Šta je novo?

Stremio [nije tema za alternative]

Ako se neko nagledao filmova preko p2p i http adona, to sam ja.. sa debrid servisom užitak je na daleko većem nivou, počev od AIOStreams priče.. Dakle, razumem i jedne i druge.. sve zavisi ko šta očekuje/traži..

Jel ima neki addon koji izbacuje na kojoj je platformi dostupna odredjena serija/film? Posto imam dosta steaming servisa, volim direktno na njima da pogledam, a smara me da svaki put pretrazujem. Onaj "just watch" sajt mi je totalno nepregledan i non stop izbacuje "you can rent/buy on....", pa me to smara.
Secam se da mi je negde iskakalo na stremiu, da li neki default addon ili sta vec, ali u poslednje vreme to ne vidjam. Mozda se bas potrefilo da sam pretrazivao naslove kojih nema ni na jednom servisu.

Za to cak mozes i assistant voice (ili tekstualni) search da odradis i da dodas te zvanicne u searchable apps i izbacivace ti rezultate koji vode direktno u aplikacije.

Jel ima neki addon koji izbacuje na kojoj je platformi dostupna odredjena serija/film? Posto imam dosta steaming servisa, volim direktno na njima da pogledam, a smara me da svaki put pretrazujem. Onaj "just watch" sajt mi je totalno nepregledan i non stop izbacuje "you can rent/buy on....", pa me to smara.
Secam se da mi je negde iskakalo na stremiu, da li neki default addon ili sta vec, ali u poslednje vreme to ne vidjam. Mozda se bas potrefilo da sam pretrazivao naslove kojih nema ni na jednom servisu.
Justwatch sajt ili aplikacija

Bas sam spomenuo u postu njih, ali bih radije neku alternativu, idealno u vidu add-ona na stremiu ili slicno.
Takodje, ove neke aplikacije za praćenje odgledanih filmova i serija isto imaju integraciju sa just watch, pa uvek mogu i tu da pogledam, ali sam hteo tako nesto da imam i u stremio, jer just watch izbacuje i servise gde moze da se kupi ili rentira film, a to me ne zanima.

Ne kontam sta ce ti streaming servisi kad bukvalno sve mozes da gledas na stremio/nuvio/wuplay i cak imas da namsetis kataloge po platformama. Mada ja to ne koristim sem kad ne znam sta cu da gledam pa razgledam. Inače samo u search i onda play.

Nemam pojma, navukao sam se da imam, mada su sve neke povoljne varijante, a neke i besplatne.

U stremiu ti se taj addons zove WatchHub on ti daje gde ima legalno da pogledaš naslov koji tražiš prilikom pretrage linkova za isti.

U stremiu ti se taj addons zove WatchHub on ti daje gde ima legalno da pogledaš naslov koji tražiš prilikom pretrage linkova za isti.
Aha, taj vec imam, tako da je sigurno to taj cije sam rezultate vidjao ranije. Bas cu proveriti u nekom momentu da li mi dalje radi sa naslovom za koji sigurno znam da ima na nekoj streaming platformi. Hvala

Nuvio ima profile, svako od nas ima zaseban plus klinci napravili jedan univerzalni za njih pored posebnih koje imaju. Addonove možes da koristiš sa lrimarnog a možeš i zasebno. Sam izgled aplikacije svako svoju namešta. Fenomenalan je
Objasni to mojoj tašti od 70, kao i deci od 3, odnosno 5 godina.
Elem, interfejsi od sve tri aplikacije ni približno ne liče jedan drugome, a veruj mi da bolje izgledaju od bilo koje legalne.

Pa samo ide back do profila i orebaci na svoj. Svakako hbo i disney, skyshowtime nisu ništa bolji. Ajde Netflix je nekako najintuitivniji ali Nuvio je odmah iza njega barem meni.

Sinhronizacija je instant, gledam u dnevnoj izbace me odem u dečiju upalim i kada pokrenem tačno nekih 1,2 sekunde kada prikaže glavni screen mi updatuje dokle sam stigao. Stim što ovo nije bilo uvek tako i bugovalo je. Za prevode je druga stvar i to jeste teže mada sa ovim opensubtitles v3 pro valjda se tako zove baš dobro radi. Realno ja ne nameštam nikome kome treba da objasnjavam tako da te razumem.

Samo pitanje, znam da je off topic, ali koji je min stick ili box da može da "gura" stremio u fullhd?

Imam nekoliko pitanja za stremio:

Dali radi webstreamer MBG?
HDHub bara donacije, dali i kod vas isto?
Za da se koristi penguplay, mora se registeovati kod njih obavezno ili moze koristiti i bez registracije?

Hvala unaprijed.

Imam nekoliko pitanja za stremio:

Dali radi webstreamer MBG?
HDHub bara donacije, dali i kod vas isto?
Za da se koristi penguplay, mora se registeovati kod njih obavezno ili moze koristiti i bez registracije?

Hvala unaprijed.
webstreamrMBG trenutno ne funkcioniše (često je van funkcije već neko vreme),
da, i hdhub poput penguplay-a izbacuje prvi link vezan za donacije,
penguplay od skoro traži google login.. može i bez G logina ali se se moraš obratiti dev-u na telegram kanalu,
umesto webstreamrMBG ubaci flix-streams free i sootio.. poprilično su stabilni

Nazad
Vrh Dno