Dobro da ne zahtevaju u sva cetiri godisnja doba (prolece, leto, jesen, zima) 🙄Viacom daje 2 godine garancije na klime, a u garantnom listu zahtevaju servis dva puta godišnje ili ne prihvataju kvarove.
Kakva je ovo glupost, zar nije da po zakonu te 2 godine imaš pravo bez obzira na servise?
Zakon o zastiti potrosaca jasno govori o 2 godine saobraznosti a produzena garancija je nesto drugo. Tako da 2 godine moras imati saobraznost tamo gde si kupio uredjaj bezuslovno. Postoji i zakon o obligacionim odnosima ali dovoljan je ZZP. Ako ne uvaze reklamaciju imas pravo za vansudsko resavanje spora, popunjavas formular na sajtu ministarstva.Viacom daje 2 godine garancije na klime, a u garantnom listu zahtevaju servis dva puta godišnje ili ne prihvataju kvarove.
Kakva je ovo glupost, zar nije da po zakonu te 2 godine imaš pravo bez obzira na servise?
Nista jos, stoji mi ta druga 07 unutrasnja u sobi u kutiji, cekam majstora da se javi. Ali ne pozurijem ga, jer i nismo iz istog grada, nije njegova krivica, ima posla verovatno i bez da se voza do mene.@nen11
Jel ima nesto novo sa tvoju 07 keta?
Prevashodno hladjenje i grejanje za prelazni period. Mozda set up da kad nismo kuci, pa dodjemo, a nju ustelujemo da ugreje sat vremena pre ulaska u kucu. Imam reseno grejanje cele kuce.Ko je uvezao tu KETA sedmicu? Jel' onaj "glavni" uvoznik ili je ovo išlo za Hladnu Prodavnicu od begde drugde?
Odoše cene u nebesa
Ne troši klima, troši prostor
Grejanje ili hlađenje? I zašto 18-cu? Fujitsu je ovde ubedljivo najjači, po sirovoj snazi.
znaci brteeeee ,nevjerovatnih 52e struje! 😀Zasto onda kuku lele 😀
Ako su smesni racuni onda neka pegla ---> da li sa 200w ili 400w 🙂
Klasika
I posle krece kuknjava zasto kove na 30min
Evo link do Service Manual-a. Na strani 7 mozes videti specifikaciju. Po performansama je nesto ispod KGT_ modela.Da li neko ima iskustva sa ovom klimom Fujitsu AOEH12KJCA Wi-Fi / ASEH12KJCAL Wi-Fi? Hvala.
A da vidiš onaj Daikin 14-cu što je na akciji? 47kg spoljašnja. Frankenštajn, stari model spoljašnje i nova unutrašnja. Cenim da je bolja opcija od novijeg modela što je podlegao terapiji mršavljenja spoljne jedinice.Prevashodno hladjenje i grejanje za prelazni period. Mozda set up da kad nismo kuci, pa dodjemo, a nju ustelujemo da ugreje sat vremena pre ulaska u kucu. Imam reseno grejanje cele kuce.
18icu zato sto.ce verovatno veca klima lakse zavrsavati posao, manje trositi i nadam se biti pouzdanija.
Dnevna soba od 40 kvadrata sa dobrom izolacijom, plus hodnik, pozicija klime direktno ispred vrata.
Kako ti se pokazala ta vreca sa temu za pranje klime?Posle 8 godina ne pranja klime Vivax AERI potroseno 4 pune jupolke kante vode da bi moglo da se opere, dalje nema, talog 2 cm debljine u kanti pa posle neki kazu ne treba to nista ima ona samociscenje 🙂↕️ LFCA posle 2 godine nema ni 10 -tinu ovoga.
Cigarete dnevna nema kuhinje braco ali je ko pulin da je bio u njoj.Cigarete+kuhinja?
Zavrsava posao braco nema toliko prskanja sve ide dole ali mora i ova folija i od gore karton neki ili nesto da drzis dok cepas (iznad unutrašnje).Uzeo onaj pistolj od 3000 na kp i zavrsava posao, dobar pritisak bolje ne treba nista samo bacanje para, za kuce divota.Za dzak da ti kazem samo je stvar da ga podupres ispod klime i nema frke sve ide dole.Kako ti se pokazala ta vreca sa temu za pranje klime?
Narucio drugaru KETA9 lepo radi, tiha je i velika je unutrašnja jedinica, za minuse ne znam kako se pokazala mada ne bi trebalo da izda, koliko sam skontao trebalo bi da zavrsi posao eto na -10 daje 2.54 kw ako je OK izolacija radi posao.Pozdrav ljudi, da li moze preporuka za klimu, u pitanju je spavaca soba sa oko 20ak kvadrata, u njoj je radila standardna non-inverter Galanz 9ka, Bog da joj dusu prosti. Nije neophodno da bude neka zver, znam da bi bilo koja klima tu zavrsila posao, ali mami me ideja da ipak kupim nesto kvalitetnije, nesto sto bi moglo da hladi malu sobu i dok smo mi u njoj, a da se ne pokrivimo od hladnoce jer je klima na zidu direkt preko puta kreveta.
Vazne stavke su mi minimalna buka i dugotrajnost, konkretno gledam ovaj Fujitsu ASYG 09KETA/AOYG09KETA iz Hladne Radnje.
Mi smo voleli da pustimo klimu da hladi spavacu sobu i hodnik dok sedimo u dnevnoj sobi jer nam je klima u dnevnoj sobi (isti takav Galanz samo 12ca) nazalost isto namestena da bije direktno u nas i to je kad nisu ultra vreli dani radilo posao sasvim korektno. E, sad, da li bi mozda ASYG12KETA bila jos bolja za to nase snalazenje?
Hvala! Moze li mozda PM ko je najbolji u BGu za ugradnju?Narucio drugaru KETA9 lepo radi, tiha je i velika je unutrašnja jedinica, za minuse ne znam kako se pokazala mada ne bi trebalo da izda, koliko sam skontao trebalo bi da zavrsi posao eto na -10 daje 2.54 kw ako je OK izolacija radi posao.
Pogledaj nekog pametnog jer ta KETA ima na holenderima rupice koje puste gas ako se ne stavi lepak ili sta vec ide na te novitete , (drugar zamenio sa standardnim holenderima i zavrsio posao) dal ona ide na ovaj novi lepak ili kako vec, nemam pojma ali eto cisto da obratis paznju.Hvala! Moze li mozda PM ko je najbolji u BGu za ugradnju?
Pogledaj nekog pametnog jer ta KETA ima na holenderima rupice koje puste gas ako se ne stavi lepak ili sta vec ide na te novitete
Nije to nista novoCemu sluze sad zivota ti te rupice na holenderima od KETE?
Ima li neko iskustva sa ovima edel.rs?Pogledaj nekog pametnog jer ta KETA ima na holenderima rupice koje puste gas ako se ne stavi lepak ili sta vec ide na te novitete , (drugar zamenio sa standardnim holenderima i zavrsio posao) dal ona ide na ovaj novi lepak ili kako vec, nemam pojma ali eto cisto da obratis paznju.
Bilo ko rokane, samo objasni da te holendere zameni "normalnim" 3 metra instalacije i vakumiranje i neka vare cevi, ima da delja ko Sveti Ilija.Ima li neko iskustva sa ovima edel.rs?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari