Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Za otvaranje 1 računa idu 2 vaučera na 2 platforme? Malo nelogično jer koristite onaj referal link sa ananasa, ne znam da li je isti i za shoppster?

Da, realno odavno nije bila bolja promocija.

Mala napomena, vaučer vam važi za iznos korpe, znači iznos korpe mora da bude minimum 5.000RSD, ne ulazi poštarina u taj kupon. Ako imate ananas+ ili znate nekog ko ima, onda ne morate ni poštarinu da plaćate.

A postoji i ova solucija da se izbegne poštarina:

Kad već pominješ to, da naglasim da nove Ananasove korisnike bilo koja prva porudžbina plaćena sačuvanom karticom ubacuje u Ananas+ klub, čak i otkazana, samim tim u potpunosti refundirana. To znači da na koncu dostavu niko ne mora da plati, pod uslovom da je ispunjeno to da od svakog trgovca u porudžbini ima proizvode u vrednosti od preko 2k. I na Shoppsteru može biti besplatna ako pošiljka staje u paketomat i tamo se preuzme. Ali dobro, ostaje suština da vaučeri mogu da pokriju samo proizvode, ne i dostavu.

Isto kao i za ananas, 5000 ne računajući poštarinu, ne postoji nikakva caka sa minimalnom porudžbinom. Ako napraviš da ti korpa bude ravno 5000, nećeš platiti ništa.

Ima li neki vaučer za preko 12k, sem ovih AIK-ovih? 😀

Tako je. Ne ide na principu refferal linka, račun slobodno otvori preko sajta AIK banke direktno, i kad otvoriš pošalješ mail na [email protected] i na [email protected] ,dovoljno je ime i prezime i broj računa.

Ja sam samo prekopirati sadržinu mejla i poslao isti na oba mesta. Relativno brzo stižu, nekad čak i istog dana.
Dobio sam odgovor da moram da sacekam, da se sve proveri.

Je l tako i kod tebe ili si odmah dobio vaucere ili je ovo neki dodatni korak 😃

Poštovani,
Hvala Vam na strpljenju.
Vaš račun je trenutno u procesu provere. Nakon završetka verifikacije, vaučer će Vam biti dostavljen na e-mail adresu koju ste ostavili prilikom prijave.
Očekivani rok za slanje vaučera je 7–10 dana.
Hvala na razumevanju.

---

Čeka se malo duže izgleda na ovo

Dobili smo lose informacije 😃

Ja se vec naostrio da ga danas potrosim. Isti odgovor sam dobio od Tamare.

Dobili smo lose informacije 😃

Ja se vec naostrio da ga danas potrosim. Isti odgovor sam dobio od Tamare.
Isto sam se nadao da cu ih dobiti isti dan, medjutim i shopper i ananas su poslali da mora proci kroz njihov proces provere, shoppster bez ikakvog vremenskog perioda, ananas isto 7-10 dana 😴😴

• Like
Reagovanja: M J
Iz mog iskustva, mejlove sam poslao 20.07. oko 20h, ananas vaučer mi je stigao sutradan oko 16h, dok je shopster vaučer stigao 22.07. oko 12h.

Исто, на провери сам 🙂

Ako stvarno proveravaju, na kraju cu dobiti samo od ananasa. Preko tog linka sam isao. Bezveze ispade, menjaju svaki dan pravila 😃

Dobićete i od jednih i od drugih, nebitno je preko kog ste linka išli, glavno da ste račun otvorili online. Meni su i jedni i drugi poslali za dan-dva, možda ananas još jedan dodatni dan, ne sećam se tačno.

Dobićete i od jednih i od drugih, nebitno je preko kog ste linka išli, glavno da ste račun otvorili online. Meni su i jedni i drugi poslali za dan-dva, možda ananas još jedan dodatni dan, ne sećam se tačno.
Jel mora bas preko linka ili moze preko sajta banke direkt? I jel bitno koji paket?

Nebitno je, može i preko sajta banke (ionako ti linkovi sa shoppster-a i ananasa vode na link banke). Nebitno je i koji paket, ja sam uzeo Start, osnovni.

Ja otvorih juče oko 5, danas mi stiže od shoppstera, a od Tamare iz Ananas isti odgovor da čekaju proveru

Poštovani,

U okviru kampanje AikBank & Ananas, vaučer u vrednosti od 5.000 RSD možete iskoristiti ukoliko kupovinu platite AIK Bank kreditnom karticom, uz minimalan iznos porudžbine od 27.000 RSD, korišćenjem promo koda aik5000.

Morate pre kreiranja porudžbine sačuvati Vašu AIK platnu karticu.

Promocija traje do 31.07.2026. godine, odnosno do isteka sredstava predviđenih za kampanju.

Uslovi kampanje su:

Debitna kartica:

• 500 RSD popusta na kupovinu od 5.000 RSD (kod: aik500)
  • 1.000 RSD popusta na kupovinu od 10.000 RSD (kod: aik1000)
  • 1.500 RSD popusta na kupovinu od 15.000 RSD (kod: aik1500)

Kreditna kartica:

• 2.000 RSD popusta na kupovinu od 12.000 RSD (kod: aik2000)
  • 3.000 RSD popusta na kupovinu od 18.000 RSD (kod: aik3000)
  • 5.000 RSD popusta na kupovinu od 27.000 RSD (kod: aik5000)

Hvala Vam na interesovanju.

Srdačan pozdrav,

Milica

Korisnička podrška

Ananas E-Commerce
mail

Tel: 011 3 111 111

E-mail: [email protected] Website: www.ananas.rs

Ova promocija izgleda prešla u za..banciju !

To je druga promocija/kampanja. Nema veze sa ovom sa otvaranjem računa u AIK.
Daj Bože da si upravu. Ja juče otvorio onlajn račun u Aik Banka i poslao broj računa po uputstvu na [email protected] i sada dobio taj mejl ! Još hteo u ponedeljak da prenesem zaradu u Aik Banku. Srećom otvorio onaj Osnovni na koji se neplaća održavanje, čini mi se da će ovde biti i kraj moje saradnje sa Aik Bank 🙂

Odgovor na upit [AN-0235090] to je odgovor na upit mada ja ništa pitao nisam 🙄. Možda se Milici u snu neki upit javio i to baš od mene 😍.

Nazad
Vrh Dno