Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ona je na besplatnom mega planu već 20-ak meseci, tačnije od novembra 2024. Očigledno je neki bug, tada je bilo 12 meseci promocija mega plana ali njoj nastavili da produžavaju. Inače nijednom do sada je nisu zvali
Onda neka uživa 😂, ja se na njenom mestu ne bih bunio...

kupio sam flip 7 u A1 u decembru 2025 na rate, negde u februaru sam primetio da pucketa, odlepila se folija, odneo u ovlaščeni servis, dobio telefon posle 7 dana sa zamenjenom folijom, u aprilu se ponovo desila ista stvar, odneo u A1 sa napomenom da je proščo manje od 6 meseci i da se ponavlja isti kvar i da želim zamenu uređaja, iz servisa me zvali i rekli da ne mo gu da traže od Samsunga zamenu uređaja zbog folije koji košta 5 eura, zamenili mi opet foliju, sad se opet desilo sve isto, odlepila se ponovo folija, A1 mi umailu naveo da tražim zamenu uređaja i da će urgirati da se sve detaljno proveri, , danas mi servis javio da se ne prihvata zamena i da se folija odlepila usled NEADEKVATNOG upravljanja, u prevodu su mi rekli da ne znam da otklopim i preklopim telefon, i da mogu da mi zamene foliju za 5.000 dinara, odbio sam jer me prave majmunom, nisu naveli neki razlog neko oštećenje ili bilo šta da bi mene okrivili, nego sad odjednom se folija odlepila NEADEKVATNIM rukovanjem, vratiće ga u A1 nepopravljenog, i A1 me je obavestio isto to, da li neko ima neki predlog šta mi je činiti ? poslao sam mejl zaštiti potrošača jedino, da li da idem na vansudsko poravnanje i da li da u međuvremenu odnesem negde da mi zamene foliju jer očigledno nemam više ništa od te garancije kada su i za ovo tražili da se plati. Prosto je neverovatno da je A1 u toj priči tako rezervisan i ako sam sa njima sklopio ugovor, da prosto ništa neće da urade da se problem reši i ako sam više od 10 godina njihov korisnik i svaki put preko njih uzimao uređaj. Ako može neki savet bio bih zahvalan svima, hvala.

kupio sam flip 7 u A1 u decembru 2025 na rate, negde u februaru sam primetio da pucketa, odlepila se folija, odneo u ovlaščeni servis, dobio telefon posle 7 dana sa zamenjenom folijom, u aprilu se ponovo desila ista stvar, odneo u A1 sa napomenom da je proščo manje od 6 meseci i da se ponavlja isti kvar i da želim zamenu uređaja, iz servisa me zvali i rekli da ne mo gu da traže od Samsunga zamenu uređaja zbog folije koji košta 5 eura, zamenili mi opet foliju, sad se opet desilo sve isto, odlepila se ponovo folija, A1 mi umailu naveo da tražim zamenu uređaja i da će urgirati da se sve detaljno proveri, , danas mi servis javio da se ne prihvata zamena i da se folija odlepila usled NEADEKVATNOG upravljanja, u prevodu su mi rekli da ne znam da otklopim i preklopim telefon, i da mogu da mi zamene foliju za 5.000 dinara, odbio sam jer me prave majmunom, nisu naveli neki razlog neko oštećenje ili bilo šta da bi mene okrivili, nego sad odjednom se folija odlepila NEADEKVATNIM rukovanjem, vratiće ga u A1 nepopravljenog, i A1 me je obavestio isto to, da li neko ima neki predlog šta mi je činiti ? poslao sam mejl zaštiti potrošača jedino, da li da idem na vansudsko poravnanje i da li da u međuvremenu odnesem negde da mi zamene foliju jer očigledno nemam više ništa od te garancije kada su i za ovo tražili da se plati. Prosto je neverovatno da je A1 u toj priči tako rezervisan i ako sam sa njima sklopio ugovor, da prosto ništa neće da urade da se problem reši i ako sam više od 10 godina njihov korisnik i svaki put preko njih uzimao uređaj. Ako može neki savet bio bih zahvalan svima, hvala.
Svaka cast na hrabrosti kupovinom flip uredjaja! Preostaje ti da kontaktiras efektivu, izneses slucaj i da ti oni pomognu u resavanju ozbiljnog problema.

Imam nekorišćen aktivan kod za popust od 20% u A1. Ako nekom treba neka pošalje poruku u DM (ne tražim ništa za uzvrat, dobio sam 2 koda prilikom sklapanja ugovora za postpejd mob.tel., jedan je iskorišćen, ostao mi je još jedan kod).
Za optiku (box3) u mt:s-u sam produžio ugovor i dobio 12 meseci po 50%, sasvim su ok.
24 / 50% nista?

I ljudi, da li da prelazim u a1 iz mts-a? Uvek sam bio u mts-u, samo me zanima njihov kvalitet generalno kakav je, domet i internet.
Ponuda je odlična.

I ljudi, da li da prelazim u a1 iz mts-a? Uvek sam bio u mts-u, samo me zanima njihov kvalitet generalno kakav je, domet i internet.
Ponuda je odlična.
Ako te zanima na konkretnoj lokaciji, najbolje je da kupiš A1 pripejd SIM karticu i testiraš.

Ovde imaš mapu pokrivenosti, ne znam koliko je ažurna.

Ponuda je odlična.
mTS na zlatiboru tokom vikenda kada ima dosta sveta skoro pa neupotrebljiv. Brzina ultra mala..cerku sam iz Yettel prebacio u MTs zbog box paket i to mi jos nije zaboravila 😀

Ponuda je odlična.
Ukratko - bolje ostani u MTS što se toga tiče, samo prvo podnesi zahtev prenosa u A1, pa te MTS odmah zove nazad.
Kaži im da ti A1 agent nudi prvih 12 meseci gratis, pa drugih 12 meseci 50%, jedino tako se onda i MTS isprsi za popust 60-70% bez uređaja da te zadrži.

Kada se nekome pokloni vaučer i taj neko iskoristi. Na koji račun ide tih 20% popusta, pošto imam i internet i mobilni paket?

Da li ima smisla prelaziti sa Yettel na A1 ako uz ugovor planiram i kupovinu novog telefona? Koliko shvatam, u tom slučaju se ne dobijaju značajniji popusti?
Trenutno sam na Yettel Total 40, ugovor mi je istekao u julu.

Gledao sam komercijalnu ponudu oba provajdera, cenovna razlika reda veličine stotinjak dinara, npr.
Yettel 100 i Galaxy Fold 8 na 24 rate: 3099+9865=12.964 din
Neo Super i Galaxy Fold 8 na 24 rate: 2999+9850=12.849 din
Sećam se da su prethodnih godina telefoni na A1 bili često značajno jeftiniji od Yettela, deluje da su sada prilično uskladili ponudu.

Bilo je oprečnih komentara na račun kvaliteta signala na A1, neko se žali na slabiji signal, ranije su se korisnici žalili na prekide zvuka tokom telefonskih poziva?

@Gulftown
svaki od tih ti je dao po dva vaučera. Ako je iskorišćen onaj od interneta, onda na njega ide popust, a ako si dao od mobilnog, onda na njega.

Nazad
Vrh Dno