Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Tarifnik je napisan pre uvođenja onlajn otvaranja, pa je isključiv sa cenama. Ipak, onlajn otvoreni Start je besplatan do daljnjeg (mogu uvek da se predomisle), a viši paketi šest meseci.
Sada na sajtu piše "*prvih 6 meseci 0 RSD (redovna cena: 150 RSD)" kao što je pisalo za veće pakete, tako da izgleda da su se predomislili ili su namerno izostavili taj podatak da navuku što više ljudi.

A kako se zavara racun ? Jel moze online? Jel mora da se saceka dina kartica pa da se i ona vrati?

Ja sam otvorio online račun 31.07. neznajući za ovu akciju i nisam koristio link sa ananasa već otišao na sajt i otvorio. Kad sam pročitao ovde poslao sam mail ananasu ali nikakav odgovor nisam dobio, jel to znači da je kraj promocije ili me jednostavno kuliraju? 🙂

ne odgovaraju toliko brzo kao shoppster i nema veze da li je otvoreno preko linka. Odgovorice verovatno u ponedeljak

Sada na sajtu piše "*prvih 6 meseci 0 RSD (redovna cena: 150 RSD)" kao što je pisalo za veće pakete, tako da izgleda da su se predomislili ili su namerno izostavili taj podatak da navuku što više ljudi.
Na sajtu AIK banke je od početka kad je ta informacija o vaučrima puštena ovde za start paket stajalo tih 150 dinara čak mi se čini da za njega nije bilo ni tih 6 meseci 0 RSD. Dok na sajtu ananasa i shopstera pod tačkom 3 piše da nema tu su loše informacije.
3. Nema mesečnog održavanja računa prvih 6 meseci za Advance i Supreme paket račun, a za Start račun ni posle toga

Ovoga nije bilo pre par dana (bilo je samo ono gore 150/0 RSD), a u ugovoru se uopste ne pominje ni tih 6 meseci.
aik start.webp

Ja dobio vaučer od Ananasa ali neradi : Vaučer ne važi ili mu je prošao rok za korišćenje. Proveri da li su svi uslovi ispunjeni ili pozovi Ananas korisničku podršku za dodatnu pomoć. Hvala! Ako neko ima isto iskustvo kako je rešio problem, zvao Ananas dva puta dva različita odgovora 1. Da pošaljem skrin šot gde se vidi kod 2. da dodam novu karticu (Aik) koju ustvari nemam.

Posle 2 nararudzbine (preko 6000 d) koje su isporucena, istog dana narucio jos 2 . Jedna je stigla (taman za kupon od 5000), a druga je stajala spakovana par dana pa preuzeta od kurira, ali jos nije stigla, tako da izgleda da gubim vaucer od 10000, a ne mogu da preuzmem onaj od 5000 jer pise vaucer na cekanju(10000).
Sta raditi?

Prilozi

• 1785669326962.webp
    1785669326962.webp
    71.8 KB · Pregleda: 52
Ja sam tek sada skapirao da "Vaučerica" nije jednokratna akcija, već dugoročni plan nagrađivanja lojalnih kupaca.... Zato sada i nema onih regularnih aX000 vaučera, i ko zna da li će ih više i biti ? Ako ih i bude, biće mnogo ređi.

Pa i ja sam otvorio u julu ali nema te poruke, jedan mail predugovorna dokumentacija i drugi
aik.webp
Nema te dobrodoslice i opisa a ni "vec pripremljeni email koji cete uskoro dobiti" nije stigao.

Poslednja izmena:
Da skrenem svima pažnju na to da Aik ima svoju temu, pa za sve što je strogo vezano za banku (poput održavanja) nadalje pišite tamo:

tako da izgleda da su se predomislili
Jesu, ali počevši od avgusta. Ko je otvorio pre toga, važi šta je važilo prilikom otvaranja.

Jel moze online? Jel mora da se saceka dina kartica pa da se i ona vrati?
Nema onlajn zatvaranja, mada možeš da pokušaš slanjem elektronski potpisanog zahteva. Kartice ih ne zanimaju, ne moraš da vraćaš.

jel to znači da je kraj promocije ili me jednostavno kuliraju? 🙂
Ako si poslao istog dana, onda ćeš sigurno dobiti, jer je akcija dotad trajala.

a za Start račun ni posle toga
Do 31.07.2026 ko je otvorio račun njemu bi trebalo da ostane održavanje 0 din
Upravo tako, samo za one koji su ostvorili ranije. Nisu, inače, taj mejl slali nama koji smo među prvima otvorili.

Ako ti prilikom pokušaja prijave aplikacija javlja da se dogodila nepoznata greška, a nisi Yettelov korisnik, to obično znači da nisi na mobilnim podacima. Oni su neophodni da bi ti broj bio potvrđen, to ide preko interneta odgovarajućeg provajdera. Ukoliko nemaš megabajte, onda moraju da te odblokiraju za prijavu bez provere, kao da jesi Yettelov korisnik. I to bi trebalo da može da se uradi 24/7, isto kao izdavanje LIB-a. Svakako, probleme tog tipa smo pominjali više puta u temi o samoj banci, pa opet sve zainteresovane upućujem na nju.

Uvek sam na mobilnim podacima, nije operater ni DNS ni bilo sta do mene vec do banke tj. sistema. Verovatno iz istog razloga ne stizu ni vauceri.
Pored nepoznate greske bio je i IO error (Unable to resolve host "ebanking.aikbank.rs": No address associated...". I u call centru kazu da ne moze nista da se uradi do sutra ujutru jer zaduzeni za to ne rade vikendom. Na kraju je posle desetak pokusaja i skoro isto toliko sati uspelo, jos ostaje da se vidi za tih par mail-ova koji nisu stigli.

Dali je neko imao problem sa realizacijom Aik vaučera na Ananasu, meni stalno izbacuje : Vaučer ne važi ili mu je prošao rok za korišćenje. Proveri da li su svi uslovi ispunjeni ili pozovi Ananas korisničku podršku za dodatnu pomoć. Hvala Ovi iz Ananasa tvrde da treba da sačuvam Aik karticu koju nemam jer sam pre 5 dana račun otvorio.

Pa moguće da kupon radi samo prilikom plaćanja AIK karticom. Isto je meni bilo u slučaju kupona za otvaranje Flexia (Unicredit) kartice, radi samo kada se plaća tako. U svakom slučaju, sačekaj(mo) da ti (nam) se dostave AIK kartice pa onda pokušaj.

Račun je preko 5000 hiljada to sigurno nije problem. Dali je neko kupovao sa ovim vaučerom a da nije imao sačuvanu Aik karticu. To me interesuje da znam dali da čekam karticu ili su mi poslali neispravan kod . Sad vidim da je čovek poručio preko Yettel banke, znači da nemora biti Aik banka.

Ako nije navedeno da radi samo sa Aik karticama onda mora da radi i sa svim drugim bankama i nacinima placanja (ananas vaucerima, IPS, gotovinskim, itd.). To je ili neispravan kod ili ti kopiras i razmake pre/posle koda.

Neki drugi sistemski problem je sigurno. Vaučer važi za bilo koji način plaćanja, iskoristio sam ga odmah čim sam ga dobio bez problema plaćanjem Intesa karticom.

Nazad
Vrh Dno