Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

@nikornla
Jeste, a drugi je Strange Harvest, ipak je više za true fanove ff žanra, nemaju veze sa Obsession da bi se poredili, ali sam baš prijatno bio iznenađen.

Backrooms ( iz zanra horora) je isto dobro prosao na blagajnama 340 mil uz budzet od 10, ne stigoh jos da pogledam , ali verujem da je razocaravajuci

Sacekajte nekih mozda 15 dana da izadje Disclosure Day pa ce te da vidite sta je amaterski film.

Kad smo kod filmova svezih u/iz bioskopa... Novi Scary Movie smece nevidjeno. Fore ocajne, pola, ma i vise od pola tih "fora" se svodi na neko dranje, krestanje, urlanje... Wayans mladji istripovao da ako se ponasa kao ultra mega reta*d i milion puta u filmu ponovi ni**er, da ce se svi valjati od smeha. Zali boze bacenih para, ali ajde, kao pogledao sam nesto u bioskopu posle 200 godina. Ruku na srce, bilo je par ok fora/scena, ali nista vise od toga. Ocena na IMDB prejaka, ovo je max 3 na misice i to pretezno na staru slavu.

Project Hail Mary
Izgubih 2,5h života, retko glup film, izneverovao sam, a ocena 8,3 wtf.
potpis. sta ono bi? znam da je radjeno po knjizi, ali kakva budalastina, kakvi su ono glupi one-lineri i izlizane fore, sam koncept i ideja film vec isprana/vidjena. pretpostavljam da je knjiga druga prica ali brate mili, ocena 8 plus za ovo? bukvalno sam skip-forward poslednju trecinu filma.

Ја рекох да морам погледати, али никако. Нешто чак размишљам да одем и у биоскоп да погледам. Мало ме је зент пошто је хорор, па ако се унервозим, срамота да изађем 😀
Гледао сам давно са девојком Лептирицу, контам, сад сам одрастао, давно је то било кад ме је уплашио филм, све ће бити у реду. Људи моји, сасекох се ко ништа од страха! 😂 Језив филм! Погледам девојку, она фиксира филм, фаца блажена, опуштена. Оплако сам 🤣
Али, филм је боли глава, нема шта.

Nije Obsession strasan film. Do pola je malo creepy posle je vise gore.
Naj creepy scena je zapravo maznuta iz japanskog filma "Kairo"

Ја рекох да морам погледати, али никако. Нешто чак размишљам да одем и у биоскоп да погледам. Мало ме је зент пошто је хорор, па ако се унервозим, срамота да изађем 😀
Ako se unervozis, samo naglo ustaneš, proderes se "kakvo smeće od filma" i izadjes napolje.

Nije Obsession strasan film. Do pola je malo creepy posle je vise gore.
Naj creepy scena je zapravo maznuta iz japanskog filma "Kairo"

Kao što rekosmo, demon. U prirodnom okruženju

Voicemails for Isabelle, film je bzvz ali zato nisam mogao da se odlepim od ekrana zbog prelepe Zoey Deutch, ono deli istu majku sa Marty McFly. Normalno je da ima šarma i još po nešto. ❤️

Odgledah Opsesiju. Nije dosadan film, naprotiv, samo mator sam ja za ovo. Ništa me nije štrecnulo, možda sam pogrešno shvatio da je horor u pitanju. Daleko je on od horor filmova koje sam fledao pre 30-40 godina, verovatno su i godine u pitanju. 🙂Poslednji put kada sam se pošteno štrecao je bilo tamo negde 2000 i neke, kada sam igrao Aliena kao marinac, noću sa slušalicama na ušima.

Opsesija vuče da se odgleda do kraja, za razliku od mnogih današnjih filmova.

"Undertone"

Isto kao "Obsession", ima sve ono što treba- odličnu glumu, ambijent, odličnu priču koja je izuzetno jeziva i konkretna, rekao bih, i ono što je meni bitno je da ne traje dugo. Odličan horor film. Hvala za preporuku.
10/10

Backrooms ( iz zanra horora) je isto dobro prosao na blagajnama 340 mil uz budzet od 10, ne stigoh jos da pogledam , ali verujem da je razocaravajuci
Neki trulez, meni se barem nije svideo. Negde 4/10.

Odgledah Opsesiju. Nije dosadan film, naprotiv, samo mator sam ja za ovo. Ništa me nije štrecnulo, možda sam pogrešno shvatio da je horor u pitanju. Daleko je on od horor filmova koje sam fledao pre 30-40 godina, verovatno su i godine u pitanju. 🙂Poslednji put kada sam se pošteno štrecao je bilo tamo negde 2000 i neke, kada sam igrao Aliena kao marinac, noću sa slušalicama na ušima.

Opsesija vuče da se odgleda do kraja, za razliku od mnogih današnjih filmova.
Kad bi Alien:Isolation bio film. Odgledao sam celu igru na Yt, walkthrough, bez naracije. Dobar strec, sjajna atmosfera, immersive. Odavno se slicno nisam osecao.

The Onion Movie, odavno se nisam toliko smejao. Kolaz skeceva, mozda bezvezna zavrsnica, ali sve do tada jaka, jaka ocena. 9/10

Neki trulez, meni se barem nije svideo. Negde 4/10.

Kad bi Alien:Isolation bio film. Odgledao sam celu igru na Yt, walkthrough, bez naracije. Dobar strec, sjajna atmosfera, immersive. Odavno se slicno nisam osecao.
Baš sam hteo da ga pomenem kiseli mi se na VR nikako da skupim kohones da odigram. Drugar sa foruma mi reče da je nešto od najštrašnijih igara što je igrao, zbog tog štrec momenta. Takozvani brown underpants sindrom 🤣

Za Aliena sam imao 4.0 zvučnika na creative, i to je igra podrzavala. Da, ta atmosfera nije ponovljena nigde, ni u igri, ni na filmu.

Na kraju ću da pogledam opsesiju, nema stranice teme poslednjih mesec dana da se ne spominje u kakvom god kontekstu.

Obsession odgledao iz tri puta i to jedva koliko mi je bio zanimljiv da sam i zaboravio da ga nastavim uopšte. Da budem blag samo ću reći žali bože potrošenog vremena. 0/10

Obsession odgledao iz tri puta i to jedva koliko mi je bio zanimljiv da sam i zaboravio da ga nastavim uopšte. Da budem blag samo ću reći žali bože potrošenog vremena. 0/10
Kao Stiven Kingić fazon, kratka horor priča. Simpa skroz. U sredini sam hteo da premotam malo, sem toga ok.

Pazi šta želiš. Možda se i ostvari.

Eyes wide shut-slobodan fudbalski dan je iskoriscen za gledanje posle duzeg vremena poslednjeg Kjubrikovog filma , ovaj put u 4k BR izdanju. Iako se secam glavne teme i radnje, neke detalje sam zaboravio.
Malo sam pristrasan, jer je stekao status kultnog filma, i uz verovatno neko trece gledanje po redu, bez tog osecaja potpune neozvesnosti i dalje mi je odlican i tera na razmisljanje . Nakon zavrstetka filma, sat vremena sam proveo citajuci razne interptetacije ….dosta je zivotan film koji uz dozu mistike, misterije i simbolike govori o problemima savremenog braka.

Odgledah i ja Obsession kad je već toliko popularan i moram da kažem da je sasvim korektan hororčić, jesam se bogami naježio na par mesta kad čekaš šta će lujka da uradi. Ja lično više volim pametne horore, a ovde je baš bilo dobre prilike da se radnja odradi suptilno, da ne ukapiraš odmah šta se dešava. Umesto toga, ovo je old school horror, nema ništa loše u tome, kvalitetno odrađen, dobro odglumljen i ne traje duže nego što treba.

Eyes wide shut-slobodan fudbalski dan je iskoriscen za gledanje posle duzeg vremena poslednjeg Kjubrikovog filma , ovaj put u 4k BR izdanju. Iako se secam glavne teme i radnje, neke detalje sam zaboravio.
Malo sam pristrasan, jer je stekao status kultnog filma, i uz verovatno neko trece gledanje po redu, bez tog osecaja potpune neozvesnosti i dalje mi je odlican i tera na razmisljanje . Nakon zavrstetka filma, sat vremena sam proveo citajuci razne interptetacije ….dosta je zivotan film koji uz dozu mistike, misterije i simbolike govori o problemima savremenog braka.
Ako već nisi čitao knjigu po kojoj je rađen, moja preporuka.

Nazad
Vrh Dno