Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Ovoliko nismo pricali o Чорнобиль dok su izlazile epizode pre 7 godina
Takodje, ako se ne varam, navodno su rusi bili kao uvredjeni sto amerikanci i englezi snimaju i rekli su kao oni pripremaju svoju "pravu/istinitu" verziju..........dal je ikad izasla ne bih znao

To je suština ove i one druge teme - dati ličnu ocenu. Ono što je meni top, ne znbači da će biti i drugima a ako potakne na razmišljanje eto uspjeha.

Pa to i jeste poenta, ako je nesto za 10 mora biti besprekorno, a da mi u ovakvoj seriji pricaju engleski sa britanskim akcentom, plus zapadnjaci prave seriju, nemaju svojih problema i tematika.

Po tvojoj logici glumci su trebali naučiti tačan dijalekt ruskog jezika koji se govori u toj oblasti, a seriju o događaju koji se desio na nekom podneblju smeju da snimaju samo lokalci?

Tu nema ili ili, ako je bez greške onda treba da se potrude oko jezika kao oko kostima.

O tome se i radi tebi je to apsolutna greška , drugima u nekoj meri jeste, trećima nije a četvrti nisu o tome ni pomislili već uživali koliko se u toj tematici može uživati. Sve je to subjektivno i dojam i skala po kojoj ocenjujemo. Meni su Super Mario filmovi 10ka i zaista me ne zanima što je to nekome apsurd kad Bekstvo iz Šošenka ima 9.1 na imdb. Meni je i on 10 ali u svom segmentu. Valjda svako može da ima svoj dojam i da se ne pravda drugima zašto je to tako.

Mislim da je to stvar zanata i koliko si se dao nečemu, kako god gledali na seriju, a sada da Super Mario prica na kineskom sigurno ne bi rekao to mi je za 10.

Meni su takođe ostale dve neodgledane epizode do kraja - u trenutku kada se emitovala naletela neka gužva na poslu, stigao me umor i nikako nisam imao volje da bilo šta gledam kad dođem kući, posle sam prvo zaboravio na nju, pa posle i na to šta se događalo, ko je koga, kako i zašto i na kraju je ne završih.

Ono što sam 100% siguran da i ukoliko je i budem završio nikad više neću da počinjem da je repriziram jer definitivno ne pruža ono što mi trenutno treba od serije kada dođem kući - opuštanje i zabavu.
Zato ja vrtim Štrebere i 2,5 muškarca kad dođem sa posla - stalno se vrte la Star kanalima, dobar deo epizoda se i zapamtio, ali dobijam to što kažeš - opuštanje.
Jedno vreme sam vrteo upoznavanje majke, ali mi je sad malo dosadno da je ponavljam.

Gleda li neko House of the Dragon tekucu sezonu? Poceli klipovi da mi izlaze lici da ima krvi, vatre kao da vredi pogledati

Ma ja nisam ni predhodne dve odgledao, zgadili su mi ceo dojam tog celog sveta zadnjim sezonama GOTA i sto nisu izasle knjige GOTA

Dugo stajala na watch listi i hvala na preporuci jedna od boljih serija što sam gledao u poslednjih par godina.
7/10

Videcemo kakvo ce biti finale sledece nedelje, ali brate, imaju knjigu, sve lepo napisano. Sta ima da pametuju i da menjaju stvari. Neke izmene s mozgom veze nemaju.

HotD je totalni promasaj. Realno nas zabole za bilo koji lik u seriji, ni sa jednim ne osecas povezanost. Od svega je najzalije kada neki zmajceki izvuce deblji kraj...
Prva sezona najbolja. Serija (kao celina) ne moze imati preko 8/10, po mojim kriterijumima. Kao neki prosek bih joj dao jedva toliko, jer prva sezona nosi 8.5, a druge dve slabu 7...

HotD je totalni promasaj. Realno nas zabole za bilo koji lik u seriji, ni sa jednim ne osecas povezanost. Od svega je najzalije kada neki zmajceki izvuce deblji kraj...
Prva sezona najbolja. Serija (kao celina) ne moze imati preko 8/10, po mojim kriterijumima. Kao neki prosek bih joj dao jedva toliko, jer prva sezona nosi 8.5, a druge dve slabu 7...
Dosta loše
Ginu kao fora glavni likovi pred kraj sezone, totalna ravnodušnost
Meni nije jasno gde su našli onog glumca od 40kg s krevetom da glumi Edmonda najstrašnijeg ratika tog doba, realno lik ne bi mogao podići mač, plus ona veštica što mu naređuje jer je mlakonja.

Nikad više nećemo dobiti episode kao Red weeding, Battle of the bastrads i drugih genijalnih iz prvih 6 sezona GoT, jednostavno Holivud je otišao skroz na pogrešnu stranu, što be padne neki reset to bolje možda počnu opet nešto normalno snimati

Zna li neko šta se desilo sa HBO-ovom serijom "West World"?
Neverovatno mi je da je neka platforma izbacila svoju seriju iz liste tek onako (fol mala gledanost) ili se uplašili ekranizovanog transhumanizma?

Zna li neko šta se desilo sa HBO-ovom serijom "West World"?
Neverovatno mi je da je neka platforma izbacila svoju seriju iz liste tek onako (fol mala gledanost) ili se uplašili ekranizovanog transhumanizma?
Uklonjen je da ne bi placali tantijeme jos pre 4 godine

Westworld was removed from Max (formerly HBO Max) in late 2022 as part of a major cost-cutting strategy by Warner Bros. Discovery. By pulling the underperforming and expensive series from their own platform, the company avoided paying ongoing cast and crew residuals and chose to license the show to free, ad-supported streaming television (FAST) networks like Tubi and Roku. [1, 2, 3]

opaka serija bas bila - roboti kauboji... pogledao 3 epizode na silu i pomisljao da se zamonasim posle i iskajem grehe..
Ed Haris jedina svetla tacka, ostalo smejurija.

Nazad
Vrh Dno