nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 705
Nisu otvoreni prozori, na severnoj strani sam.
Pa kako brate, kako? Evo dupleks do mene koji se ne koristi (85m2) je u sjeveru, tamo je bez klime i ičega 27-28, a ima i potkrovlje naravno u koji bije sunce i sve po redu. Da ga imam živaca naveče ventilirati, bilo bi laganica ugodno bez klime. Novogradnja, kao kod tebe.Nisu otvoreni prozori, na severnoj strani sam.
Ja bih rekao da je ovo super, 12kWh za 24h, 3 klime rade non stop.Pa kako brate, kako? Evo dupleks do mene koji se ne koristi (85m2) je u sjeveru, tamo je bez klime i ičega 27-28, a ima i potkrovlje naravno u koji bije sunce i sve po redu. Da ga imam živaca naveče ventilirati, bilo bi laganica ugodno bez klime. Novogradnja, kao kod tebe.
Прогноза за Београд је у шуми у Кошутњаку, људи живе у усијаним бетонским зградама, и код мене је (док сам био летос у Београду) клима радила по целу ноћ, северно оријентисан стан, али је моја соба окренута ка западу, и осунчана цело поподне. Нема ту спавања без климе.Prognoze kažu da je kod vas naveče 20-22 (kod mene 19-21) što je sasvim dovoljno da se djelimično ishladiš i da inverteri uopšte ne rade cijele noći. naravno - ako smiješ otvoriti prozore od komaraca i buke.
U 6 jutros je palo na 28c, pa ti vidi.Prognoze kažu da je kod vas naveče 20-22 (kod mene 19-21)
cime meris ovo?Ovo su temperature oko moje kuće ovih dana
Pogledajte prilog 548658
I klime i toplotna pumpa hlade koliko je potrebno.
Četiri Zigbee senzora sa Aliexpressa povezanih na Home Assistant. Grafik je medijana izmerenih temperatura. Senzori su u hladu tako da je to realna temperatura vazduha.cime meris ovo?
Koju aplikaciju koristiš za merenje potrošnje?Evo kako fino modulira moja TCL BrezzeIN TPH11I na 27C, trenutno modulira na 467W u 36m2, zapadna strana stana, sunce bije od 12 pa dok ne zadje. 7 sprat iznad mene krov, izolacija oko 6cm unutra, pvc stolarija sa spuštenim roletnama. Ona potroši za 24h malo vise od 7KWh sto nije loše za uslove rada.
Verovatno koristi neku pametnu uticnicu 🙂Koju aplikaciju koristiš za merenje potrošnje?
Ja koristim tcl home i nemam opciju da vidim. Isti model klime je u pitanju.
Pametnu utičnicu sa Temu-a, Tuya.Koju aplikaciju koristiš za merenje potrošnje?
Ja koristim tcl home i nemam opciju da vidim. Isti model klime je u pitanju.
U Smart life aplikaciji ti pokazuje grafik?Pametnu utičnicu sa Temu-a, Tuya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari