Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Jel vam se dešava nekad da se pojavi na par sekundi crna slika sa velikom slovima "no video" ili tako nešto, i posle radi normalno?

Da da... Normalna pojava tokom utakmica.

Да ли неко можда има apk неке новије Yettel TV апликације за Андроид ТВ?
Ја имам неки праисторијски Hipernet, али почео је јако да брљави, нигде на нету не успевам да нађем инсталацију.

Zna li neko sta se desava sa novom aplikacijom, za STB, onom koja se testira vec neko vreme? Zavrsise li je?
Očigledno, ništa još uvek...
Ja sam se prijavio kada su dali mogućnost i na jednom STB-u je dobio bukvalno sutradan. Na drugom STB-u i dalje nije stigla... INače je aplikacija korak napred, ne znam šta se i dalje čeka...
Ja se isto isti dan prijavio sve traženo
dostavio, a dobio sam "da ne kažem šta" još se mlatim sa ovom "UNAZAĐENOM" aplikacijom.
Pa čeka se da je unazade, onda će da je puste svima 😉
Pozdrav
Nemoj više pobratime ko boga te molim.

Nove TV aplikacije se očekuju tek kada srede i ispeglaju ovu aktuelnu STB aplikaciju, koja se još razvija.
Nešto im slabo radi ta pegla za peglanje.

Hej ćao! Hvala ti na povratnim informacijama, znači nam za dalji razvoj aplikacije i usluga. Svaka sugestija je dobrodošla 🙂
Zašto meni niste ubacili novu aplikaciju, uredno sam se prijavio. Mlatim se sa ovom trenutnom unazađenom. Već sam vam se obraćao i putem PP poruka, a vi me skinuli sa dnevnog reda, sa bot odgovorom da pratim informacije. Mislim stvarno... Sa ovom trenutnom aplikacijom "unazađenom verzija 3.23.4.0 za stb" teško da mogu da vas preporučim bilo kome.

Zašto meni niste ubacili novu aplikaciju, uredno sam se prijavio. Mlatim se sa ovom trenutnom unazađenom. Već sam vam se obraćao i putem PP poruka, a vi me skinuli sa dnevnog reda, sa bot odgovorom da pratim informacije. Mislim stvarno... Sa ovom trenutnom aplikacijom "unazađenom verzija 3.23.4.0 za stb" teško da mogu da vas preporučim bilo kome.
Iskreno, mislim da ne propuštaš ništa. Kod mene se apsolutno ništa osim minornih izmena u interfejsu nije promenilo, osim što su izbacili neke funkcionalnosti, pa ih sad kao vraćaju kao unapređenja. Klasična navlakuša. Čisto da razjasnimo, kad kažem ništa, mislim ništa bitno, sve je to kozmetika za mene. Drugima možda bolje radi i izgleda, ne znam, ja bih radije vratio staru.

Iskreno, mislim da ne propuštaš ništa. Kod mene se apsolutno ništa osim minornih izmena u interfejsu nije promenilo, osim što su izbacili neke funkcionalnosti, pa ih sad kao vraćaju kao unapređenja. Klasična navlakuša. Čisto da razjasnimo, kad kažem ništa, mislim ništa bitno, sve je to kozmetika za mene. Drugima možda bolje radi i izgleda, ne znam, ja bih radije vratio staru.
Koja crna stara, nema pretragu, nema za emisiju u omiljene, nema snimi, ama ništa. Pa ovo ko da je Ei Niš onaj lampaš. Samo menjaj kanale, dobro je bar ima vraćanje unazad.

Ja sam im juce poslao upit kroz forum i nema ih jos uvek da se jave, bio sam na novoj verziji i nakon par dana rada izgubio sam live tv i opciju snimanja, mozda jos nesto a i da ne znam

Ja sad zvao 0639000 da pitam zasto nema live tv, pretrage i snimanje, kaze mi operater da su te funkcije ukinute, na pitanje zasto nije znao da mi da odgovor.
Ja ne mogu da verujem sta oni rade.

Koja crna stara, nema pretragu, nema za emisiju u omiljene, nema snimi, ama ništa. Pa ovo ko da je Ei Niš onaj lampaš. Samo menjaj kanale, dobro je bar ima vraćanje unazad.
Razumem te sve, ali sve mi se nekako javlja da ćeš se teško razočarati kad ti stigne nova. Dobićeš par novih funkcija, izgubićeš par starih na koje si navikao, ali stabilnost i responsivnost aplikacije su kod mene još gori nego što je bilo na staroj, gde isto nije valjalo ali ne ovoliko. Sada nema dana da se uređaj ne restartuje sam od sebe kad izađeš iz recimo HBO aplikacije, šaltaš kanale kad te iz čista mira izabaci u poslednju aplikaciju koju si koristio pre nego što si se vratio na TV, povremena zaglupljivanja uređaja pa mora manuelni reset, kanali koji volšebno nestaju i javljaju se i tako te zanimacije da nam ne bude dosadno. Bilo mi zanimljivo i i to što me je nekoliko puta kad sam koristio dugme za vraćanje na prethodno gledani kanal uređaj bacao na onaj koji uopšte nisam ni pomislio da pustim, a bez izuzetka to bude Informer. E, sad, da sam paranoičan, ko što jesam, svašta bih pomislio.

Nazad
Vrh Dno