Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

To je estimate delivery time, tj. okvirno i apsolutno nije obavezujuce. Rok za dostavu je 75 dana.

Da li su i kod vas smanjeni popusti za coinse poslednja 2 - 3 dana koji god region da izaberete? Sada mi se popusti vrte do nekih 10% a ranije išlo i do 60%-70%

Jesu, uvek posle nekog "sale" event-a popusti jako opadnu...cekamo 26. kad će krenuti nova runda kupona pa će i popusti u coins sekciji otići gore

Videcu kako cu da prodjem kada posle prvog avgusta budem narucio IEM bubice sluske za muziku 120 evra i DigitalAudioPlayer za 170evra.Verujem da ce biti neka sica od par stotina dinara po paketu ali opet nikad ne mozes da znas.Takodje cu mozda da probam da uzmem neki CD Box Set jer su dz a ima prodavaca koji su mnogo toga prodali i imaju odlicne ocene za razliku od nekih drugih koji isto prodaju CD Box setove.

Kakva je situacija sa lažnim SFxxxxx brojevima za praćenje, za par dana od naručivanja se pojavio status delivered i da je dostavljen u Dalian, provincija Liaoning?! po cainiao praćenju, ipak sam sačekao da se sam čekira da je primljen i aktivirao dispute/refund, skoro 3 godine nisam ništa poručivao sa aliexpress-a,

Videcu kako cu da prodjem kada posle prvog avgusta budem narucio IEM bubice sluske za muziku 120 evra i DigitalAudioPlayer za 170evra.Verujem da ce biti neka sica od par stotina dinara po paketu ali opet nikad ne mozes da znas.Takodje cu mozda da probam da uzmem neki CD Box Set jer su dz a ima prodavaca koji su mnogo toga prodali i imaju odlicne ocene za razliku od nekih drugih koji isto prodaju CD Box setove.
"Sica od par stotina dinara po paketu" a jedan paket 120 eura drugi 170? Platices 20% pdv+10% carinu na sve to

Nazad
Vrh Dno