Šta je novo?

Koledz Racunarskih Nauka?!?

ivo.r je napisao(la):
Nego jel zna neko kako je pravo ime ovom čoveku? Zamislite da dođete u situaciju da ta treba da se završi neki ozbiljan posao, a sa druge (ili još gore iste) strane Optimus :d

Znamo, neki ga i lično poznaju. Neki koje je prevesleo, uključujući i mene. Sreća, pa sam nosio čuturu.

Inače, u novinama je objavljeno. Neće se taj baviti IT bussines-om. Svi relevantni ljudi su članovi benchmark foruma, ili su im uticajni zaposleni članovi ovog foruma.

Članovi sa ES-a se sećaju skandala sa mladim Markom Tasićem. Naime, isti je objavio da je pronašao algoritam koji po faktoru n kompresuje bilo koji file i emulator GPU-a koji se može pokrenuti i na P1. Tamo su ga provalili. Bilo je čak skandala sa dvostrukim cyber identity-em. Tada je bio software, sada je hardware, odnosno overclocking.

Isti je inače dobio stipendiju od grada Leskovca za neki NY college. Šta je bilo sa njim, samo on zna.

The Shadow je napisao(la):
@ idavik "Ne znam kako da Vam saopštim... Zaista će biti na televiziju..."

Ajde molimo Te za malo vise informacija o tome, kada tacno, gde ... i slicno!
To jednostavno mora da se vidi, pretpostavljam(o) da ce biti gomila nebuloza i egoistickih ispada, pa bi posle svega ovoga svakako bilo vrlo interesantno odgledati takvu jednu pojavu na TV-u, jer sam ubeden da ce analiza jedne takve licnosti biti prava poslastica za sve psihologe i psioanaliticare, posto se sigurno radi o psiholoski (barem malo) poremecenoj licnosti.....
Potrudicu se da sprecim pojavljivanje doticnog na tv-u, a vec je upucen i mail o tome. Posto je emisija bila zakazana za 25.02. ima vremena da se sve stopira i stvari dovedu u red.

Ma ljudi moji, ajde da organizujemo nesto da se to spreci po svaku cenu, da ne damo da nam tamo neki prevarant kalja struku :D. (Smejem se, al´ ozbiljno mislim :D)

Izgleda da mu je Zare mentor, zajedno ce dosegnuti neslucene visine:)

drfedja je napisao(la):
Pa kad je mogao cika Zare, sto ne bi mogao i Opti :d

Ko je cika Zare to mora da je bilo dosta ranije ?

Trbonja je napisao(la):
Je si li ti procitao ceo post? Barem na tri mesta se pojavljuje njegovo ime.

Video sam sliku iz Novosti i nije mi se čitalo.

idavik je napisao(la):
Članovi sa ES-a se sećaju skandala sa mladim Markom Tasićem. Naime, isti je objavio da je pronašao algoritam koji po faktoru n kompresuje bilo koji file i emulator GPU-a koji se može pokrenuti i na P1. Tamo su ga provalili. Bilo je čak skandala sa dvostrukim cyber identity-em. Tada je bio software, sada je hardware, odnosno overclocking.

Čekaj, zar je to isti lik???

meaculpa je napisao(la):
Potrudicu se da sprecim pojavljivanje doticnog na tv-u, a vec je upucen i mail o tome. Posto je emisija bila zakazana za 25.02. ima vremena da se sve stopira i stvari dovedu u red.

Pa u kojoj emisiji? Ako je subota, to je ili kod Žike u jutarnjem ili kod onog "Gaystyle and gadgets" :d ?

monteboy je napisao(la):
Ha ha , za 7 dana -> sta to ? -> Hello World aplikaciju ??? Ha ha

Prijatelju, lik je u prethodnih nekoliko godina uzeo abnormalne pare na tu priču. Strašno! :S:

Poslednja izmena:
ivo.r je napisao(la):
Čekaj, zar je to isti lik???

Ne. Naveo sam kao primer.

ivo.r je napisao(la):
Pa u kojoj emisiji? Ako je subota, to je ili kod Žike u jutarnjem ili kod onog "Gaystyle and gadgets" :d ?

Ne bih da dajem precizni podatak. Pogledaj ponovo program za subotu i proceni ko je ugledan novinar. Hint. Nije u IT sferi.

Poslednja izmena:
stvarno mi nije jasno zasto je problem da se kaze kad i gde, kao sto nije bio problem da se kaze naziv lista gde je izasao clanak

:smackbum::whip:
Ovo je stvarno neverovatno, covek jednostavno ne prestaje sa iznenadjenjima, pitam se sta bi moglo biti sledece.
A tekst u novostima je posebna prica...

@Idavik
Timi?

pa verovatno izmisljanje revolucionarnog SRPSKOG os-a na nekoj distribuciji LINUXA :)

Sasa je napisao(la):
Ma jasna mi je skracenica, nego nikad cuo za tu ustanovu.

nisi cuo za njih jer je njihova diploma priznata samo u pinkiju :d :D

jeste videli test o poznavanju racunara...
"Koja komponenta se montira zajedno sa procesorom":
1. ploca
2. memorija
3. cooler
4. baterija

LOL

GOXY83 je napisao(la):
"Koja komponenta se montira zajedno sa procesorom":

Mislim da je pod ABCDE tacan odgovor. :lupko: ;)

@ idavik

Koja emisija je u pitanju da nije posto je rec o ne-IT sferi kod Timoф-a na b-pozovi policiju>? Ako sam pogoodio nemoj nista da kazes dalje o nastupu na tv-u ;)

Poslednja izmena:
Evo sada sam malo prelistavao stare teme, posto ste otkrili da je Optimus Prime=Baltazar 13 i odmah sam se setio starih vremena i Notaxove pretpostvake da smo ista osoba.Prosto lepo je procitati staro stivo.

A komentar sto se tice threada, da ne bude bas totalni offtopic, je da javite tacan termin emisije pa da pogledamo malo tu emisiju, cisto da vidimo da li sta ce se desavati, i da li ce mozda da pomene xtreme tim...

Ne radi se vise tu o nekom znanju ili neznanju.....cinjenica je da je tokom
vremena naucio da koristi photoshop a kada je ta faza prosla
onda se malo potrudio.......

Decko ima 21 godinu i stvarno je smesno (a ujedno i zalosno) sta je sve
uspeo da uradi i koliko je ljudi uspeo da izvoza ......
Nije na vreme vaspitan kako treba vec je razmazeno deriste koje samo
zeli da dokaze da je uvek on u pravu a kada to ne ide onda krece da laze
Da laze ne zna dobro.
Radi o cistoj drskosti i nacinu na koji se ponasa prema ljudima.
Po meni bi trebala da se uradi jedna psihicka procena pa da se zakljuci
da li je stvarno osoba koja je normalna.
Mislim da bi otac trebao da se pozabavi vaspitanjem svoga sina :smackbum:
ili da prepusti to profesionalnim ustanovama.....
Za sada nije napravio veliku stetu ali ga pustiti da u ime ove zemlje sutra
istupi sa nekom tvrdnjom ili rezultatom ne daj boze.........

Dajte ljudi javite termin emisije,da se slatko nasmejem :d

ivanbo2003 je napisao(la):
Dajte ljudi javite termin emisije,da se slatko nasmejem :d

Najverovatnije nece biti gost emisije koja je zakazana za 25.02.2006. ali uvek treba biti na oprezu. U jednom razgovoru je napomenuo da se nece eksponirati dalje u javnosti, ali njegova rec :trust: ??????
Poz.

Pa sve sto radim je deo plana za koji vi glupe budale nemate ni predstavu da se desava! Cela maska decka koji obecava sa overklokom je maska na
koju ste naseli i koja je bila valjana tacno onoliko kolko treba.Tacno ste se ponasali onako kako sam ja hteo i kako sam predvideo i sada mislite da ste
me kao provalili! HA! HA! HA! Pa vi ste jedno stado ovaca koje se ponasalo
tacno onako kako sam ja hteo i sada mozete da se ljutite kolko hocete
ali je deo igre odigran.I sada mozete da me banujete i kikujete ali vam
to nece nista pomoci jer je vec kasno. Sto se tice slika i da me sada kao znatea budale
zar ste stvarno mislili da bih ja postovao moju SLIKU iz pasosa?? Da sam
tolko glup?

Ako su oni koji su hteli da uruse moj rezultat ocekivali da cu se sada povuci
onda su se prevarili.oni su sigurno na googlu trazili neki rezultat veoma
slican mome i kada ga nasli odmah i objavili i optuzili me. Kao sto cu samo reci
to je slucajnost i ja sigurno mogu naci gomilu rezultat slicnih mojima i to
postaviti kao dokaz.Dakle vidim da ima nekih na forumu koji su odlucili da me
miniraju i u tome nece uspeti ja im to obecavam.Dakle spreman sam da izvrsim
bilo kakve testove i da ponovo uzmem procesor i cak ga slikam ako treba
kako bih skinuo ljagu koju neki izgleda zele da bace na mene.

lol :D

Dekara je napisao(la):
Hahaha, tnx, bio sam katastrofalno raspolozen, ne da si me nasmejao, nego umro sam od smeha, jos uvek se smejem lol... Au pa ovo moram da posaljem svima, a tek slike :) ...

edit: ipak, sada kad sam veci deo procitao, smorio sam se, jer ovo je stvarno tuzno, ne salim se.

