Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Znači! Zabraniti mu da puca penale! I svakom ko šutira ovako! PENAL se plasira! Naleti se kao brzi voz i Chu Chuuuuu! A ne ovo stenjanje oko lopte!

Ja tipujem isto na Francuze da prolaze. I meni deluje da nije penal , ne vidim kontakt na usporenom snimku kao da je krenuo da pada pre samog uklizavanja

Ovaj Maroko Bože mi oprosti je tako očajan...

Maroko zalutao na utakmicu...

Nije to očaj to je znanje, ljudi trče ko nenormalni i čekaju svoju šansu.
Njima je bitno da poznati prodju radi keša, koja je zarada sto Mesi ide dalje nego da je Egipat.

Poslednja izmena:
Bruka da Francuzi izgube protiv Maroka... Što se može desiti ako dođe do penala...

Iskreno, koliko god da je Francuska super tim, njihove utakmice su užas, svi igraju totalni bunker protiv njih, zato mi nije jasan Mbape, dobro zna da će igrati bunker sve i da je dao gol jer se boje da ne izgube 7-0, bukvalno rešiš utakmicu tim jednim golom, posle toga bleja. Kontam da juri Mesijev rekord pa zato Dembele nije šutirao, ali Mesi igra protiv Kosova i San Marina, Mbape protiv najboljih timova, nema taj luksuz da se *****ava.

Ne znam zašto vam se čini da Maroko igra loše? Trener je majstorski postavio odbranu. Francuzi sem nekih ubacivanja za šut glavom, nisu ništa uradili. Problem Maroka je tranzicija i greške prilikom građenja akcija u poslednjoj liniji, kada su Francuzi stvarali najbolje šanse. Francuska bolja, nema sumnje. U drugom poluvremenu će još više pritisnuti, bar tako istorija utakmica na ovom SP kaže. Očekujem da se Maroko još više zatovri i eliminiše i ove propuste koje su imali u prvom poluvremenu. Probelm za njih je što iz kontre ne mogu ništa da urade. Imali su neke pokušaje, ali Francuska odbrana je brža i jača od marokanskih krila. Ništa od toga. Maroko čeka penale, druga taktika ako je bila, treba da se prilagodi na poluvremenu.

Markonaci znaju svoje mogućnosti, gledaju da nesto na kontru ušunjaju, ako ne onda penali, ovaj Bono svakog izvođa analizira po par sati gledajuci videa.

Biće belaja ovde kako god okreneš, okružen sam u kafiću i francuzima i marokancima 🙂 Bar jedno blago koškanje ima da padne u drugom poluvremenu. Bezveze što je Mbappé omašio penal, bilo bi zanimljivije da ovi jure, ovako nezanimljiv meč do sad.

Greška odbrane Maroka

Futbol Penalty GIF

Nazad
Vrh Dno