Šta je novo?

DHL carina

Ako stigne recimo u sredu, jave se ako imaš sreće u petak ali verovatnije u subotu. Naravno, ako si sve dostavio čim su tražili. I onda dobiješ paket u utorak.
Bukvalno stiglo u sredu, no ne javljaju se. Ništa, ostaje da se nadam da će danas poslati "papire" za potpisivanje

Znači ti još nisi ni dobio link za download dokumenata? To je trebalo da ti pošalju dok je pošiljka na putu.

Update - pošiljac uspeo da ne upiše email adresu, a dodatno ispustio jednu cifru u broju telefona. Dakle i to je moguće, jedva dobih carinsko odeljenje da se objasnimo.

Ja sam se izgleda zeznuo i naručio sa shelly par modula, nisam ni gledao kako šalju, mislio sam da će običnom poštom iz Sofijje. Kad ono "DHL Parcel Connect Light" je paket.

Pretpostavljam da mogu očekivati carinu, pdv i "uslugu"? Na vrednost 80e, verujem da je to oko 50e dodatnih troškova.. Razmišljam da li da uopšte preuzmem paket. Prokleti dhl, ne znam gde sam gledao..

Kakav je broj za praćenje? Meni deluje da je to obična pošta. Dobićeš SMS ili mail od DHL-a ako je kurirska služba.

Kakav je broj za praćenje? Meni deluje da je to obična pošta. Dobićeš SMS ili mail od DHL-a ako je kurirska služba.
Jest sto kažeš, tracking broj se otvara na sajtu pošte. Izgleda da to nije pravi DHL. Makar neću platiti uslugu carinjenja 50e. Ajd carinu i pdv mogu da shvatim

smanjli su uslugu spedicije sa 5500 rsd na 2500 koliko sam cuo

Nazad
Vrh Dno