A ko bi drugi nego ultra seljačina Paredes.Haha tuča u finalu SP-a nakon kraja utakmice, dragi Bože.
Prati internet, krenulo ozbiljno šaketanje, morao Skaloni da intervenišekakva tuča ja ugasio tv
Kakav manijak 🤣 što je razvukao onoga nisam video početak?A ko bi drugi nego ultra seljacima Paredes.
Neko ko napise ovakav post https://forum.benchmark.rs/threads/svetsko-prvenstvo-u-fudbalu-2026.519499/post-7770534 poziva se na objektivnost 🙂 Ako imas 15 godina onda te razumem, ako si iole stariji od toga uzdrzi se od ovakvih postova.Bitno da ste ti i jos koji pojedinci objektivno pratili turnir
Mbapce najbolji strelac BRAVOOOO
A neka poguraju onog pajaca za fudbalera turnira 😂
Lepo je što pamtiš najšampionskiju ekipu sa ovih prostora koji su za razliku od ovih em poneli pehar kući em se nisu na terenu ponašali kao gomila redneka i tukla kad, gde i koga je stigla...
Zato što su izgubili utakmicu, pobogu. Južna Amerika, Istočna Evropa, ako ne možeš da pobediš onda nasiljeKakav manijak 🤣 što je razvukao onoga nisam video početak?
Jedna titula već u džepu, a za statistiku minimum još dva SP-a da je popravlja.Mbape najbolji strelac prvenstva i takođe u istoriji SP-a, bravo momčino!
Mislio sam konkretno ovo imam mozga i sam da zalkjučim 🙂. Video sam posle snimak ceoZato što su izgubili utakmicu, pobogu. Južna Amerika, Istočna Evropa, ako ne možeš da pobediš onda nasilje
Juče pade tovarenje tih finalista 🙂Finale je bilo utakmica Francuska i Spanije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari