Hebite se sad,moram i ja pogledati 🙂Zbog vas opet pogledali Sabljarku, koliko je dobar zvuk, auuuuu.
Ti beše imaš full atmos po plafonu itd. Pa ti ima da menjaš gaćeHebite se sad,moram i ja pogledati 🙂
Da da 🙂 Ali kako vidim,tu je max DTS-HD Master.Ti beše imaš full atmos po plafonu itd. Pa ti ima da menjaš gaće
Puatiš malo DTS height virtualizaciju ili barem uporediš na onoj sceni sa helikopterom. Znam da bih sigurno to probao 😁Da da 🙂 Ali kako vidim,tu je max DTS-HD Master.
Jesi siguran?Lozi vas pool...
Apsolutno. Nikad mi nisu bili jasni likovi koji gledaju film na laptopu.Zvuk se zanemaruje a za atmosferu je bitniji od slike. Da ljudi ulazu pola u zvuk koliko ulazu u tv velika većina bi brzo promenila mišljenje. Ovo je je tek kod gaminga posebna priča.
Pa sad, ima šarolik opus, stvarno je dobar glumac. "Dobričina" ne baš uvek. Npr:...
Хартнет је одлично одиграо, али одлично. Нисам сигуран где сам га још гледао, али ми делује као добричина тешка, претпостављам да му је ово излет из таквог шаблона. Вероватно зато је и покидао улогу, мислим што је добричина. Претпостављам.
Dodao bih za Hartnetta i Pearl Harbor, naravno uz nenadmašnu Kate, a isto ko nije probao taj film sa 5.1 zvukom mnogo je propustio.Pa sad, ima šarolik opus, stvarno je dobar glumac. "Dobričina" ne baš uvek. Npr:
Black Hawk Down, 30 Days of Night, Lucky Number Slevin, 40 Days and 40 Nights ...
Mislim da se u zivotu ne bih slozio sa nekom tvrdnjom vise.Zvuk se zanemaruje a za atmosferu je bitniji od slike. Da ljudi ulazu pola u zvuk koliko ulazu u tv velika većina bi brzo promenila mišljenje. Ovo je je tek kod gaminga posebna priča.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari