Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro je, ova pauza je dobra za oba tima.

Dace im ga Spanija u zadnjem minutu, ovi nisu nista manje ni zasluzili nego da ga prime tada!

Kad bi sad izvlacili fotke ko i kako je sve pokraden u igri sa argentinom, potrajalo bi. Kad se samo setim onih egipcana pokradenih na pravdi Boga.

Jamala provociraju od prvog minuta, dobro se jos i suzdrzava

Kako će ih na*uziti na penale Paragvajci, tj Argentici...

Uvek mi je najlepše u fudbalu kad se jedna ekipa brani svim silama, valjaju se, nikako da izvedu aut i slično dok brane rezultat i onda na samom kraju prime gol i počne da im se žuri... Nadam se da ću to videti i večeras.

Sem ENG sve ostale utakmice su prosli na sudije Colinu Infantina i Trampa
SRAMOTA
I dodju u finale sa parkiranim kontinentom ispred svog gola u finalu
SRAMOTA

Realno, večeras su obe ekipe krš. Argentina jadna, nemoćna. Španija prikazuje sve ono zbog čega Ameri ne gledaju fudbal. Kvalitet finala je 0 a nisu samo Argentinci krivi za to.

Uvek mi je najlepše u fudbalu kad se jedna ekipa brani svim silama, valjaju se, nikako da izvedu aut i slično dok brane rezultat i onda na samom kraju prime gol i počne da im se žuri... Nadam se da ću to videti i večeras.
Najlepši preokret u fudbalu 🙂

Tooooooooooo

Slažem se jako loši naši bolja furija. Nego da vidimo evo gola

Sada ćemo da gledamo skroz drugu utakmicu 🤣

AJDE VIŠE!!!

Tražio si dobio si

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno