Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je SMS koji su slali, tako da bi trebalo da moze da se trosi u Srbiji sve?

Na zalost samo ono sto je namenjeno za roaming moze da se trosi u srbiji, sto je nekih 10-tak GB, u zavisnosti koji paket se uzme, tako da ta poruka nema bas smisla.

Druga stvar je "m:roming Srbija Prva klasa tiket" roaming dodatak, tu se dobija neogranicen net u Srbiji po relativno niskoj ceni.

Hm, nisam ekspert. Ja imam onaj roaming paket za Srbiju, tako da svakako imam "neogranicen" net. Ali ako su ti rekli da ne mozes da trosis, onda je to to. @bogata_sirotinja

Kupim fizičku mtel karticu.
Nije kiosk,šetalište,mali prodaje svašta nešto i kartice.
Klinac kaže,ne treba registracija.
Kako ne treba.Kaže ne treba,turi pare u dzep...
Pasoš,lična- ništa.
Bilo mi sumnjivo,al ajde.

Ok,mislim se,možda treba online kad budem vršio prijavu na mtel portal.
Tražiće mi slike dokumenta.
Ali sećam se,svake godine mi traže dokument neki.
Prc,kartica već registrovana na neki MILKU.
Prijavim se,uvežem broj u već postojeći nalog.
Sad sam na jednoj kartici Aleksandar,a na drugoj Milka.

Radi sve,net,move licenca.
Sad ,kapiram,ta Milka,posle turističke sezone može da ode u poslovnicu i pogasi svoje pripejd brojeve.
I *****e mi Srbija tiket.

Pa to ili budes Hakler i Milku u aps mesto tebe 😂
Salu na stranu verovatno imaju neku semu sa karticama da dobiju povoljnije ili prodaju malo skuplje. Ako nema neki limit na jednoj osobi sumnjam da ce bas gasiti...

Pa to ili budes Hakler i Milku u aps mesto tebe 😂
Salu na stranu verovatno imaju neku semu sa karticama da dobiju povoljnije ili prodaju malo skuplje. Ako nema neki limit na jednoj osobi sumnjam da ce bas gasiti...
Kao da je neko ko radi u kiosku registrovao vise kartica na random podatke tako mi deluje tj imao neciji dokument koji je iskorisio

Bravo,sve radi.
Log in je move app instaliranoj na tv ili boxu.
Da ne bude zabune.
Log in podaci su isti kao i za app za telefon.
Probao sam... Instalirao move na TV aplikaciji.. Odabrao mtel crna gora i probao da ukucam podatke kao za aplikaciju ali mi javlja da username ili password nije ok.. Probao za username email I broj telefona 068 i nije radilo.. Imam eturist 15 i uplaćeno roaming za srbiju. Za sada koristim iris mobile ali me baš ovo zainteresovalo da proradi. Koji username da kucam.. Telefon ili email i da li koristim pravu aplikaciju.

User- broj telefona 382xxxxxx
Pass- kod od 6 cifara dobijen kad šalješ MOVE AKTIVACIJA na 14555
Moraš sms da pošalješ sa mts- mtel mreže.
Ako neće iz rominga,piši im mejl za aktivaciju.
Ja sam tražio mejlom.

Drugi broj( move) sam sam aktivirao sms iz CG.

Nesto mi nije jasno ,kupim dole Mtel Turist 20 i kako da koristim Tv u srbiju { ako moze ) i koliko dugo moze da se koristi u Srbiju hvala na odgovoru
Trenutno koristim PrepaidMRAK i aktiviran Srbija Prva klasa tiket i to je ok

Nesto mi nije jasno ,kupim dole Mtel Turist 20 i kako da koristim Tv u srbiju { ako moze ) i koliko dugo moze da se koristi u Srbiju hvala na odgovoru
Trenutno koristim PrepaidMRAK i aktiviran Srbija Prva klasa tiket i to je ok
Korisnici ovog paketa u toku promotivnogperioda mogu besplatno aktivirati besplatnu licencu za pristup Move TV aplikaciji(bez posebnih internet resursa za reprodukciju sadržaja. Aktivacija dodatka se vršiputem Moj Mtel selfcare aplikacije. Licenca za Move TV aplikaciju se može koristitibez ograničenja kad god korisnik ima internet resurse. Validnost licence se ukida usličaju deaktivacije kartice usled neaktivnosti.

User- broj telefona 382xxxxxx
Pass- kod od 6 cifara dobijen kad šalješ MOVE AKTIVACIJA na 14555
Moraš sms da pošalješ sa mts- mtel mreže.
Ako neće iz rominga,piši im mejl za aktivaciju.
Ja sam tražio mejlom.

Drugi broj( move) sam sam aktivirao sms iz CG.
znao sam da gresim negde ...Nisam kucao 382 ...znaci 38268 (broj je 068xxxx); za kod cu da koristim e-mail ..Dosta brzo odgovore na bilo sta treba ..

Sto neko rece ovde, nema ogranicenja na Move TV sve dok je pretplata aktivna (citaj: do kraja godine) ...

Ovo sve mnogo dobro zvuci i stvarno ne znam sto bi neko placao preko MTS Srbija pretplatu ako moze sve da dobije 12 meseci ovako po ceni od 1 meseca ...

znao sam da gresim negde ...Nisam kucao 382 ...znaci 38268 (broj je 068xxxx); za kod cu da koristim e-mail ..Dosta brzo odgovore na bilo sta treba ..

Sto neko rece ovde, nema ogranicenja na Move TV sve dok je pretplata aktivna (citaj: do kraja godine) ...

Ovo sve mnogo dobro zvuci i stvarno ne znam sto bi neko placao preko MTS Srbija pretplatu ako moze sve da dobije 12 meseci ovako po ceni od 1 meseca ...
A zašto misliš da je do kraja godine, u zvaničnom dokumentu na njihovo web strani piše "dok ima internet resurse odnosno dok je kartica aktivna?

Move licenca dobijena uz Turist karticu aktivna evo već treću godinu bez ikakvih problema, a sada je moguće aktivirati je i na Android TV aplikaciji (ili mobilni ili TV, ne oba), kao što je kolega @acacrni naveo na prethodnoj strani, što je izvanredno! Hvala puno za info!

Da, mozda sam ja nespretno napisao. Moze i SmartTV i mobilni slot da se koriste istovremeno. Ja sam aktivirao smart tv preko koda, nisam se logovao sa user/pw.

Plus, ako nekome treba jos jedan TV, trebao bi ovaj addon da radi, tj da koristi mobilni slot. https://forum.benchmark.rs/threads/move-tv-kodi-addon.519065/

Sto je iskreno odlicno, neogranicen net godinu dana, plus MOVE, ako nisi zahtevan korisnik obezbedio si se za relativno male pare. Jedino sto je ovo Move CG, pa nisu isti kanali, i nekada zatamnjuju kanale iz Srbije. Ali sta da se radi.

Čekajte, ja na njihovom sajtu vidim da Move može samo na Mtel Super turist paketu, koji je 30e, na ova dva nisam pronašao da daju Move uz njih???
edit: da pogledao sam pažljivije sad vidim da ide i uz Turist 20, e sad kako, može li user i pass na android box ili samo u telefon?

Poslednja izmena:
Sad ste me popalili za TV , Kupim dole Turist 20 aktiviram ,posaljem na mail broj telefona da oni posalju kod za aktivaciju

U Srbiju aktiviram Srbija Prva klasa tiket , odrzavam mesecno sa 3 eu i TV radi . dali je tako ili gresim nesto koliko vidim nema neko ogranicenje

Nema odrzavanja trenutno.
Kartica važi godinu dana.
Ako "dole" kupiš karticu pošalješ odma sms i porukom dobiješ kod.
Sms mora iz mtel mreže.

Sad gledam na sajtu mtel, ne piše da za turiste 15 ima Move licenca, za 20 i 30 piše da ima. Da li je bolje uzeti onda ovaj 20?

I kako se aktivira nove licenca, kakav SMS se šalje i na koji broj?

Sms mora iz mtel mreže.
Ne mora iz mtel mreze. Ja sam juce na osnovu tvog posta poslao poruku za aktivaciju sa mts iz Srbije i vratili mi sms sa podacima za login. Poruka kosta 0.08€. Inace me interesuje kako da se produzi validnost kartice na godinu dana sa 20€ (neko od kolega je pominjao tu opciju) da se ne uplacuje po 3€ svaki mesec? Ne mogu nigde da nadjem tu opciju u m:tel aplikaciji?

Ne mora iz mtel mreze. Ja sam juce na osnovu tvog posta poslao poruku za aktivaciju sa mts iz Srbije i vratili mi sms sa podacima za login. Poruka kosta 0.08€. Inace me interesuje kako da se produzi validnost kartice na godinu dana sa 20€ (neko od kolega je pominjao tu opciju) da se ne uplacuje po 3€ svaki mesec? Ne mogu nigde da nadjem tu opciju u m:tel aplikaciji?
Dopunis kredit na karticu pozoves +3821600 korisnicki i trazis da ti aktiviraju , ja tako radim da ne razmisljam

Sms mora iz mtel mreže.
Kapiram

mtel.webp

Mozete i kroz moj mtel aplikaciju da aktivirate move, pisao je neko, kontakt sa agentom, i trazis da ti daju podatke. Poslace vam SMS. Tako sam ja uradio.

Uz turist15 se dobija move iako ne pise na sajtu, ali u onom pdfu to pise da se sa prvom dopunom dobija Move, plus traje dokle god ja kartica aktivna/ima aktivnu promociju.

A ti svakako uplacujes dopunu da aktiviras prva klasa tiket.

Poslednja izmena:
Karticu imam treću godinu. Produžavam svakih 30 dana po 3 evra. Noćas sam baš dopunio 3 evra (u 00:01 se isključuje net automatski)

Sad hteo i ja da probam Move, pošaljem MOVE AKTIVACIJA na 14555 i dobijem:

"Vas paket ima mogucnost aktivacije MOVE usluge nakon prve dopune. Info 1600"

Da li "ne vidi" , ne "priznaje" dopunu od noćas?

treba da dopunis s 5 evra koliko sam video da bi radio move ako si uzeo turist 15 sim

Jeste 15, kupljen 2024, ima na sebi preko 20 evra.... Znači, ne skidaju, nego baš treba da dopunim?

Nazad
Vrh Dno