Šta je novo?

Windows 11 će uskoro moći sam da se reinstalira bez USB fleša, pomoću nove Cloud Rebuild metode

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Windows-11-reinstalacija.webp

Windows 11 će uskoro moći sam da se reinstalira bez USB fleša, pomoću nove Cloud Rebuild metode​

Windows 11 Cloud Rebuild donosi novi način oporavka računara kada sistem više ne može normalno da se pokrene

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...z-usb-flesa-pomocu-nove-cloud-rebuild-metode/

M$ u Srbiji ima 800+ zapolsenih ljudi i ima dvoje ljudi u IT u i njima suptilno prete da nema potrebe za njima posto sve to moze copilot da radi, redovno se bave tako nekim stvarima koje predstavljaju kao ne znam ti ni ja sta.

Sve vise gejmera ide na Linux, a steam ga je ucinio jos popularnijim.

Umesto da usmere resurse ka gejming modu gde ce se u pozadini pogasiti sve nepotrebne stvari, oni toliko trose vremena na nebitne stvari da ja nemam reci.

Linux je otisao daleko,ja cim uzmem laptop,ide linux na njega.
MS je zavrsio svoje.
Ja imam jedan Lenovo Laptop i vec oko 3 god. unazad,na njemu je Linuks Mint Mate.Skinem kad treba tj kad izadje LTS ISO bacim na flesku sa Ventoy,i milina 🙂

A шта предлажете као замену за оне најкоришћеније Office програме?

ja imam 1 komp i na njemu je windows i ostace na njemu windows jos dugo. da se pohvalim i ja. 🙂
od windowsa 95 pa do danas, kao ne preterano zahtevan korisnik, nisam imao veci problem zbog samog OS-a.

Windows 11 LTSC, ili propisno debloated Windows je odlična opcija. Problem je što je u default konfiguraciji Windows 11 upropašćen - a ako se neko treba toliko da se potrudi da radi kako valja, sa toliko truda može i Linux da podesi, zar ne?

Može Windows i sada da se reinstalirajy preko interneta ako rade bar malo. "In place upgrade" sa opcijama da sačuva programe i podatke ili potpuno nova instalacija.

Nazad
Vrh Dno