Niza klasa Haier klima.I Bergen je low tear, niža klasa Gree klima za lokalno tržište. Ok za hlađenje u svakom slučaju.
И ти нашао поруку од пре 5 година, могуће да су променили после. Кад смо ми некад давно купили Bergen климу производио их је Gree.Niza klasa Haier klima.
Ja sam jednom video i FUNAI, to je japanac star oko 20-30 godina. Plastika debelo požutela, ali to čudo je i dalje radilo.Obraćam pažnju zadnjih dana dok sam u Grčkoj šta Grci ugrađuju - preko 80% klima su Japanci - Mitsubishi, Fujitsu, Panasonic i Daikin - ovim redosledom po učestalosti. Ne zezaju se sa kineskim sranjima. 🙂
Kod mojih roditelja je FUNAI, star 26 ili 27 godina, radi i daljeJa sam jednom video i FUNAI, to je japanac star oko 20-30 godina. Plastika debelo požutela, ali to čudo je i dalje radilo.
Jel moze fotka spoljne jedinice te klime, cisto radoznalosti radi 🙂I kod mojih Vox (by Samsung) 12-ca iz 2004-te. Hladi ko zmaj, spoljašnja ogromna za sadašnje standarde
I mene zanima , u poredjenju sa alatom klime su im prisupačne 😀 mada te klime bukvalno nigdje ne vidjam , ali svi ih prodaju.Moji uzeli bosch cl3000 da zamene staru LG on/off. Jel ima neko iskustva, kapiram da tu nema greske, da ce i dobro hladiti i grejati…
Ima ih i u zgradi Invest Eksport. I velika većina radi, kako rekoše zaposleni.Kod mojih roditelja je FUNAI, star 26 ili 27 godina, radi i dalje
Kad budem ponovo tamo, verovatno sledeći vikend.Jel moze fotka spoljne jedinice te klime, cisto radoznalosti radi 🙂
Koji model midee je pandan cl3000? Da vidim kolika je razlika u ceniKupili ste Mideu sa naduvanom cenom
Eto kako radi taj Daikin flagship kad je na hladzenje.
Nesto mnogo je bucan. Mozda zato sto nisam stavio onee antivibracione gumice?
Mislim da se zeza, sto je toliko tiha 😉Pa ok je, ne moze to da bude necujno sad 😀
Uj može ali i ne moraPa ja imam 3 unutrašnje 9ke, LG, fabrički došle uz stan. Koliko vidim ovaj moj model može da bude multisplit a i ne mora.
Spoljna nemam pojma koliki je kapacitet, ne vidim nigde nalepnicu na njoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari