Meni su odg sada da je danas pocela isplata ali ja bih svakako poslao na tvom mestu.Meni je za Grcku i S. Makedoniju legao cashback sve redovno posle nedelju dana, ali sad za Hrvatsku ne leze vec 3 nedelje. U pitanju je INA pumpa u Knezevim Vinogradima. Da li im pisati mejl ili ne?
Jel cashback vazo samo za odredjene korisnike ili sve, s obzirom da vidim da postoji cashback za potrosnju debitnim karticama preko 30k do kraja jula, postoji cashback za placanje karticama na benzinskim pumpama u inostranstvu? Poslednjih 30 dana sipao sam gorivo u Sloveniji, Hrvatskoj , Crnoj Gori nikakav cashback ne videh. Imao sam i potrosnju debitnom master karticom preko 30k isto tako 0 rsd cashback.Meni su odg sada da je danas pocela isplata ali ja bih svakako poslao na tvom mestu.
Treba da ti stigne mejl za ovaj moj kesbek, meni je bilo da potrosim 30.000 vrate mi 3.000, znam da su ovde kacili nekom je bilo 2.000 nekom 5.000 uglavnom mora mejl da ti posalju.Jel cashback vazo samo za odredjene korisnike ili sve, s obzirom da vidim da postoji cashback za potrosnju debitnim karticama preko 30k do kraja jula, postoji cashback za placanje karticama na benzinskim pumpama u inostranstvu? Poslednjih 30 dana sipao sam gorivo u Sloveniji, Hrvatskoj , Crnoj Gori nikakav cashback ne videh. Imao sam i potrosnju debitnom master karticom preko 30k isto tako 0 rsd cashback.
S druge strane, ovaj važi za sve. Proveri ovde uslove, pa im se žali ako si ispunio, a nije ti uplaćeno na vreme. Ovo su svima i slali preko različitih kanala obaveštavanja.postoji cashback za placanje karticama na benzinskim pumpama u inostranstvu? Poslednjih 30 dana sipao sam gorivo u Sloveniji, Hrvatskoj , Crnoj Gori nikakav cashback ne videh.
Zaboravih i da javim epilog ove priče. Situacija je ispala smešna. Definitivno ne mora da se ide uživo, nije to bio problem, nego je agentkinja pogrešila u navođenju klijenta. Potrebno je da sve vreme bude aktivna nedovršena prijava na Yettel sve. Kada se stigne do dela da neki uslovi nisu ispunjeni, tako treba i da ostane, taj ekran treba napustiti vraćanjem unazad, X-om koji stoji u gornjem desnom uglu, a može čak i ubijanjem aplikacije, ni to ne smeta. Postoji, međutim, i opcija Ne zanima me Yettel Sve, na dnu te stranice. Agentkinja je rekla da se to klikne (pisao sam da sam prisustvovao razgovoru), što ne sme, jer odjavljuje sa akcije. Aktivna prijava je način da banka sve vreme sa operatorom proverava posedovanje postpejd broja.Za kraj, pominjao sam nekog ko je otvorio Lite, pa onda kao postpejd korisnik prešao na MAX, i to preko telefona, u razgovoru sa agentkinjom. Uveravala ga je da je to okej, iako na sajtu piše da se mora odraditi uživo. Nažalost, to je pošlo po zlu, naplaćeno mu je održavanje. Napisan je prigovor, pa ćemo videti šta će biti nadalje, a ja javljam svakako.
Hvala. Pitacu ih , imao sam 4 karticne transakcije fizickom Mastercard, izvrsene, 3 na Petrol-u i 1 na INi, u 3 drzave.S druge strane, ovaj važi za sve. Proveri ovde uslove, pa im se žali ako si ispunio, a nije ti uplaćeno na vreme. Ovo su svima i slali preko različitih kanala obaveštavanja.
Jel postoji neki odredjeni sistem koji odredjuje taj cashback na iznos do 30 hiljada ko ce da dobije? Mozda manje koristiti karticu pa ce reagovati sa ponudom 😂Treba da ti stigne mejl za ovaj moj kesbek, meni je bilo da potrosim 30.000 vrate mi 3.000, znam da su ovde kacili nekom je bilo 2.000 nekom 5.000 uglavnom mora mejl da ti posalju.
