Da li si uspeo da resis, imam isti problem?Hm, čudno, poslao mail supportu pa da vidimo da li ima neke vajde od toga.
Da li si uspeo da resis, imam isti problem?Hm, čudno, poslao mail supportu pa da vidimo da li ima neke vajde od toga.
Biće da je tako kako si napisao, obnavlja se istog dana u svakom mesecu. Što je zgodno za pamćenje. Pretpostavljam da ako je aktivirano 29,30 ili 31, onda u mesecima koji nemaju toliko dana, pomeraju obnovu na zadnji dan u mesecu, trajno ili privremeno.Meni svakog šesnaestog stigne da mi ističe u 23:59.
S obzirom da je u ponoć novi dan obnovi se u ponoć znači sedamnaestog.
*801# poziv , restart telefona pa nekoliko puta aktivirao i deaktivirao avio mod i posle 3-4 dana proradio Volte. Moj slucaj. Desi se po nekad da nestane ikonica Volte ali posle *801# odmah se pojavi.volte ukljucen u podesavanjima na telefonu i *801#, ali i dalje nema. pozivi se cuju kao digitronom da pricas
Radio sve to*801# poziv , restart telefona pa nekoliko puta aktivirao i deaktivirao avio mod i posle 3-4 dana proradio Volte. Moj slucaj. Desi se po nekad da nestane ikonica Volte ali posle *801# odmah se pojavi.
Od kada nemas? Ako si od skoro u GT treba verovatno malo vremena da dodje na mesto.Radio sve to
Da stase broj 😂 od skoro sam, da, i uskoro vec bezim iz mreze nakon ocajnog iskustva sa prenosom broja.Od kada nemas? Ako si od skoro u GT treba verovatno malo vremena da dodje na mesto.
Koji telefon koristiš?Radio sve to
Da, ako recimo mesec ima 31 dan, trebalo bi da pomere na trideseti ili na prvi ne znam baš tačno.Biće da je tako kako si napisao, obnavlja se istog dana u svakom mesecu. Što je zgodno za pamćenje. Pretpostavljam da ako je aktivirano 29,30 ili 31, onda u mesecima koji nemaju toliko dana, pomeraju obnovu na zadnji dan u mesecu, trajno ili privremeno.
Da odgovorim sam sebi, a mozda bude od pomoci i drugima. Izgleda da je razlog u visokoj ceni slanja SMS-a prema nasim provajderima.Da li si uspeo da resis, imam isti problem?
Nisam ni probao. Procitao sam kasnije, mislim na Reddit-u, da iako su platili premium na 7 dana, nije im stigao kod, a teh. podrska je, po njihovim recima, nepostojeca.@nula i jesi li uspeo da se registujes na kraju?
Uplatu za taj Premium SMS može da ti traži samo Telegram instaliran sa GooglePlayStore-a.... iako su platili premium na 7 dana,
Ti si genije i car. Nije mi palo na pamet da trazim apk na njihovoj web strani, niti sam kapirao da je poruka za placanje od Google Play Store-a. Inace je premium "ponudio" tek posle 5-og instaliranja... Telegram nalog nije nov, ali ga nisam koristio duze vreme, pa je izgleda istekla sesija. Da ne duzim, instalirao apk sa telegramovog sajta, kao sto si i predlozio, i odmah je stigao kod. Znaci Google-u je skupo da salje SMS 😂?! Hvala mrle.Uplatu za taj Premium SMS može da ti traži samo Telegram instaliran sa GooglePlayStore-a.
Telegram.apk sa njegove Home stranice, sa GitHub-a isl. - nema ugrađenu tu tražilicu para.
... Ali svejedno, ni jedno ni drugo ne rešava problem sa aktivacionim kodom. Ako ti ne stiže SMS za Telegram sa GitHub-a, neće ti stizati ni za Telegram sa GooglePlayStore-a u kome si uplatio Premium SMS Fee.
Uzgred, nije Telegram jedina aplikacija koja je ovako različita. Gomila ih je takvih, jer Google traži da aplikacije na PlayStore-u imaju ovo i ono. - Svašta nešto po njihovim pravilima, a što nama korisnicima može ići samo na štetu.
Ako ti je Telegram na Android telefonu, probaj da prebaciš Globaltel SIM karticu u neki iPhone i da na njemu aktiviraš Telegram SMS-om (ako tamo već postoji neki Telegram, samo dodaj još jedan Account)... Pa ako uspeš, onda će i aktivacija na Androidu ići lako. - Ja sam proletos, nakon dva sata mučenja, ovako uspeo da aktiviram komšinicin Telegram sa Globaltel brojem... A opet, sa druge strane, sam pre 2-3 meseca kod sebe sve završio regularno za pet sekundi, isto sa Globaltel brojem. I ona i ja imamo 064 brojeve. Bezveze.
0677˄
Jel ti broj 0677... ili neki preneti - 064, 063 itd?
Btw ovo ne radi za registraciju. Ja sam probao 0677 broj globaltelov, app sa sajta, nikada ne skidam sa app storea ako ima alternativa, ali izbacilo isto sms fee.Ti si genije i car. Nije mi palo na pamet da trazim apk na njihovoj web strani, niti sam kapirao da je poruka za placanje od Google Play Store-a. Inace je premium "ponudio" tek posle 5-og instaliranja... Telegram nalog nije nov, ali ga nisam koristio duze vreme, pa je izgleda istekla sesija. Da ne duzim, instalirao apk sa telegramovog sajta, kao sto si i predlozio, i odmah je stigao kod. Znaci Google-u je skupo da salje SMS 😂?! Hvala mrle.
p.s. Izvinjavam se kolegama za off, bio sam ubedjen da je do Globaltel-a...
malo pre dobih poziv, da idalje nude 6m 30gb neo min/sms
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari