Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Sad kad im ostave prostora za kontre...
Zar nije Armabat ušao?Rešio trener Maroka da ubaci napadača.
Ako su propustio ovo, baci pogled 😀Biće belaja ovde kako god okreneš, okružen sam u kafiću i francuzima i marokancima 🙂 Bar jedno blago koškanje ima da padne u drugom poluvremenu. Bezveze što je Mbappé omašio penal, bilo bi zanimljivije da ovi jure, ovako nezanimljiv meč do sad.
Sumnjam da će odmah da se otvore, ima puno do kraja. taktika je do sada bila da se sa time krene u 80. minutu.Gospodin dočekao svoj šut i pošten gol. Marokanci se nisu prilagodili, kazna je stigla. Ponovo greška u ranoj fazi napada, jednom su morali da ga prime. Sada će Francuzi da ih otvore, jer će Maroko da krene na izjednačenje. Francuzima na ovom meću ni ne treba golamn.
Ta taktika sa ispucavanjem jedino u ragbiju ima nekog smisla. Osvajanje terena u ragbiju je mnogo teže od osvajanja u fudbalu. Ni meni nije jasno šta znače ovkvi potezi u fudbalu.Ali ovo izvodjenje sa centra u aut mi je retardirano
Sad će moratiSumnjam da će odmah da se otvore, ima puno do kraja. taktika je do sada bila da se sa time krene u 80. minutu.
Saibari mislim da je povreda u pitanju.
Samo neka nisu pustili Papaoutai.
Kako za koga.Mbape ima neki problem, ne valja za dalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari