A ipak Shoppster poslao za 24h. Pisaću Ananasu da im je konkurencija brža. 😁Krenula navala
Meni niti odgovorili dok je ananas već odgovorio da će za 7-10 danaA ipak Shoppster poslao za 24h. Pisaću Ananasu da im je konkurencija brža. 😁
Na koji mejl ste slali? Na onaj sto je neko naveo nije moglo biti isporucenoA ipak Shoppster poslao za 24h. Pisaću Ananasu da im je konkurencija brža. 😁
Proveri mejl da nisi pogresio, shopster odg odma automatski na mejl da ce da izvrse proveru a vaucer salju sutradan, barem je tako meni i zeni bilo, dok ananas dva dana nista pa tek posle ponovnog slanja odg da mora da provere za 7-10 dana.Meni niti odgovorili dok je ananas već odgovorio da će za 7-10 dana
[email protected]Na koji mejl ste slali? Na onaj sto je neko naveo nije moglo biti isporuceno
Imam teoriju da Ananas namerno odugovlači dok ne prođe ova njihova akcija sa vaučerima 😉
Isto, poslao prosli petak, iz ananasa jos nije stigao, is shoppstera poslali u utorak..Tamara baš detaljno proverava 😁 već prođe 7 dana....
Kako kome..Stigo vaucer, sace svima.
90 danado kad traje vaucerica?
Ima li neki link od akcije?
Nisam ni jaJe l dobili svi od petka ?
5000Zna li neko koji je min iznos korpe za Shopster vaucer?
Hoces da kazes ako narucis nesto za 5000 das samo vaucer i to je to?Nisam ni ja
5000
5001 moras 🤣🤣🤣Hoces da kazes ako narucis nesto za 5000 das samo vaucer i to je to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari