Šta je novo?

Dokle više: Windows 11 ponovo bez znanja korisnika instalira aplikaciju, ovog puta OneDrive Photos

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
OneDrive-Photos-aplikacija-koju-Windows-11-instalira-bez-pitanja-korisnika.webp

Dokle više: Windows 11 ponovo bez znanja korisnika instalira aplikaciju, ovog puta OneDrive Photos​

OneDrive Photos se automatski pojavljuje u Windows 11 sistemu, skenira lokalne fotografije i uz dozvolu grupiše lica korisnika

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...stalira-aplikaciju-ovog-puta-onedrive-photos/

Ali naslov, dokle više. Dokle više, Dragane? Ne znam ko je Dragan, al ono, ovaj naslov mi ide uz to ime. Dokle više ove vrućine, dokle više ova poskupljenja... Kao ono kad se skupe penzosi ispred prodavnice sa flašama piva u rukama, pa počnu sa tim, dokle više?

Ali naslov, dokle više. Dokle više, Dragane? Ne znam ko je Dragan, al ono, ovaj naslov mi ide uz to ime. Dokle više ove vrućine, dokle više ova poskupljenja... Kao ono kad se skupe penzosi ispred prodavnice sa flašama piva u rukama, pa počnu sa tim, dokle više?
Izvini

Kome je OneDrive potreban, ovo je dobro da se odvoje slike od ostalog jer mnogi ga upotrebljavaju za čuvanje slika na putu a kome OneDrive nije potreban, taj ga uninstalira completno.

Nazad
Vrh Dno