Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

Ko će voditi svog psa ove god na letovanje? Avion ili auto birate i šta sa izborom plaža tj sve što je fensi povećava šansu da neko gunđa.

Prošle godine ga nismo vodili, ove godine ide sa nama (ne idemo u kamp, uzeli kućicu na plaži, usamljeni, nema nikoga oko nas par stotina metara). Mislim da će uživati.

Mi vodimo 3 psa i 2 deteta...

Ko će voditi svog psa ove god na letovanje? Avion ili auto birate i šta sa izborom plaža tj sve što je fensi povećava šansu da neko gunđa.
Kolima ne idem bez pasa. Doduse, odemo do CG, na plazu ako ih vodim onda odemo u 5 ujutru. Posle im je svakako prevruce, necu da ih mucim. Lepse im je u kuci ili dvoristu u hladovini. Dobre su.
Ako idemo avionom dodje nego od nasih kuckara kod nas na gajbu. Ne zelim da pse ikada u zivotu stresiram da idu u tovarnom delu, velike su.

Prošle godine ga nismo vodili, ove godine ide sa nama (ne idemo u kamp, uzeli kućicu na plaži, usamljeni, nema nikoga oko nas par stotina metara). Mislim da će uživati.
Može link/lokacija za kućicu?

Jedna zverka i15745.webp15746.webpKoko, teška budala od papagaja

Cici 😉
Udarila je kola kad je imala 6m, bila paralizovana skroz na zadnje noge. Doneli je u stan, posle 2-3 meseca počela da pomera rep, pa jednu nogu, pa drugu. Na kraju se oporavila, nije to 100%, ali dovoljno da može da hoda.
Sad ima godinu dana, ali je ostala i dalje mala, vrv zbog te traume koju ju preživela u tom periodu kad je trebala da raste.
Uvukla nam se pod kožu 😁

Prilozi

• PXL_20260706_175749126.webp
    PXL_20260706_175749126.webp
    194.8 KB · Pregleda: 49
  • PXL_20260627_231615344.PORTRAIT.webp
    PXL_20260627_231615344.PORTRAIT.webp
    64.5 KB · Pregleda: 52
redovno spricanje protiv alergija?
Da alergijska imunoterapija pošto je gospodin alergičan na sve osim na nikotin. Na Veterinarskom fakultetu to sprovode dosta uspešno. Kad smo ga udomili to je bila katastrofa, jadnik se češao maltene do krvi, sad je ok.

Hvala, pitam za svaki slučaj pošto su i bostonci potencijalno na svašta alergični a nisam znao da ima boca za to.

Hvala, pitam za svaki slučaj pošto su i bostonci potencijalno na svašta alergični a nisam znao da ima boca za to.
Imam i bostonca, u odnosu na francuza to je zdrav, prav i "za održavanje" zahvalan pas. 🤣 Dobro, malo preterujem, jer kad smo uzeli francuza, bio je baš zapušten i zanemaren.

Nazad
Vrh Dno