ikea 900din 65w 3m i imas 1100din-1200 otprilike 100w 1.5m to je ono sto ima kod nas i da je provereno.A od kineza essanger i toocki preporukaMeni treba neki 65-100w usb kabl od 2m
To je tajOvako nešto?
![]()
2026 MNK985 Für Alle Geräte Smart Android Smart TV Stabile HD 1080 Garantierte Kundensupport für Alle IPTV Europa-Geräte - AliExpress 202228412
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sta se ovde dobijaOvako nešto?
![]()
2026 MNK985 Für Alle Geräte Smart Android Smart TV Stabile HD 1080 Garantierte Kundensupport für Alle IPTV Europa-Geräte - AliExpress 202228412
Ne znam gde si uplatio mesec dana kada lik samo daje na 3 meseca, 6 meseci i godinu dana uplate. Ja problema nemam, bukvalno sam juče skoro ceo dan gledao seriju, ništa nije pucalo niti štekalo.Uplatio mesec dana čisto da probam, poslali mi linkove ka m3u i podatke, ništa ne radi, linkovi polomljeni a ne mogu ni da se ulogujem kad idem preko url/user/pass. Za sada se prave mrtvi, ne odgovaraju više na poruke.
Poslali su mi posle jedno 10-15 minuta poruku preko Aliexpress sa brojem telefona da ih kontaktram preko whatsapp ili na email, cimao sam ih na WA.Koliko posle uplate i gde su ti poslali linkove? Ja jos cekam
Hvala, pregledacu sta ima
Edit: iskočilo mi je ovo, izadje 10e sa popustima, jel valja?
I just found this on AliExpress:
ESSAGER 65W GaN Charger PD3.0 PPS QC4.0 Fully Compatible for iPhone 17 16 Samsung S26 MacBook Air Huawei Laptop PD Fast Charger
![]()
65W GaN Ladegerät PD3.0 für iPhone, MacBook, Samsung
Ocigledno link gde si rekao da je to taj nije taj sto si ti uzimao 🙂 vec neki fake i sad su se svi navukli kao i ja koji sam uplatio 800 din za 1 mesec. Imam 200.000 kanala sigurno, ali nabodem da svaki 50 radi, i to radi tako sto posle 5 minuta zablokira, ali mislim da to nije do ovog sto prodaje, nego se ne moze ispratiti ovoliki broj...Ne znam gde si uplatio mesec dana kada lik samo daje na 3 meseca, 6 meseci i godinu dana uplate. Ja problema nemam, bukvalno sam juče skoro ceo dan gledao seriju, ništa nije pucalo niti štekalo.
Imam whatsapp broj od ovog što sam uzeo, ako kome treba recite. Ali to je taj, samo ga pitajte da vam predloži kvalitetnije liste, kao što sam napisao ima ali su skuplje.Ocigledno link gde si rekao da je to taj nije taj sto si ti uzimao 🙂 vec neki fake i sad su se svi navukli kao i ja koji sam uplatio 800 din za 1 mesec. Imam 200.000 kanala sigurno, ali nabodem da svaki 50 radi, i to radi tako sto posle 5 minuta zablokira, ali mislim da to nije do ovog sto prodaje, nego se ne moze ispratiti ovoliki broj...
Kako 800 din za jedan mesec, ja sam na tom linku platio 3$ jedan mesec ?!?Ocigledno link gde si rekao da je to taj nije taj sto si ti uzimao 🙂 vec neki fake i sad su se svi navukli kao i ja koji sam uplatio 800 din za 1 mesec. Imam 200.000 kanala sigurno, ali nabodem da svaki 50 radi, i to radi tako sto posle 5 minuta zablokira, ali mislim da to nije do ovog sto prodaje, nego se ne moze ispratiti ovoliki broj...
Ja kupio isti, probacu pa javljam
Ja dobio 5, naravno ukupna cena 40 din ali me pošta poštedela, 120 dinHa, meni stiglo 4 komada.
24 dinara senzori, 850 din pošti, no thanks.
Stigle, EU taksa za kineski maligni uticaj = 386 Dinara.10,54$, store kupon 2$, AE kupon AFV2 2$
I just found this on AliExpress:
SoundPEATS Q3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V6.0 Earphones with 4 Mic,13mm Driver,Multipoint Connection
![]()
SoundPEATS Q3 Pro ANC Bluetooth 6.0 Ohrhörer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari