Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024+) - nije tema za Iris aplikacije ni za MTS BOX pakete

Ako budem nastavio ugovor sa njima,kako im vracam 2 STB-a posto ce mi biti dovoljan samo jedan jer imam EON i IPTV liste?

Najnovija verzija MOVE TV aplikacije u kojoj je ugasena provera za HPH07, HPH4024, Laki STB, Beotel STB itd...
Znaci instalira se normalno i loguje sa korisnickim imenom i lozinkom ili kodom preko mob. aplikacije

GDrive link

@Vojin
Hajde molim te napiši kako da i ja aktiviram stinger. Hvala!
Ja sam aktivirao Stingray preko MTS, probao puno puta i nije uspelo. Pomoć od MTS ne postoji. Preko sajta stingray Music sam poslao mail podršci, opisao da ništa ne prolazi, stavio screenshotove gde se vidi da traži kanal 935-940 što nije Stingray inače. Ali sam probao i sve ostale. Poslao username (na stingray) i samo su se javili da su ručno aktivirali.
Ne znam koliko će trajati aktivacija.

Šta to znači? Instaliram na box/tv i logujem se kredencijalima za Iris, ili...?
Znaci da ako imas box od MTS-a koji nije aktiviran kod njih, mozes instalirati ovu apk na tom boxu i nece te forsirati da kontaktiras njihov korisnicki centar vec mozes svojim kredencijalima za MOVE da se ulogujes, a za Iris postoji Iris Smart aplikacija na play store i apk na internetu koja se pusta bez problema

Ja sam aktivirao Stingray preko MTS, probao puno puta i nije uspelo. Pomoć od MTS ne postoji. Preko sajta stingray Music sam poslao mail podršci, opisao da ništa ne prolazi, stavio screenshotove gde se vidi da traži kanal 935-940 što nije Stingray inače. Ali sam probao i sve ostale. Poslao username (na stingray) i samo su se javili da su ručno aktivirali.
Ne znam koliko će trajati aktivacija.
Kod mene su u odgovoru od Stingray napisali da je aktiviran "for next year"

Nije odavno džabe, bar za plavi box... Napisao sam da je tada oko 2019. bio džabe.
Pogledaj kod na MTS sajtu, verovatno piše sve oko toga.

Pošto više ne znam na kojoj temi bi najbolje bilo postaviti pitanje moram to učiniti ovde...

Da li još neko ko ima HBO kanale preko Irisa (u okviru box 4 paketa) ima problem da na HBO 1 ni na jednom filmu nema zvuka već par dana!?

Na dva različita TV povezana sa dva Q11 STB je isti problem - nema zvuka na HBO 1 dok zvuk na HBO 2 i HBO 3 radi normalno.

Pošto više ne znam na kojoj temi bi najbolje bilo postaviti pitanje moram to učiniti ovde...

Da li još neko ko ima HBO kanale preko Irisa (u okviru box 4 paketa) ima problem da na HBO 1 ni na jednom filmu nema zvuka već par dana!?

Na dva različita TV povezana sa dva Q11 STB je isti problem - nema zvuka na HBO 1 dok zvuk na HBO 2 i HBO 3 radi normalno.
Imam hbo iris na box 3, ima tona.

Ja pojačan HBO na oba TV na 20 i ništa se ne čuje, promenim samo kanal uključujući i ostala dva HBO kanala i zvuk trešti.

Evo upravo na HBO 3 slušam kako Džon Oliver rastura JD Vansa na komade (nije zabavno bez zvuka) ali na HBO ne mogu ni na 25 da čujem šta Zendaja kaže (OK ima i dobre strane ovoga).

@Martin Mystere

Uea7EazW.gif

Prvo pokušavam da vidim da li je problem generalan kao što je bio pre nešto više od nedelju dana kad nikom nije radio HBO, a kako bih izbegao sat vremena slušanja "čekanje na prvog slobodnog operatera je duže od dva minuta".

Takodje radi HBO 1,2,3 i zvuk kod mene, box4 beli.
Slican problem sa zvukom sam imao kad su se pojavili skyshowtime kanali. Vrlo cesto nisam imao ton na nekom od njih, kasnije se popravilo.

Prvo pokušavam da vidim da li je problem generalan kao što je bio pre nešto više od nedelju dana kad nikom nije radio HBO, a kako bih izbegao sat vremena slušanja "čekanje na prvog slobodnog operatera je duže od dva minuta".
Crklo i kod mene.

Danas zvao podršku, prošao kroz samo osam krugova pakla dok se nisu javili, prijavio problem, pribeležili, probali daljinski da nešto reše i na kraju nisu uspeli jer problem još stoji...

• Like
Reagovanja: M J
Da li se još nekome dešava česta pojava gubitka sinhronizacije tona i slike? Meni se ovo konstantno dešava od kada su me prebacili na Move. Rešenje je da moram da resetujem stb (hph07)

^ Pre neki dan se desilo na 4024 ali samo na nekoliko kanala. Nije se nastavilo..

Meni su rešili problem - ne znam kako i šta je bilo pošto sam propustio njihov poziv ali nije ni bitno pošto sada sve radi.

Meni se dešava svaki dan da se poremeti sinhronizacija i non stop moram da resetujem STB.
Da li tražiti novi Move STB ili ostati na starom hph07?
Da li na move STB mogu da se instaliraju app kao na hph07?

Погледај ОВДЕ како ради нови move бокс.

Јеси тестирао формат звука канала и у видео клубу на целој мове платформи?

Bili serviseri jutros i zamenili stb koji sam imao (HPH07) za HP4024. Znaju za probleme i menjaju kada se neko žali. Stare q11 takođe menjaju za hp4024
Kažu da hph07 ne radi dobro sa novom Move platformom.

Nazad
Vrh Dno