Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Jasno mi je to, nisam obratio pažnju da je drugi 2000, mislio sam da je 1000. Svakako mi je cilj ili 5k ili 10k. Ali ostaje pitanje da li moram da napravim još 2-3 kupovine u ovih 5 dana do kad mi važi ova prva kupovina, ili mogu lagano da skupljam 🙂

Jasno mi je to, nisam obratio pažnju da je drugi 2000, mislio sam da je 1000. Svakako mi je cilj ili 5k ili 10k. Ali ostaje pitanje da li moram da napravim još 2-3 kupovine u ovih 5 dana do kad mi važi ova prva kupovina, ili mogu lagano da skupljam 🙂
Ja sam malopre isto citao i nisam naso nigde da ima vremensko ogranicenje sto se kupovina tice, naso sam samo da je rok vaucera kad se preuzme 30 dana.

Jel neko otvorio racun ranije u Aik i dobio vaucer od Ananasa? Meni su napisali da racun mora biti otvoren od 1.06.2026 za ovu akciju.
Postojala su dva talasa promocije, a granica je upravo 1. jun. Ako si otvorio u prvom talasu, samo tad si mogao da se prijaviš.

ali mi izlazi poruka kad kliknem na primeni kod
A korpa ti je makar 5k? To je uslov da bi se vaučer primetio, za manje iznose uvek napiše da je nevažeći, jer stvarno i jeste za njih.

naso sam samo da je rok vaucera kad se preuzme 30 dana.
Tako je.

A korpa ti je makar 5k? To je uslov da bi se vaučer primetio, za manje iznose uvek napiše da je nevažeći, jer stvarno i jeste za njih.

Probao i sa korpom od 50.000, inače mi korpa bila 5300 ista situacija. Neispravan kod garant, ili ga neko već iskoristio, treće nema. Obećali rešenje sutra pa ću da vidim.

Ima li neko vaučer od 10k, a da mu ne treba trenutno, pa vraćam kad dobijem svoj? Kupio bih frižider.

Postojala su dva talasa promocije, a granica je upravo 1. jun. Ako si otvorio u prvom talasu, samo tad si mogao da se prijaviš.

Tako je.
Prvi talas da kupis za min 10000 da dobijes 1000 din vaucer? Smesno

Ne, to što pominješ je bila potpuno druga akcija, koja je isto trajala do kraja jula i odnosila se na sve Aikove klijente, kad god i kako god da su otvorili račun:

Pričamo o akciji za dobijanje vaučera od 5k, a koji se dobijao za onlajn otvaranje računa do kraja jula, i o kojoj se sve vreme piše na temi:
Međutim, juče sam pogrešio, izvinjavam se. Pertumovao sam sa Shoppsterom, on je imao dva talasa, dok je Ananas imao samo jedan. U toku juna je bez problema svako ko je otvorio račun onlajn, makar to bilo i u aprilu (kad je krenulo), mogao da dobije taj vaučer. Verovatno su u međuvremenu shvatili da su se prešli i da treba usput da provere i kad je račun otvoren, jer je akcija krenula tek u junu. To i ima smisla, jer su pred kraj kao počeli nešto dodatno da proveravaju, a na početku su rutinski svima slali vaučere kroz dan-dva.

37604.webp

Prošao vaučer. Naručeno iz tri različite radnje a naplaćena je samo jedna dostava, mislio sam da naplaćuju za svaku posebno ako je ispod 2000.

Menjali su uslove. Ranije je važilo sledeće, kako je i tebi bilo u glavi, a i meni pre uzimanja Aikovog vaučera:
Ukoliko potrošač u okviru jedne porudžbine poruči više proizvoda od više trgovaca i poručeni proizvodi se dostavljaju iz različitih skladišta (svaki trgovac sa adrese svog skladišta šalje proizvod/e), naručeni proizvodi biće dostavljeni potrošaču kroz više pošiljki, a cena dostave svake od pošiljki obračunavaće se u skladu sa težinom, dimenzijama i vrednošćusvake pojedinačne pošiljke (dostava se naplaćuje za svaku pošiljku).
To je verzija od 1. aprila 2025, a važila je i sredinom juna ove godine. Sada je ovako, povoljnije po kupce:
Ukoliko potrošač u okviru jedne porudžbine poruči više proizvoda od jednog ili više trgovaca i/ili proizvode koji se isporučuju iz skladišta Ananasa, a poručeni proizvodi budu isporučeni kroz jednu ili više pošiljki (usled slanja iz različitih skladišta), potrošaču će biti obračunat trošak dostave samo za jednu pošiljku u okviru te porudžbine.
Koliko vidim, uslovi su poslednji put menjani 24. jula, ali ovo je važilo i za moju porudžbinu od 9. jula, tako da je promena nastupila i ranije.

Meni i dalje nisu dostavili, ima li jos neko da deli moju sudbinu 😀

Ima nažalost od 23.7. 🤣

• Like
Reagovanja: M J
Menjali su uslove. Ranije je važilo sledeće, kako je i tebi bilo u glavi, a i meni pre uzimanja Aikovog vaučera:

To je verzija od 1. aprila 2025, a važila je i sredinom juna ove godine. Sada je ovako, povoljnije po kupce:

Koliko vidim, uslovi su poslednji put menjani 24. jula, ali ovo je važilo i za moju porudžbinu od 9. jula, tako da je promena nastupila i ranije.
Mislio sam da je bag, ali sam se prijatno iznenadio.

Za 2 "gabaritne" posiljke, zaista je danas naplacena samo jedna dostava! 😎

To i mene najviše čudi, da se odnosi i na gabaritne, a ne samo na klasične, ali svaka im čast. 😃

Nazad
Vrh Dno