Poslednja izmena:
Delimire pogledaj drugu stranu ovog treda,potrudio sam se cak i 2 slike da okacim;)
A bas sam citao onaj tred u kome doticni lik ,ovaj put u formi Optimus Crime-a,tvrdio neki rekord sa Winchesterom,pa ga uvatili da je photoshopirao "malo"(i to ne u smislu resize-a ) :d :d :d .Potsecanje ovog gradiva nikad nece skoditi :d

Bogami imao je on dobru podrsku mnogih clanova foruma:

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?p=765324#post765324

Kako se sad osecaju ti ljudi??
A najjace je sto je on sa svojim laznim postovima, koji su toliko ocigledno lazni (mislim, on je POZAJMIO XP mobile i terao ga preko 3 GHz) isprimao gomilu usera koji su mu u odusevljenu cestitavali (to cestitanje mrzim da vidim i na XtremeSystems forumu...)!
I onda je na kraju ispao u pravu kada je prso i napisao ono gore da je nasamario i napravio ovcama tonu usera!

Poenta citave price i ono najbizarnije u svemu jeste sto je, siguran sam, ovaj forum, druzenje i raspravljanje na njemu, kutak za ocuvanje razuma u ovoj nesretnoj ludari zvanoj krajnje nakaradno - SCG! I onda se desi da nas sve potkaci sindrom koji je tako tipican za "zemlju seljaka na brdovitom balkanu" - da najgori prevaranti dobiju nicim zasluzenu medijsku paznju i okite se tudjim zaslugama i trudom koji je potekao iz najbolje namere - da se sacuva ono malo preostalog razuma, koji je tako surovo drndan sve ove godine u nazad!
Sve ovo je jedna velika tragedija za normalnog coveka!
ali ko ga shisa, sutra je novi dan i ovo cemo uskoro zaboraviti... show must go on!

Poslednja izmena:
pfff, procitah sad ona 3 threada gore navedena i jedino sto mi pada napamet - batina je iz raja izasla. Decko je pokazao da je ljiga, od toga nema goreg.

Ja iskreno ne mogu da verujem da je na ovaj forum dolazio lik koji se ponasa kao da ima 7 godina.. moja mladja sestra od 13 godina je zrelija od njega...

pa da li je moguce... ljudi kao ja mogu samo da ga mrze...
dok su moji odvajali svaku kintu koju su mogli da bi mi kupili nesto za komp, on se tu zaj***va sa komponentama koje vrede bogatstvo (za mene) i jos se ponasa kao dete....

nije zvaka za ludjaka...

kako kazu u Alanu Fordu... bolje je kukavicki pobjediti nego hrabro izgubiti...

ja odoh do onog iz polarotora kad na nahvatam na faxu i da mu kazem da se ne blamira da ga dovodi u emisiju... ne verujem da ce me poslusati ali vredece zbog ovakvog RAZMAZENOG DERISTA KOME BIH VRAT POCUPAO... ne mogu da verujem.. pa meni bi bila pod jedan i jeste mi cast da sam clan ovog foruma, gde ne doprinosim svojim znjanjem ni malo ili jako malo... bar mogu "pocetnicima" da pomazem da se vi "iskusniji" ne bi smarali...
da bi vi pomogli meni... a on se ponasa kao... strasno... pa ja bih ga lupom trazio da neuzme novi nick i ovde se** po benchu...

osecam da su ga u xtremu drzali zato sto je donosio nove komponente... uz duzno postovanje... pogotovo mosu... i btw. mislim da je otisao sa bencha cisto zbog uvrede... mislim da se smatra uvredjenim... jer je verovao da predstavlja ovde nesto, a onda je palo skidanje avatara i posle toga neke teske reci... on to nije mogao da pregrmi... ali verujem da ovo cita... zato pozdrav...

Inace, ja verujem da bih se sigrno ozbiljnije bavio OC-om da mogu sebi to da priustim :)))

over&out....

p.s. ne lockujte topic.. ovakve stvari treba da isplivaju... da se zna sa kim mozete imati posla na benchu///

Da li ste primetili da se to desilo pre tacno godinu dana? ;) Hmm da li i u februaru 2007 treba da ocekujemo neke ultra mega giga tera OC rezultate? :)))

Ma koga je vishe briga?...prevaranata ce uvek biti.Samo mi nije jasno kome je uopste bitan overclock i takvi rezultati u zivotu.Za mene je to bitno koliko i to da jutros nisam kupio perecu u prodavnici.balavurdija...

EagleOne je napisao(la):
Hahaha, tnx, bio sam katastrofalno raspolozen, ne da si me nasmejao, nego umro sam od smeha, jos uvek se smejem lol... Au pa ovo moram da posaljem svima, a tek slike :) ...

edit: ipak, sada kad sam veci deo procitao, smorio sam se, jer ovo je stvarno tuzno, ne salim se.

Upravo taj osecaj, citajuci sve ponovo od pocetka, urnebesna komedija prerasta u tesku dramu sa elementima komedije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno