Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Argentincima donose kremiranog maradonu na pauzi da uzmu po smrk... Ne vidim drugi nacin...

Čisto sumnjam da je Martinez povređen, više je isforisirao izlazak zbog kartona, preveliki je rizik, tj. posledica.

A ovo šutiranje po kolenu ništa? Kao slučajno omašio loptu 20cm

Da da taktička i ja mislim zbog kartona, dogovor

Zali Boze ko igra finale... Pljuvala se Engleska, pa i nesto ova sveta Argentina igra ko ta ista Engleska. Bunkerica i ceka se sveti Mesi da pokrene neku kontru. Sto se mene tice, mogu da osvoje zlato, nemam problema s tim, ali konacno da se zavrsi ova epizoda sa juzno-americkim reprezentacijama pa da budu u rangu africkih od pre 30-40 godina.
Ja nisam podnosio Ćavija i Inijestu i te godine, ali vala ako je neko zasluženo u finalu, to je onda Španija. I dalje tvrdim da je Francuska zabagovala i da je najbolji tim na svetu.

Poluvreme 0-0, sledi prava zabava

Ja nisam podnosio Ćavija i Inijestu i te godine, ali vala ako je neko zasluženo u finalu, to je onda Španija. I dalje tvrdim da je Francuska zabagovala i da je najbolji tim na svetu.
Mislim da bi trikolori pregazili Argentinu lagano.

Za 20-30 godina pamtice se samo onaj tim koji podigne pehar veceras. Francusku ce mozda neko da zapamti po sest primljenih golova u utakmici za trece mesto.

Za 20-30 godina pamtice se samo onaj tim koji podigne pehar veceras. Francusku ce mozda neko da zapamti po sest primljenih golova u utakmici za trece mesto.
Mbape je već sada u istoriji fudbala, već su osvajali SP, igrali finale, 1/2 finale a igraće, ako Bog da, još 2 SP-a. Imamo te timove koji konstantno igraju finala i daleko doguraju i koji se izdvoje od povremeno uspešnih - Brazil iz 90/00-ih, Serie A Italija pa i ta "Pepova" Španija a i u inat vama hejterima, Maradonina Argentina.. Evo ih Ronaldinjo i Ronaldo sa Madonom, o tome pričam

Kome se ne dopada šou u poluvremenu ne mora da gleda, a pogotovo ne da komentariše.

Poznata taktika na španski način ko šutne van 16m nosi da pere dresove.
Ovaj šou na poluvremenu kao da je iz fabrike evrokrema, mora biti uz crno i belo.

Možemo da se podsmevamo koliko oćemo, amerima je sve to šou biznis, jes da nije za fudbal al ajde, nešto novo. Zaspao sam u kafiću prvo poluvreme inače, aj da ovo bude zanimljivije. Mada, finale, nekako mi ne ginu penali, tako mi miriše.

Nadam se da neće biti penala i da će Španija završiti sve to u 90 minuta.

Oladili se 40min u svlacionici.

Zaboravili sto su dosli.

Spanci jaki ko zemlja na lopti. Ali ovo odugovlacenje bez golova odgovara Argentini.

Argetinci pokušavaju da iznerviraju špance 🙂

Paredes bas zeli da ode ranije na hladjenje.

A statistika Argentinaca kao da Spanija igra protiv Andore koja igra apsolutni bunker

Ako Argentinci pobede veceras, pobedio je antifudbal

1784493587491.webp

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno