U subotu sam leteo preko 320 metara visine sa Lito 1..........nisam apdejtovao od kupovine krajem maja pocetkom juna mozda zatoIs it just me ili je DJI ograničio C0 dronove na 120m visine i u Srbiji (van EU)?
Verovatno će nakon update-a sledećeg da ograniče dron na 120m i to je to. Čini mi se da je i C1 kategorija takođe ograničena na 120m sudeći po podacima sa EASA sajta... Tako da ne pomaže ni kupiti veći dron.U subotu sam leteo preko 320 metara visine sa Lito 1..........nisam apdejtovao od kupovine krajem maja pocetkom juna mozda zato
Nego recite kakav to novi zakon o dronovima spominjete, ne nalazim nista na google osim da ce policija da snima saobracajne prekrsaje dronovima
Jednostavno resenje je ne apdajtovati nikad. Ionako se ne dobija nista ili jako malo. Apdejtovao sam ja moj prethodni dron i nista opipljivo nisam dobijao.Verovatno će nakon update-a sledećeg da ograniče dron na 120m i to je to. Čini mi se da je i C1 kategorija takođe ograničena na 120m sudeći po podacima sa EASA sajta... Tako da ne pomaže ni kupiti veći dron.
Na kojim modelima to moze da se odradi?
Imam ga ja odličan je bar za moje potrebe koje nisu previše zahtevne.Eh, mini 4K siroče...
Imam ga ja odličan je bar za moje potrebe koje nisu previše zahtevne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari