Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja kad sam kupovao moju Vox klimu, doplatio sam 5.000 dinara za bolji model, jer je imao grejac spoljne jedinice i Vitamin C u filterima 🙄, tako mi rekao prodavac i ostao živ!

Vidi, tu nebulozu je proizvodjac napisao i ugradio, zapao ti prodavac koji je zapravo nesto i procitao o uredjaju koji prodaje. Na stranu sad besmislenost, ali kudos za tog prodavca, uglavnom pojma nemaju sta prodaju...

Pa stvarno imaju te klime gdje proizvodjač reklamira vitamin C 🤣 Slazem se sa ostojom, nije prodavac tu ništa kriv. E sad i mene zanima šta im je to 😀

Nakon dva dana rada nove klime, pojavile mi se fleke na zidu od vode u blizini cevki.

IMG_9857.webp
Ovako izgleda instalacija
IMG_9813.webp
Moze da se desi da tu kondenzaciono crevo ima sifon (ispumpao sam vodu malo nakon sto je klima bila ugasena duze vreme), mozda se tu i komad armature koji drzi cevke u mestu pre malterisanja znoji,… nemam pojma.

Da li je neko imao slicnog iskustva?

Hvala…

Pozdrav. Razmisljam o kupovini klime i vidim da BigBang daje 10 godina garancije na Midea modele ukoliko ugradnju vrsi taj neki njihov partnerski servis, uz obavezno godisnje odrzavanje. Ono sto mene najvise brine u celoj prici je kvalitet ugradnje, pa me zanima kakva su iskustva sa tim servisom? Da li rade kvalitetno, da li su za izbegavanje, itd?

Montirali mi danas klimu, setio sam se vakumiranja 2 sata nakon što su majstori otišli...GGs

Pozdrav. Razmisljam o kupovini klime i vidim da BigBang daje 10 godina garancije na Midea modele ukoliko ugradnju vrsi taj neki njihov partnerski servis, uz obavezno godisnje odrzavanje. Ono sto mene najvise brine u celoj prici je kvalitet ugradnje, pa me zanima kakva su iskustva sa tim servisom? Da li rade kvalitetno, da li su za izbegavanje, itd?
Ne vidim korist plaćanja godišnjeg servisa svih 10 godina. Za to vreme će te servis koštati koliko i nov uredjaj. Bolje u startu onda kupiti kvalitetnu klimu i ako ne ispliva nikakav problem u prve dve godine, neće ni nakon 10-15 godina.

Nedavno sam ugradio ovu ali me interesuje koja je ovo klima tj tačan model od koga su "ukrali", da li je prepakovani vivax ili midea ili je svejedno.

uvodni_sinclair_galaxis.jpg

ash-09-13-18-24aik-indoor-800x600px-300dpi-en.png

RG081_800x600_72dpi.png

Nedavno sam ugradio ovu ali me interesuje koja je ovo klima tj tačan model od koga su "ukrali", da li je prepakovani vivax ili midea ili je svejedno.

uvodni_sinclair_galaxis.jpg

ash-09-13-18-24aik-indoor-800x600px-300dpi-en.png

RG081_800x600_72dpi.png
Midea

Na osnovu aplikacije.
Vivax nije OEM.

Nazad
Vrh Dno