Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Naravno da vredi.

Meni je taj "goticar" ok,jer sam voleo sa njim i uvrnutu seriju The Mighty Boosh.Preporuka i za serije black books,peep show.Dajte jos neke prepruke Britanskih komedija.Verovatno sam gledao vecinu ali ko zna

Meni je taj "goticar" ok,jer sam voleo sa njim i uvrnutu seriju The Mighty Boosh.Preporuka i za serije black books,peep show.Dajte jos neke prepruke Britanskih komedija.Verovatno sam gledao vecinu ali ko zna
Ajd malo da začinim i ja: nije TV serija, al jeste radio serija -- Cabin Pressure. Ako znaš engleski da možeš da pratiš bez prevoda, bukvalno valjanje od smeha. Glumi jedan danas jako popularan glumac, koji tada još nije bio toliko poznat, a on čak nije ni najupečatljiviji lik. Najtoplija preporuka.

Da se nadovezem na sebe i ludog profesora,mogu da gledam-slusam(valjda) na engleskom.Jedino sto "moram" da gledam engleske serije sa engleskim prevodom ako nema nas.Dal je navika ili ne cujem bas svaku rec koju kazu.Elem nasao sam neke serije koje nisam gledao pa cu baciti pogled

Odgledao jednu epizodu ove zadnje serije sada i deluje mi da ce mi se dopasti

Nisi ti dobro, što to sebi radiš?
Što si ljubomoran na moju posvećenost hobiju? 🤣

Screenshot_20260730_235158_Chrome.webp

Utisak za sezonu 1: previše kiše, previše afera među porodicama 😁 Većina "reveal"-ova telefonirano minimum 2 epizode ranije.
I mnogo mora da se zažmuri na jedno oko da se ne bi postavljala pitanja "a zašto se ne seća ovaj onog drugog".

Ne mora uopšte da bude vrhunska serija da bi se ponovila, dovoljno je samo da bude dovoljno zabavna kako ne bi bila dosadna - evo ja upravo ovih dana ponovo repriziram Grima i to na TV, jednu epizodu dnevno i iako sam se nagledao boljih serija repriziranje epizoda iz ove serije mi je baš lepo leglo...

Imaš ti mnogo boljeg sigurno za reprizu.
Nemam baš , ne mogu baš na svakih 3 godine da ponavljam istu seriju. Od gledanja Dark je prošlo 6 godinu, taman može ponovo.
Lost neću da repriziram 🤣
A za koji mesec moooožda bi mogao Watchmen?

Ih, videh sad da je prošlo 10 godina od drugog gledanja Steins;Gate anime i 9 godina od Death Note.

@shamanNS
Jel valja onaj nastavak Steins Gate 0?

Nemam baš , ne mogu baš na svakih 3 godine da ponavljam istu seriju. Od gledanja Dark je prošlo 6 godinu, taman može ponovo.
Lost neću da repriziram 🤣
A za koji mesec moooožda bi mogao Watchmen?

Ih, videh sad da je prošlo 10 godina od drugog gledanja Steins;Gate anime i 9 godina od Death Note.
A ja se spremam da prvi put gledam Dark, sve se nešto odlaže, mislim da je došao trenutak.

Batalio sam dark sa jos 2 epizode ostale do kraja. Ebes seriju ako moram da imam papir i olovku i belezim da li je necija baba u isto vreme i deda i unuk..

Batalio sam dark sa jos 2 epizode ostale do kraja. Ebes seriju ako moram da imam papir i olovku i belezim da li je necija baba u isto vreme i deda i unuk..
Gledaj Predestination film kojinje radjen po kratkoj knjizi All you Zombies. Nema veze sa Zombijima. Kad sam gledao film toliko.me svrbeo mozak da sma ga vec gledao tek sam posle skontao da je po priči koju sam čitao.

Izvinjavam se ako je offtopic, ali da li vredi odgledati IT Crowd, sedi mi na listi mesecima
Brate.

Ja sam Dark ugasio kada su počeli da prosipaju iz šupljeg u prazno. Sreća se to desilo posle svega nekoliko epizoda.

Lost sam duže izdržao.

Te serije sa su spakovali u današnji mini series format to bi ostalo legendarno.

Gledaj Predestination film kojinje radjen po kratkoj knjizi All you Zombies. Nema veze sa Zombijima. Kad sam gledao film toliko.me svrbeo mozak da sma ga vec gledao tek sam posle skontao da je po priči koju sam čitao.

Gledao sam to odavno i dobar je film skroz.

Msm, da me ne razumete pogresno, volim ja zaplet i misteriju i sve, ali da se na svake dve epizode doda nova konekcija izmedju postojecih likova mi je bas too much..

Zivimo u svetu gde se sve gleda kroz novac pa je i u ovoj industriju sve podlozeno istom. Napravi dobru prvu epizodu i onda razvlaci do besvesti dokle god donosi para, a onda kad prihod padne istu prekidaju ili zbrzaju kraj. Govorim uopsteno o serijama. Vrlo je malo serija koje imaju smislen kraj. Da bi serija bila vrhunska mora imati dobar pocetak, razvoj likova, dobar zaplet, itd, itd, i na kraju dobar i smislen kraj., a takvih je vrlo malo. Po meni odlican primer dobre serije je The Shields. Pocetak je doziran taman toliko da vas uvuce u pricu, zatim ide zaplet, radnja koji je skroz ok, i na kraju zaista dobar kraj. Zelim reci da je kraj bas logican i kaklav treba biti i ni na koji nacin ne deluje zbrzan. E sad, ima mozda malo vise sezona ali opet i te sezone su odradjene dobro pa onaj ko ju je gledao kako je koja sezona izlazila, tj, sa pauzama onda mu ni toliko sezona nisu bile dosadne.

Meni su takođe ostale dve neodgledane epizode do kraja - u trenutku kada se emitovala naletela neka gužva na poslu, stigao me umor i nikako nisam imao volje da bilo šta gledam kad dođem kući, posle sam prvo zaboravio na nju, pa posle i na to šta se događalo, ko je koga, kako i zašto i na kraju je ne završih.

Ono što sam 100% siguran da i ukoliko je i budem završio nikad više neću da počinjem da je repriziram jer definitivno ne pruža ono što mi trenutno treba od serije kada dođem kući - opuštanje i zabavu.

Nazad
Vrh Dno