Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 195
E moj druže ovo ti nije nikako trebalo 😡A posle u gradu mi kovač Harad srbenda kaže: "Donesi mi ork oružje (ubi orka). Neću bre da crvenim pred ljudima kada orci napadnu i moj šegrt pobegne u planine sa ženama i decom". To me je odmah kupilo.
A isto mi moćan momenat bio kada trćim ka plaćenicima i vidim onog što vežba i sprema se da napadne leglo džinovskih buba (field riders), i dogovorim se sa njim da mu pomognem, a on meni da da 50 zlatnika. I obavimo to, i ja u fazonu "aj da se raskosuramo što si obećao", a on je u fazonu "ko te *ebe kad si pglu" 😆... i onda ti je jedina opcija da ga prebiješ ako hoćeš svoje pare.
Al' dobro... plaćenik... bitanga... i za očekivati je.
Ma i Witcher 3 kad sam uzeo da igram... sve super na početku, ali vrlo brzo stvari krenu da se ponavljaju... idi na lokaciju.. prati krvave tragove... jovo nanovo sve iz početka... pao je uninstall posle nekoliko sati.
Reći ovo za Wiedžmin koji ima tonu sadržaja u vidu verovatno najboljih side quest-ova u nekoj RPG igri je krajnje neozbiljno.
Kad je već pao uninstall posle nekoliko sati suvišno je bilo šta dalje govoriti.