U teoriji da, i uz neku (mozda) simbolicnu nadoknadu si upisan u neki registar i "zasticen" od kradje tj od registracije.svi gledate u registraciji kao poblem ali meni je plus kad ti ukradu ima broj serijski i nece moci u susednon selu se registruje. ja bi voleo i bajs tako da idem
Predlozio bih da se elektricni bicikli na pedaliranje odvoje u posebnu temu jer od 100 strana samo se pise o trotinetima i biciklima koji imaju ručicu gasa.Razmišljao sam da kupim polovan e bicikl iz razloga što bih se vozio nekim sporednim brdskim putevima, ali nemam volje za pedaliranje. Autom ne bih, nije taj ugođaj.
E sad kakva je trajnost baterija kod tih bicikala?
Kakva su vaša iskustva, koliko olakšava penjanje uzbrdo?
To će da uklone dok si rekao kekssvi gledate u registraciji kao poblem ali meni je plus kad ti ukradu ima broj serijski i nece moci u susednon selu se registruje. ja bi voleo i bajs tako da idem
Naprave novu ulicu bez kišne kanalizacije i trotoara a ne da prave bici staziPolako sa’ će samo što nisu leteći automobili, rek’o onaj što nikad ne laže, pa će pored tih nebeskih ulica za aute, biti valjda mesta i za staze za nas što volimo da pedaliramo…
1) "SOPSTVENOM SNAGOM VOZAČA" - Ovo znači da mora da ima ugrađen tzv. TORQUE SENZOR a ne CADENCE SENZOR,0,25 kW, čija je osnovna namena pomoć prilikom ostvarivanja pogona, koji se isključuje kada prestane da se ostvaruje pogon sopstvenom snagom vozača, odnosno putnika, a čija se pomoć postepeno smanjuje i konačno prekida pri brzini od 25 km/h.".
OK, moja greška u vezi rezerve snage.Jesi li vozio nekad uzbrdo? Na usponu od 10% sa 330W nećeš ići ni blizu 25 km/h
250w je maksimalna dozvoljena nominalna snaga motora e-bicikla, a peak snaga je drugi parametar motora. Pa kada ides uzbrdo moze da daje vise od 250w, samo i mnogo vise trosi bateriju.1) "SOPSTVENOM SNAGOM VOZAČA" - Ovo znači da mora da ima ugrađen tzv. TORQUE SENZOR a ne CADENCE SENZOR,
jer snaga=momenat(torque)*ugaona brzina(cadence)
2) Ako se pomoć motora ukida na 25km/h, gde je onda smisao nivoa asistencije na 25km/h ?
Može samo da se ukida višak(rezerva snage) koja bi ubrzala K3 vozilo preko 25km/h
Na primer, na nivou asistencije od 300%, u najgorem slučaju na 25km/h motor bi davao 250W + čovek 250/3=83.33W.
Čemu onda služi nominalna snaga 250W (u trajanju od 30minuta) - ZA UBRZAVANJE ???
Ima tu par nelogičnosti.
Ima novog zakona, samo ga niko ne sprovodi,kontrolišeu ns po gradu i dalje jurcaju skutercici kao da nema novog zakona. klinci,wolt... Sve u pesackoj zoni bez tablica
Evo ja cu da ti kazem kako. Nikako!.......
kako da dodjes iz Batajnice za Mirijevo, iz Surcina u Pinosavu ili iz Sremcice za Borcu?
banalni su primeri, ali jednostavno niko nije ni pomislio da predvidi mogucnost voznje biciklom ili trotinetom sa kraja na kraj grada i ako sam grad nije velik i ima svega dvadesetak kilometara, a narocito sada ovi elektricna sokocala.
..........
Samo potpuno lud covek bozi bajs po Beogradu i koristi ga za "komjuting"!
Prvo, Beograd je grad na brdima! Ko normalan moze da pedalira a da na posao ne dodje znojav i smrdljiv???
Teroretski moze, a realno ne moze. Odnosno moze ako ostavis bateriju kući da bi bio laksi bicikl 😂Sad videh da se elektro biciklo sa gasom ne sme voziti po biciklistickoj stazi, vec mora po kolovozu.
Nema veze sto mu je maksimalna brzina 25km/h, a na biciklistickoj stazi je dozvoljeno 35km/h.
Kako je to bezbednije voziti ovakvo vozilo po kolovozu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari