ono što me je začudilo zar u Soko Lite nije po defaultu uračunat roming internet?
Verovatno su odlučili da dodatno sabotiraju one koji ostaju na starim tarifama, baš me ništa ne čudi. Jeste roming bio deo tog paketa, ali mogu po želji da menjaju, a ti imaš pravo da raskineš, ništa posebno više od toga. Ista je priča bila kad su vam ograničili brzine. Mogli bi da odu i u ekstrem, poput potpunog ukidanja interneta, ali to makar neće.
Upravo sam bio u A1 i rečeno mi je pošto je danas istekla/ističe ugovorna obaveza, da tek od sutra mogu podneti zahtev za prenos broja
Propust je što si to uopšte pominjao. Samo kažeš da je istekla, čak si imao i napismeno da im pokažeš (aplikacija, SMS), mada to ni ne treba da se radi. Ako ne veruješ nama na temi, bez veze nas pitaš za savete, hahah. Nije sad cilj ove poruke da te "grdim", ali eto, mogao si lagano sve i danas završiti, kako je odradila i članica iz poruke pre moje.
kaže nemaš nikakav limit, nula
Tako je kako ti je rečeno: dešavalo se i rešeno je kontaktom sa MTS-om. Mogao si svratiti i u poslovicu, ako su prezauzeti za poziv. Naravno, može biti i da je namerno tako, npr. ako si nezaposlen (ali to valjda nije tvoj slučaj), nisi izmirivao račune na vreme (ovo se mnogima desi) i slično, jer se sve to automatski proverava, uz izveštaj Kreditnog biroa.
online zahtevom za prelazak u A1 (prepaid) preko sajta
Onlajn može samo na postpejd, plus je komplikacija, jer moraš da potpišeš ugovor, mada može onlajn ako imaš kvalifikovani sertifikat.