Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 165
Ma naravno. Ali nikakav game changer nije da bih sada gušio i zatrpavao platformu sa toliko podešavanja i addona.Pazi kod mene je "zadovoljavajuće" ali dzaba kad znaš za bolje.
Ma naravno. Ali nikakav game changer nije da bih sada gušio i zatrpavao platformu sa toliko podešavanja i addona.Pazi kod mene je "zadovoljavajuće" ali dzaba kad znaš za bolje.
Uvek ima razlicith ljudi, nemoj da te to pogadja 😀 Nekad nije ni 4K bio potreban a sad jure 8K i neke audio formate a slusaju na zvucnike od 20eurMa naravno. Ali nikakav game changer nije da bih sada gušio i zatrpavao platformu sa toliko podešavanja i addona.
To mi je žešći apsurd što se zvuk zanemaruje a podjednako ako ne i više je zaslužan za atmosferu u filmu.Uvek ima razlicith ljudi, nemoj da te to pogadja 😀 Nekad nije ni 4K bio potreban a sad jure 8K i neke audio formate a slusaju na zvucnike od 20eur
Ima i kod mene samo što kod nuvio za razliku od stremia uvek mora nanovo da se traže linkovi,tako da ne može ni da se nastavi ako si nešto donekle odgledao.Kod mene ima
Pogledajte prilog 547903
može,u playback postavkama uključi "reuse last link", možeš podesiti i koliko dugo da ga povlačiIma i kod mene samo što kod nuvio za razliku od stremia uvek mora nanovo da se traže linkovi,tako da ne može ni da se nastavi ako si nešto donekle odgledao.
Nema opcija na webos verziji... Imam i ja continue watching ali kao što neko reče ne pušta direktno kao na stremio nego mora iznova da se bira link.može,u playback postavkama uključi "reuse last link", možeš podesiti i koliko dugo da ga povlači
a može se i samo uključiti autoplay...
Da Preumimeze i Offcloud moze da se seruje kao Torbox, odnosno djeli account, ima li neko info?Odličan je i Offcloud, na nivou je Premiumize i RD sa keširanim brzo pokreće a dosta je jeftiniji od Premiumize. Ima probni period od 30 dana
Novi uslovi TorBox-a od 31. jula 2026. uvode strože praćenje podataka (IP adresa, geolokacija), menjaju vlasnika kompanije u skriveni entitet iz UAE i ukidaju neograničeni keširani saobraćaj, uvodeći stroge mesečne limite (10-30 TB). Korisnici će primetiti gašenje zvaničnog Stremio add-on-a, uvođenje novog sistema za kažnjavanje "Abuse" korisnika i obavezno merenje celokupnog saobraćaja, uključujući strimovanje.
Pa ja sam provukao kroz AI da mi izvuce sta ceka korisnika. U sustini pominje se veca kontrola naloga, vece pracenje naloga i IP adresa ali ne zbog deljnja API kljuca vec zbog lakse davanja informacija trecoj strani ako to nadlezni organi traze.Znači,ni kod njih neće moći da više IP adresa ako sam dobro razumeo?
Sve ostaje isto što se tiče više lokacija.Kako se ništa suštinski ne menja, ako sam do sada mogao da gledam preko istog naloga sa više lokacija, a sada to neću moći?! 🙂
OK, videćemo kako će to u praksi izgledati, možda samo neko upozorenje i slično...
A više lokacija istovremeno?Sve ostaje isto što se tiče više lokacija.
Nisam ja to onda dobro razumeo, odlično ako je tako ✌️Sve ostaje isto što se tiče više lokacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari