom, pa da tek naknadno prebaciš na kreditnu? Eto, baš pomenuta kupovina od 10k u Maxiju, otkud to moraš da platiš debitnom? Slično sam pitao druge i ranije, ali i dalje nisam ukačio što vam to treba, hahah.

Pa samo zbog toga da izbegnem proviziju, to sam samo kao primer naveo maxi, lupam na kraju meseca zafali ti kesa i izaberes sa debitne pribliznu transakciju sumi koja ti treba.

Može preko četa, tako je. A koja bi tebi bila upotrebna vrednost toga? Kad zapravo dospevaš u situaciju da nešto na licu mesta moraš da platiš debitnom, pa da tek naknadno prebaciš na kreditnu? Eto, baš pomenuta kupovina od 10k u Maxiju, otkud to moraš da platiš debitnom? Slično sam pitao druge i ranije, ali i dalje nisam ukačio što vam to treba, hahah.

Pre par dana sam pisao prigovor na mejl [email protected] povodom nerealizovanog keš beka, juče sam dobio odgovor da su zbog velikog interesovanja za ovu kampanju uputili dodatne upite Mastercard-u i da su ih obavestili da se u narednom periodu očekuje početak isplate keš beka. Sam datum nisu u mogućnosti da preciziraju. Navedene uplate inicira direktno Mastercard, a iste se automatski knjiže na račune klijenata.

Treba mi pomoc preko kreditne kartice sam prosli mesec ponedlio neke racune na rate treba ovaj meces 15 da platim ali nigde ne mogu da vidim kolike su rate tj koliko moram da prebacim na kreditni karticu gde da to vidim ili moram da pamtim od prilike da upatim.Prvi put ovo radim treba pomoc hvala

Normalno ali mi je limit 450.000 ( 3 puta veci nego plata) pa lako moze da ode to u pogresnu stranu, zato mi stoji samo za neke vanredne situacije.
Vidiš, ovo mi nikada nije bilo jasno kod nekih ljudi (moja žena spada u te). Znaš koliko imaš mesečno za trošenje, a ti potrošiš više "zato što možeš".

Ako mi je npr 100.000 dinara plata, a imam 500.000 dozvoljeno na kreditnoj kartici (ili dozvoljenom ili nedozvoljenom minusu), ne mogu "slučajno" da potrošim više od 100.000. Kada mi račun u prodavnici bude 10.000 dinara, i platim karticom, onda očekujem da će da mi skine 10.000 dinara, nebitno da li sam platio debitnom ili kreditnom karticom.
U Yettel Bank aplikaciji trenutno vidim da mi kod "kreditna kartica" stoji potrošeno 29.220,93 RSD. Ispod piše sumanuti broj do koliko mi je još do odbrenog limita, ali do plate tačno znam koliko želim da potrošim i sigurno neću da se trudim da tu donju cifru dovedem do 0 RSD... Dosta je pregledno i za ovaj broj od 29 hiljada planiram ovog meseca ne pređe 150 hiljada. Svakog meseca mi je drugačije u zavisnosti da li planiram da uštedim nešto ili imam tada više troškova.

Jedina razlika u aplikaciji i ponašanju debitne i kreditne kartice je što se ovaj broj povećava kako trošim, a kod debitne smanjuje.

nigde ne mogu da vidim kolike su rate tj koliko moram da prebacim na kreditni karticu
To ti se vidi na izvodu, koji ti je dostupan u aplikaciji, a poslat ti je i na mejl. Trebalo bi da piše i u samoj aplikaciji, mada u to nisam sasvim siguran. Svakako, danas je 18. avgust, rok je prošao, pa su ti se valjda rate već 15. same namirile. Opet, nije lično iskustvo, ali pošto je to obavezan deo, trebalo bi da se samo i namiruje, isto kao obaveznih 5% revolvinga.

Vidiš, ovo mi nikada nije bilo jasno kod nekih ljudi (moja žena spada u te).
Ima raznih... Nevezano za kreditnu, koju ni nemam, lično ne pazim na potrošnju, ali prosto su mi navike takve da je i bez spoljne kontrole ona prikladna, u skladu sa mogućnostima.

Drago nam je da pomognemo.

Odmah nakon što je uočeno da Vam nije uplaćen Keš bek sve nadležne službe su obaveštene i čekamo rešenje nastale situacije. Razumemo da Vam je važno da uplata bude u što kraćem roku, ali ćemo Vas zamoliti za još malo strpljenja.

Nadamo se da ćete imati strpljenja. Izvinite zbog nastale situacije.

Srdačan pozdrav,
Nataša

Kontakt centar
Yettel Bank ad
tel: 063/9005
e-mail: [email protected]

Kako funkcionise chargeback u yettelbanci? Platio sam hostel i nisam odseo u njemu zbog sigurnosnih razloga blago receno, pitao sam ih da li postoji neki mejl na koji mogu da posaljem prepisku i screenshotove, prave se ludi i na chetu i u kontakt centru - a sta je to, a vidi s hostelom direktno mi smo samo posrednici (probao vec sa hostelom ne odgovaraju dve nedelje)
Znam da su slim sanse sa ovim ali cisto da isteram iz inata 😄

Okačen je i ceo novi tarifnik na sajt, ovde se nalazi, ali stvarno su jedine promene te iz aneksa, tj. predloga izmena. Glavni utisak mi je to što su ozvaničili potrošnju od 30k kao osnov za oslobođenje od održavanja za MAX, tako da to stvarno ispade trajna ponuda, kako su i "obećali" da će biti. I sve to važi bez onih ograničenja, poput uplata prema kladionica, a za koje smo i dosad znali da se nezvanično računaju. Na drugom mestu mi je to što je Lite neočekivano postao bolji utoliko što nema naknade za devizne partije, uprkos poskupljenju plaćanja. Ostaje da vidimo hoće li ostati politika zadržavanja debitne Mastercard nakon promene paketa, jer tek u kombinaciji sa tim pomenuta promena tarifnika ima većeg značaja.

Okačen je i ceo novi tarifnik na sajt, ovde se nalazi, ali stvarno su jedine promene te iz aneksa, tj. predloga izmena. Glavni utisak mi je to što su ozvaničili potrošnju od 30k kao osnov za oslobođenje od održavanja za MAX, tako da to stvarno ispade trajna ponuda, kako su i "obećali" da će biti. I sve to važi bez onih ograničenja, poput uplata prema kladionica, a za koje smo i dosad znali da se nezvanično računaju. Na drugom mestu mi je to što je Lite neočekivano postao bolji utoliko što nema naknade za devizne partije, uprkos poskupljenju plaćanja. Ostaje da vidimo hoće li ostati politika zadržavanja debitne Mastercard nakon promene paketa, jer tek u kombinaciji sa tim pomenuta promena tarifnika ima većeg značaja.
Jel to znači da od 1.11. neće više važiti održavanje MAX računa bez naknade iako imam Yettel postpejd paket koji se sad uveliko reklamira i nudi.

odakle ti to ***, stvarno ste legendarni

Je li na kraju neko uzeo ovo novo putno zdravstveno osiguranje što reklamiraju?

Nazad
Vrh Dno