Što je najgore, mogu i bez njega, imaju ceo PSŽ napad + Olise.Mbape ima neki problem, ne valja za dalje
A Dinja ništa?Malo Gusto i U pa mekano me uvek nasmeju kad im čujem prezime.
Pa idu jer moraju, šta im sad vredi da sede nazad.Mogu ali ovde se sad vidi koliko on znači kao špic stalno je napred i opasnost po gol, sad kada ga nema odmah Maroko ide više napred.
Ogromna je razlika, pogotovo u zemljama kao što je Maroko. Seti se Brazila i 7-1 od Nemačke, da su izgubili 1-0 to bi bila samo obična utakmica.@david
A u cemu je razlika da li izgube 1-0 ili 5-0?
Ocekivao sam pitanje dal je razlika da izgube 5:0 ili 1:0, pretpostavka je bilo verovatno da idu na kontre ili da urade nesto iz prekida, sigurno je da nisu isli na taktiku cekaju da prime gol i izgube sa malom razlikom.@david
Kako nisu planirali da ne izlaze iz sesnaesterca, pa 60 minuta su igrali bez pravog napadaca. A u cemu je razlika da li izgube 1-0 ili 5-0? Pa svaki tim koji igra na taj nacin isto prodje, poslednji primer je ekipa Egipta sa parkiranjem autobusa krajem sedamdesetog minuta. Za Maroko je mnogo bolje bilo da je Mbappe dao gol iz penala.
Francuzi imaju Trojanskog konja koji se gubi kod bliskih duplih pasova...to može preauditi prvenstvo ako do reprize finala iz '22 dodje.Rutinski ih Francuzi odradise. Da je Mbape dao onaj penal, bilo bi jos laganije.
Strasno kako igraju, nece ni tri Infantina pomoci Argentini. Mada sumnjam da oni mogu da prodju Englesku pre toga..
Teško da se otvorio sa ovom postavom.Nije realno da se skroz otvoris protiv Francuza. To kako mali Perica zamislja da ides da se nadigravas i ofanzivno i velike su sanse da dozivis katastrofu. Zato je Maroko krenuo defanzivnije , sigurno nisu planirali da ne izlaze iz sesnaseterca ali tako se namesti u utakmici
Svojevremeno se i Petkovic sa nasom reprezentacijom odlucio otvoriti i nadigravati protiv Argentine pa je doziveo debakl.
Poprilicno ofanzivna postava dva spica Koroman isto ofanzivan a Deki zna iz drugog plana da da golTeško da se otvorio sa ovom postavom.
Beše taj isti Murinjo rekao da ga ne zanima vaterpolo rezultat kada su ga pitali oko neke utakmice PL gde je bilo nešto u fazonu 4:3.Poprilicno ofanzivna postava dva spica Koroman isto ofanzivan a Deki zna iz drugog plana da da gol
Svojevremeno je Murinjo rekao da nisu bitna imena i sta igraju po vokaciji nego kako se postavi igra, navodeci primer da spicevi mogu da igraju maltene bekove tj dosta povuceno.
njemu su zamerali da igra defanzivno a uspeo je da ultraofanzivnoj Barseloni da da dva gola sa Interom i primi samo jedan na Djuzepe Meaci i da kroz bunker( sa igracem manje) sa jednim spicem izgubi 1:0 u Barseloni i da ode u finale
Jedan je Murinjo, specijalni za autobus. Ovo za naše znam jer sam gledao na HRT, Ćiro bio stručni komentator, kaže u prenosu mi smo balkanci nije nam u krvi da ovako defanzivno igramo (velka rupa izmedju napada i odbrane, sredina se pokida trceci) , kao loša postavka, a ovaj glavni komentator kao primili su samo jedan gol u kvalifikacijama tako nesto je bilo. Kada su ovi krenuli trpati samo se može skinuti kapa. Skoro sam gledao golove.Poprilicno ofanzivna postava dva spica Koroman isto ofanzivan a Deki zna iz drugog plana da da gol
Svojevremeno je Murinjo rekao da nisu bitna imena i sta igraju po vokaciji nego kako se postavi igra, navodeci primer da spicevi mogu da igraju maltene bekove tj dosta povuceno.
njemu su zamerali da igra defanzivno a uspeo je da ultraofanzivnoj Barseloni da da dva gola sa Interom i primi samo jedan na Djuzepe Meaci i da kroz bunker( sa igracem manje) sa jednim spicem izgubi 1:0 u Barseloni i da ode u finale
Odosmo u offtopic puklo je to mnogo ranije kad je zvao sina u reprezentaciju, ali secam sam se da je Petkovic izjavio da je krenuo ofanzivno tj da se otvorio pod pritiskom javnostiJedan je Murinjo, specijalni za autobus. Ovo za naše znam jer sam gledao na HRT, Ćiro bio stručni komentator, kaže u prenosu mi smo balkanci nije nam u krvi da ovako defanzivno igramo (velka rupa izmedju napada i odbrane, sredina se pokida trceci) , kao loša postavka, a ovaj glavni komentator kao primili su samo jedan gol u kvalifikacijama tako nesto je bilo. Kada su ovi krenuli trpati samo se može skinuti kapa. Skoro sam gledao golove.
Napravio je rezultat i kad nije imao neogranicen sa Portom tako da su ga definitivnno rezultati proslavili i kasnije naravno u karijeri, sto se tice bunkera defanzivne igre , Real Madrid je pod njegovim vodstvom , tada 2011/12 , bio najefikasniji ikada u istoriji Real Madrida po broju golova ikada u sezoni. Da ne bude da sam njegov advokat , videcemo novu epizodu sa Realom.Beše taj isti Murinjo rekao da ga ne zanima vaterpolo rezultat kada su ga pitali oko neke utakmice PL gde je bilo nešto u fazonu 4:3.
Čovek je izgradio ime na, ajd da kažem, rezultatima, ovako je urnisao fudbal. Nabije bunker, napred isturi jednog poput Drogbe i igraj.
Budi muško, pa tutni 4-3-3, jer napad je najbolja odbrana 😀
Sa ovakvim utakmicama na SP, nema smisla gledati, gubljenje vremena. Valjalo bi da neko izračuna koliko su se šetkali po terenu.
Otvorio se kada je primio 3 gola i dobili crveni, najbolje nadji utakmicu pa pogledaj pocetak, Vidic nije igrao radi povrede, ostali ovi spori, visoki pogotovo odbrana, argentinci mali brzi skroz suprotno, bilo je u startu osudjeno na propast, ljudi imali akciju sa preko 20 dodavanja za drugi gol, mislim da je to rekord i danas, nismo se sastavili sa loptom gore nego Maroko večeras.Odosmo u offtopic puklo je to mnogo ranije kad je zvao sina u reprezentaciju, ali secam sam se da je Petkovic izjavio da je krenuo ofanzivno tj da se otvorio pod pritiskom javnosti
Uspeo sam da nadjem deo te izjave nakon poraza od Argentine ( steta sto ovi selektori sa Mondijala , ne mogu da cuju predloge struke sa foruma 😉
“Stvorila se velika tenzija, a mnogi su me kritikovali da negujem retrogradnu i defanzivnu igru. Pogrešio sam što sam poslušao neke od tih dušebrižnika, ali evo, ovo je pouka i njima i meni"”
Vala kakvi god da su, nisu gori od paragvajskih divljaka.Odose klosarcine ipak ima malo sportske pravde. Pa nek placu kuci mozda im dodele opet nesto. Stoka bezobrazna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari