Šta je novo?

IptvBox srpski IPTV player

Da dodam sliku kao ilustraciju

Ikonice sa leve strane su bukvalno neupotrebljive bez teksta koliko su sitne i evo sada sa slike kladim se da većina ne može da pogodi šta koja predstavlja.

Osvežavanje liste u vrhu predugo traje i prekriva listu i čini nemogućim navigaciju, to treba da bude diskretno i jedva vidljivo da radi dok ne ometa rad aplikacije.
I kao što gore rekoh lista treba da ide sa strane a ne na sredini ekrana i ona sama je prekrupna, jedva 6 kanala vidim na mom TV a tu znaci preglednost
IMG_20260806_224016.webp

Da dodam sliku kao ilustraciju

Ikonice sa leve strane su bukvalno neupotrebljive bez teksta koliko su sitne i evo sada sa slike kladim se da većina ne može da pogodi šta koja predstavlja.

Osvežavanje liste u vrhu predugo traje i prekriva listu i čini nemogućim navigaciju, to treba da bude diskretno i jedva vidljivo da radi dok ne ometa rad aplikacije.
I kao što gore rekoh lista treba da ide sa strane a ne na sredini ekrana i ona sama je prekrupna, jedva 6 kanala vidim na mom TV a tu znaci preglednost
Pogledajte prilog 548825
Klikom na meni ove 3 crtice dobije se taj deo proširen sa tekstom.

Ne znam da li sam opet nesto pogreso. Imam na mi boxu poslednju verziju, google nalog, ubacena iptv lista.
Instalirao sam istu verziju na mi stick, ulogovao se, prijavio je da postoji bekap (ili tako nesto) i pitao da li da povuce podesavanja.
Nista se nije desilo, opet sam morao rucno sve da ubacujem i podesavam

Da li se ja možda tripujem ili je opcija za vraćanje unazad malo komplikovana da se nađe?
Slažem se sa @bakara, kad bi se videlo 10 programa umesto 6 mislim da bi bilo idealno

Ne znam da li sam opet nesto pogreso. Imam na mi boxu poslednju verziju, google nalog, ubacena iptv lista.
Instalirao sam istu verziju na mi stick, ulogovao se, prijavio je da postoji bekap (ili tako nesto) i pitao da li da povuce podesavanja.
Nista se nije desilo, opet sam morao rucno sve da ubacujem i podesavam
Jesi li štriklirao ispod sinhronizuj i pristupne podatke?

Da li se ja možda tripujem ili je opcija za vraćanje unazad malo komplikovana da se nađe?
Slažem se sa @bakara, kad bi se videlo 10 programa umesto 6 mislim da bi bilo idealno
Otprilike 10 kanala će se i videti, testiram pa puštam 2.2 verziju večeras. Na dpad desno lista kanala a levo mini Epg i da ulazi odmah u poslednji pušteni kanal. To će sve biti po default kad se postavi simple mode a advanced će ostati ovakav. Nezgodno je svima udovoljiti neki traže ovako neki onako i to obično dovede do regresija koje rešavamo posle narednih 10 verzija ali blizu smo da sve bude utegnuto i kako treba za sve.

Trebalo bi, meni povuče sve 1/1 na box sa android 14 ali imamo mnogo problema na sve strane sa starijim uređajima (android 9)

Klikom na meni ove 3 crtice dobije se taj deo proširen sa tekstom.
Znam, jer moram stalno da klikcem na to.
U tom redu ima ukupno 11 ikonica (i dalje ne znam šta je koja bez čitanja) a potrebno je da bude čisto i svega 3 izbora:
TV, movie I series,
sve drugo treba da bude bar na drugi klik udaljeno jer se vrlo retko koristi.

U playeru bi bilo dobro da piše negde diskretno rezolucija strima.

Takodje kada EPG prikaže naziv sadržaja prilikom reprodukcije bilo bi dobro da se može dobiti opširniji prikaz

Ažuriranje ne radi, stalno javlja da server nije dostupan.

Takodje sam na par kanala juce probao vraćanje na početak, i nije radilo ne znam da li je do aplikacije ili do nečeg drugog.

Poslednja izmena:
Još par predlog i što je po meni veliki nedostatak poslušao si moj predlog da liste i favorit kanali idu u sekciju uživo kanala gore sa sve i radio. Ali ako izbor liste ne da prioritet toj izabranoj liste ništa se ne dobije, trenutno izbor jedne liste da ukupno sve kanale,a posle dalje opet mora da skroluje kroz druge liste i njihove kategorije.A ona što meni smeta je što od izabrane liste kategorije ne budu prve u redu ili druga opcija ako ovako ne može kad izabere tu jednu listu da se ostale ne vide u delu gde su kategorije. Takođe ovo sve da se primeni i u vod delu i sa filmovima i sa serijama ovde stvarno treba razdvajanje i po listama i po kategorijama pošto u nekim listama baš taj vod deo znaju da natrpaju. Ovako je pre komplikovano pregledati sadržaj ako nisi siguran šta bi gledao gde je sve na jednoj gomili.

Većina je već rešeno u 2.2 koja se testira. Predveče je izbacujem i kad izaberete simple interfejs to je otprilike to sve što vam odgovara. Morate razumeti da ima dosta ljudi koji vole sve funkcije i da mogu da šteluju da stavljaju gde im šta odgovara. Tako da će to biti najbolji kompromis. Imali ste odavno opcije da pogasite levo na home šta vam ne treba i dugmiće u samom playeru da stavite gde vam koji odgovara ili sakrijete, al u pravu ste mora biti i varijanta za lakše korišćenje a i ja sam kriv što nikako na YouTube da izbacim neku vrstu uputstva pošto mislim da 90% opcija većina ljudi i ne koristi a veoma su korisne - nor qr kod za ubacivanje listi, baš sam se iznenadio kod druga koji je tehnički potkovan da nije mogao da se snađe kako se koristi, oduševio se kad sam mu pokazao

Ako može neko da mi pomogne da testira, nećemo je još objavljivati javno i na server pa da vidimo šta još da se uradi

Kod mene sad više ne radi izbor kategorije u ovoj verziji sad koliko vidim sve je na svom mestu ali ni jednu kategoriju ne otvara.

Nazad
Vrh Dno