Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ovo nisam nikad koristio. Imam neka pitanja. Kupim ovaj paket od 30 dana i uzmem broj koji hocu. Da li ovaj broj mogu da koristim dugo vremena? Da li mogu da uplaćujem ovu cenu paketa i tako da ga produzavam? Da li mogu da menjam mesečno da menjam pakete i da mi ostane broj koji cu dugo koristiti? Nadam se da sam jasan. Hvala, pozdrav.

Ovo nisam nikad koristio. Imam neka pitanja. Kupim ovaj paket od 30 dana i uzmem broj koji hocu. Da li ovaj broj mogu da koristim dugo vremena? Da li mogu da uplaćujem ovu cenu paketa i tako da ga produzavam? Da li mogu da menjam mesečno da menjam pakete i da mi ostane broj koji cu dugo koristiti? Nadam se da sam jasan. Hvala, pozdrav.
Ukratko, može sve to...

@Resworbrot imam nalog na glavnom broju gde mogu kontakti da me nađu. Ovaj globaltelov sam hteo da registrujem za testiranje botova i neke grupe koje bih pratio, ali da nema nikakve veze sa glavnim brojem. Jednostavno mi traže da potvrdim na drugom uređaju, što nema smisla, s obzirom da tek registrujem broj.
Da, to je baš bez veze. Ranije je dodavanje broja/naloga na istom profilu bilo lako, ne znam zašto su zamrsili stvar.

Jel vam radi plaćanje parkinga preko globaltel mreže? Dobra stvar je što na globaltelu ne smaraju promoteri sa ponudama. Na a1 ubijaju.

Ne znam za danas, budu neretko smetnje, ali u opštem slučaju radi. Što se tiče A1, povučeš pristanak na obradu podataka (ima u podešavanjima Moj A1) i neće više zvati.

Jel vam radi plaćanje parkinga preko globaltel mreže? Dobra stvar je što na globaltelu ne smaraju promoteri sa ponudama. Na a1 ubijaju.
Iskreno nemaju sta ni da ponude. U A1 a i kod drugih gledaju da te vezu za njih sa nekim ugovorom na 24 meseca a u Globaltelu i ne postoji nista osim pripejda. U GT eventualno te pozovu kada resis da preneses broj u drugu mrezu.

Jel vam radi plaćanje parkinga preko globaltel mreže?
U principu radi, ali ja u poslednje vreme imam često problema oko plaćanja parkinga. Primer: pošaljem poruku, nema odgovora, pošaljem još jednu, nema odgovora, sin pošalje sa svog telefona (isto Globaltel), odmah mu stigne odgovor, pošalje još jednu (trebalo nam je više sati), odmah stigne odgovor, onda pogledam detaljnije SMS sa potvrdom i shvatim da je uračunao i moje dve poruke (iako nije bilo odgovora) i da smo platili 4 h parkiranja 🙂 Sreća, pa mi ta usluga nije potrebna često 😀

ĆAo nisam dugo pratio forum. Jel i salje može u globaltetu da se onaj bonus od 200fb produzuje sa onim laketom od 300 400dinn. Hvala najlepse

Nazad
Vrh Dno