banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
potpis. sta ono bi? znam da je radjeno po knjizi, ali kakva budalastina, kakvi su ono glupi one-lineri i izlizane fore, sam koncept i ideja film vec isprana/vidjena. pretpostavljam da je knjiga druga prica ali brate mili, ocena 8 plus za ovo? bukvalno sam skip-forward poslednju trecinu filma.Project Hail Mary
Izgubih 2,5h života, retko glup film, izneverovao sam, a ocena 8,3 wtf.
Е, та сцена, језива, колико је режисер гради, и кад груне, да се **ереш.Naj scena tog tipa mi je u Hereditiary sa Toni Kolet
Ako se unervozis, samo naglo ustaneš, proderes se "kakvo smeće od filma" i izadjes napolje.Ја рекох да морам погледати, али никако. Нешто чак размишљам да одем и у биоскоп да погледам. Мало ме је зент пошто је хорор, па ако се унервозим, срамота да изађем 😀
Ahhahhahah tačno nisi normalanAko se unervozis, samo naglo ustaneš, proderes se "kakvo smeće od filma" i izadjes napolje.
Nije Obsession strasan film. Do pola je malo creepy posle je vise gore.
Naj creepy scena je zapravo maznuta iz japanskog filma "Kairo"
Neki trulez, meni se barem nije svideo. Negde 4/10.Backrooms ( iz zanra horora) je isto dobro prosao na blagajnama 340 mil uz budzet od 10, ne stigoh jos da pogledam , ali verujem da je razocaravajuci
Kad bi Alien:Isolation bio film. Odgledao sam celu igru na Yt, walkthrough, bez naracije. Dobar strec, sjajna atmosfera, immersive. Odavno se slicno nisam osecao.Odgledah Opsesiju. Nije dosadan film, naprotiv, samo mator sam ja za ovo. Ništa me nije štrecnulo, možda sam pogrešno shvatio da je horor u pitanju. Daleko je on od horor filmova koje sam fledao pre 30-40 godina, verovatno su i godine u pitanju. 🙂Poslednji put kada sam se pošteno štrecao je bilo tamo negde 2000 i neke, kada sam igrao Aliena kao marinac, noću sa slušalicama na ušima.
Opsesija vuče da se odgleda do kraja, za razliku od mnogih današnjih filmova.
Baš sam hteo da ga pomenem kiseli mi se na VR nikako da skupim kohones da odigram. Drugar sa foruma mi reče da je nešto od najštrašnijih igara što je igrao, zbog tog štrec momenta. Takozvani brown underpants sindrom 🤣Neki trulez, meni se barem nije svideo. Negde 4/10.
Kad bi Alien:Isolation bio film. Odgledao sam celu igru na Yt, walkthrough, bez naracije. Dobar strec, sjajna atmosfera, immersive. Odavno se slicno nisam osecao.
Kao Stiven Kingić fazon, kratka horor priča. Simpa skroz. U sredini sam hteo da premotam malo, sem toga ok.Obsession odgledao iz tri puta i to jedva koliko mi je bio zanimljiv da sam i zaboravio da ga nastavim uopšte. Da budem blag samo ću reći žali bože potrošenog vremena. 0/10
Ako već nisi čitao knjigu po kojoj je rađen, moja preporuka.Eyes wide shut-slobodan fudbalski dan je iskoriscen za gledanje posle duzeg vremena poslednjeg Kjubrikovog filma , ovaj put u 4k BR izdanju. Iako se secam glavne teme i radnje, neke detalje sam zaboravio.
Malo sam pristrasan, jer je stekao status kultnog filma, i uz verovatno neko trece gledanje po redu, bez tog osecaja potpune neozvesnosti i dalje mi je odlican i tera na razmisljanje . Nakon zavrstetka filma, sat vremena sam proveo citajuci razne interptetacije ….dosta je zivotan film koji uz dozu mistike, misterije i simbolike govori o problemima savremenog braka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari