Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Drugari postojala je tema za to i ugasena je a diskusija o tome je zabranjena, tako da smanjite dozivljaj

Naručio jedan po jedan a stiglo sve zajedno.
Ako ide iz iste prodavnice, spakuju sve u jedan paket i pošalju - baš sam uzimao razne senzore i sve će stići u jednom paketu (La-Hu)

treba mi par brzih punjaca za mobilne i isto toliko USB C kablova. ako imate nesto sto ste probali, dajte linkove. hvala

Kod mene trenutno 13.89$ sa kuponima i coinima.Pitanje je da li ce biti bolja cena od ove.

I just found this on AliExpress:
Essager 100W GaN USB Type C Caricabatterie PD QC Quick Charge 4.0 3.0 Type C Ricarica Rapida Per iPhone 14 13 12 Xiaomi Macbook

Stigle, EU taksa za kineski maligni uticaj = 386 Dinara.
Baš dobro su bile upakovane, nisam ih testirao, idu nekom drugome kao poklon.
То сам баш приметио на прошлонедељним пошиљкама, неке ситнице, а трошкови преузимања...
Тачно ће и такву куповину укинути.
Типа неки ситни електроелементи, ситни алат и сл.

Sada moraš da obratiš pažnju i na to preko kojeg servisa će da ide isporuka (shipping), neposredno pre kupovine.
Baci(te) pogled na ovaj post za više detalja:

To vazi samo za UC ultra economy jer Standard shipping moze da bude LA,LR ili CN. Desavalo mi se mnogo puta da kupim dve iste stvari u dve porudzbine iz iste prodavnice u isto vreme i da jedno dobije LA drugo CN

• Like
Reagovanja: bit
Naručio jedan po jedan a stiglo sve zajedno.
Ako ide iz iste prodavnice, spakuju sve u jedan paket i pošalju - baš sam uzimao razne senzore i sve će stići u jednom paketu (La-Hu)
Danas sam baš otišao u poštu da proverim, pošto su mi poslali na viber poruku samo za jedan paket.
Sve iz iste prodavnice poručeno, u razmaku od 10-tak sati (2+2 sa dva naloga) jer je akcijska cena bila samo za jedan kom. u danu, 4 komada, kontaktirao odma prodavca i rekao da sve spakuju zajedno ali su ipak svi poslati pojedinačno i pošta naravno traži oko 211 din za svaki, rekao sam im da slobodno vrate nazad. To je "provizija" od 3500%, finansiranje organizovanog kriminala 😄

Moguće, mada je pisalo da imaju 9 dana !!! da pošalju proizvod.
No nema veze, za 24 dinara nema ni žvaka da se kupi.

Taj broj je uglavnom nebitan, u najvecem broju slucaja posalju vec sledeceg radnog dana po njihovom vremenu.

A uz to kupovina sa dva razlicita naloga, makar bila ista adresa... nece oni da se cimaju s tim kombinacijama previse, idu na sigurno i njima isplativo.

@TsarOfZanzibar kupujmo domaće

Na kakvim smo otrovima odrasli... Mada, u poređenju sa kasnije pristiglim slatkišima iz Turske tipa Shock žvake, ove Čunga Lunga i Žvazbuka spadaju u zdravu hranu.
Bile su i one žvake kao kutija cigareta, to bi danas bio veliki skandal da daš detetu.

1785914028789.webp

Ovaj store trenutno ima odlicne akcije za naocare za sunce

GM Official Store

Uzeh malopre jos 2 kom ovih ispod za po 1 cent preko kupona i Super Discount, uzimao sam vec i (do sada) je islo kao CN sve, naocare su polarizovane i generalno su ok

I just found this on AliExpress:
GM New Arrivals Black Wooden Polarized Sunglasses for Men Bamboo Sunglasses Red UV400 Lenses Fashion Driving Shades Carton S5523

Pokvario mi se termos što sam dobio za zalivanje drveta. Lepo držao temperaturu i sad neće ,kao da sipaš u limenku

A stigle mi ove naočare sa dioptrijom ,okvir deluje lepo ali sočiva su felerična ,prave nekakve krivine
A druge što sam naručio od iste firme ,nisu idealne ali poslužiće. I poslali mi odvojene pakete za jedan platio 300 dinara a drugi 200 dinara

1786053125534.webp

Nazad
Vrh Dno