Kako je počelo sinoć, pomislio sam, biće dobro ako ne bude mrtvih. Engleska je uništavala Argentinu dok nije postigla gol. BUkvalno im nisu dali milimetar prostora. A onda dolazi gospodin T, najveća trenerska prevara današnjice. Po staroj dobroj praksi iz Čelzija, PSG i Bajerna, kada bude tvrdo, on se raspadne. Umesto da juriš još jedan gol, jer vidiš da si brži, jači, tehnički bolji, više želiš pobedu, ti se povučeš i dozvoliš napadačku trening sesiju Argentincima. Šta si mislio baki, da ćeš da se odbraniš? Dobro 4 konada da nisu primili Englezi. Nije da mi je žao Engleske, jedna od poslenjih reprezentaija za koju bih navijao, ali igrači su zaslužili finale.
Argentincima nema šta da se zameri. Dali su 110% svojih mogućnosti. Ni to ne bi bilo dovoljno, ali eto, dobili su poklon koji su majstorski iskoristili. Navijam za njih od 1986. godine i naravno da mi je drago što igraju finale. Španci su još bolja ekipa od Engleza i sigurno neće napraviti istu grešku. Očekujem dobru utakmicu u finalu i pobedu Španije. Smela prognoza, Argentina ne postiže gol.