Dok sam bio na bank max dobijao sam sipak a ovde masovno stizali ljudima mejlovi, onda sam batalio da koristim rqcun i prebacio na lajt posle 10 godina jer sto bih ja bio budala kad oni stare korisnike ne fermaju ni 2 %, e posle toga 2 mejla dobih i to potrosim 30.000 i ne predjem na max zinat 🤣Jel postoji neki odredjeni sistem koji odredjuje taj cashback na iznos do 30 hiljada ko ce da dobije? Mozda manje koristiti karticu pa ce reagovati sa ponudom 😂
Da, pogrešio sam, sve mislim 4,5%Zar nije 4.01% bila ta promotivna kamata?
Imaju isti princip razmisljanja kao SBB, postojece dugogodisnje korisnike ne zele ni da pogledaju do trenutka kad im kazes cao zdravo i tad je obicno kasno za bilo sta promeniti s njihove strane.Dok sam bio na bank max dobijao sam sipak a ovde masovno stizali ljudima mejlovi, onda sam batalio da koristim rqcun i prebacio na lajt posle 10 godina jer sto bih ja bio budala kad oni stare korisnike ne fermaju ni 2 %, e posle toga 2 mejla dobih i to potrosim 30.000 i ne predjem na max zinat 🤣
Tipicno za yetel banku hahahili po nekim skroz nenormalnim
Kako se uopste i deli na rate? I takodje, vidim da je moguce prebaciti sa kreditne kartice na redovan račun iznos, da li onda ima ikakve provizije na podizanje iznosa sa bankomata?Naravno, ja sam tako i uradio, ova mi je sad sporedna a i imam kreditnu, sto se tice aplikacije prodjose godine a oni ne napravise da mozes preko aplikacije da odradis revolving ili podelis na rate hhaha nisam neki programer ne razumem se ali dal je to stvarno toliko komplikovano
Pa da, ali je paralelno bila i za one koji ništa ne koriste. Oni su mogli da plaćaju i onlajn i fizičkim karticama, uključujući Dinu.Bio je povrat za digitalni novcanik pod uslovom da nije koriscen
Drugi put sam ja dobio, to je ova sa korišćenjem, ali ispod praga. Tu su nam se isto računala sva plaćanja.za drugo se ne secam sta je bilo posto nisam dobio
Nekima je i 3k, a sigurno postoji objašnjenje, ali eto, niko se nije setio da pita, ili makar nije podelio na temi.i ovo sad je bilo 30k da dobijem 2k nazad.
Ima i ova za nove postpejd klijente. Tu zaboravih da napišem da je uz potrošnju potrebno imati i makar pet plaćanja do kraja meseca. Znači ne može jedno veće i slično.u mesecu nakon otvaranja računa, za potrošnju debitnim karticama od 10k, dobija se 2k nazad.
Čini se da imaju problem sa tim što koriste gotov šablon, pa se verovatno muče da ga prilagode našim potrebama.nisam neki programer ne razumem se ali dal je to stvarno toliko komplikovano
Preko veba, može nakon knjiženja, a najkasnije do kraja meseca u kom je proknjiženo.Kako se uopste i deli na rate?
Sve je propisano tarifnikom. I nalog za prenos, i podizanje na bankomatu, i na šalteru, sve je 2% (min. 300), jer to ti dođe keš kredit.I takodje, vidim da je moguce prebaciti sa kreditne kartice na redovan račun iznos, da li onda ima ikakve provizije na podizanje iznosa sa bankomata?
Ja uglavnom prebacim 15.000 kad zatreba i tu je taj minimalni iznos 300 kinti ali ranije sam mogo transakciju sa obicnom karticom lupam kupovinu u maxiju 10.000 kliknes da pokrijes sa kreditnom i prebacis 10.000 bez provizije, i evo vec godinama ljudi su nesposobni to da vrate u aplikaciji.Kako se uopste i deli na rate? I takodje, vidim da je moguce prebaciti sa kreditne kartice na redovan račun iznos, da li onda ima ikakve provizije na podizanje iznosa sa bankomata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari